Отговори
# 480
Да не му е уроки, Ире Grinning Прочетох в х, че обработвал Юсуф Grinning

Не ни пуснаха фраг Thinking

# 481
Добро утро Hug

Четох в х, че Афито е била болна няколко дни, сигурно затова закъсняват с фрагмана. Нищо, ще го дадат, важното е тя да оздравее Heart

# 482
Хелоу, мацки Kissing Heart

Разбира се, че здравето на Афра е най-важно. И да не успеят да пуснат епизода, не е болка за умиране. Аз не мога да се начудя на така наречените Фенки, които събират невероятни истории от къри и баири, само за да съберат малко взаимодействие на гърба на Афито Grinning Бог да я пази от зли очи и да остава всичко в миналото!

Връщам се пак на този въпрос, защо фамилиите на Чаала и баща й са различни? Нарочно ли е и по чия идея?

Юсуф Кескинхан

Чаала Йонджу

# 483
Цитат
Връщам се пак на този въпрос, защо фамилиите на Чаала и баща й са различни? Нарочно ли е и по чия идея?
Hands Plus1
Еве, добре се връщаш на този въпрос. Може да се предположи, че е идея на майката и резултат от преследване някакво след случката с Махинур... Ако е идея на Чаала, тя би трябвало да знае какво се е случило, а досега не показва някакво отрицателно отношение към Семейството. А може да е идея и на Бердан...

# 484
Кате, може би ще е идея на майката, с мисъл за защита на децата си. Ако е идея на Бехрам, станало е късно в годините, когато Чаала вече е студентка. Хм...

# 485
И на мен това ми е по-вероятно, може би това е фамилията на майката.

# 486
  • София
Здравейте, къзлар,

За различните фамилни имена - и аз мисля, че е идея на майката. Може да има връзка с бременността на Махинур и последствията от нея, които ние не знаем? Може да е искала да се скрие детето? Предстои да разберем...

Афра ще се оправи, на всекиго може да се случи известно неразположение особено в този сезон, така че нека да не се правят някакви невероятни асоциации с определени хора и събития, лютфен...

Относно патрона, неговото физическо състояние непрекъснато се променя относно килограмите, така че - поредното отслабване...Не мисля, че е толкова важно, че и чак да припадаме колко е хубав, по-хубав, най-хубав дори от началото на Рибарче-то:smiles: Напротив, аз мисля, че тогава изглеждаше доста по-свеж и ентусиазиран.
ПР кампаниите не му се отразяват добре.

# 487
Всяка врата, която Доган отваря, е и част от сглобяващ се пъзел на Чагла!
Нов епизод на A.B.I. във вторник от 20:00 по ATV! #AbiDizisi

Върбанова, не си права! Щом се отнася за Мерт, дори посещението на дебелариум е предпоставка да се разтопим от вълнение Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт