Боледуването на децата ни - тема 94

• 6 576
  • 439
  •   5
Отговори
# 375
Може да са различни, зависи бактерията в конкретния нос към какво е чувствителна.
Едната ми дъщеря ми веднъж е пила Бисептол, за Мораксела в носа. Изчисти я и после доста време нямаше нищо. Бисептол за друго не са изписвали.
Аз чаках на другата ми дъщеря ( с грипа) сополите да спрат около 20 дни. Хем си изпи АБ и тия сополи не минават. Писна ми и я почнах с Моксифлоксан без да пускам секрет и още на следващия ден имаше подобрение.

# 376
Детето е в добро състояние, но кашля... В Плевен сме. Надявам се да не се заседяваме тук.

# 377
Детето е в добро състояние, но кашля... В Плевен сме. Надявам се да не се заседяваме тук.
Да се разбере какво и е,и наистина да се назначи лечение.Кашлицата целодневна ли е?Суха или влажна?

# 378
Стискам палци Ваня да се изясни ситуацията. Моето се разтрепери след тоя Вентолин( но беше от помпа като прави спирометрията).
Скоро скоро на 16-ти Декември е било… И явно не е давало отражение до сега. Сега на ново секрет, защот видиш ли можело нещата за нея да се промеят и да не действа. Аз що си мисля, чв тия антибиограми уж са за всеки. Лекарката каза, че при 2-ма човека може да са различни…

Да, индивидуално е.

# 379
Да се разбере какво и е,и наистина да се назначи лечение.Кашлицата целодневна ли е?Суха или влажна?
Целодневна и суха и кънтяща, през 2-3 мин, рядко има по-дълги интервали.

# 380
Бързо възстановяване ви желая,те в момента ще изключат различни бактерии за това са кръвните,рефлукса,алергията,да погледнат и носа все пак за трета сливица,и още нещо се сетих,да е глътнала нещо,аспирация не зная само това не сте елеминирали като че ли?

# 381
И за аспирацията говорихме, но тя не е малко дете и не помня да се е задавяла с нещо различно от вода.

# 382
А какво ще рече скенер? ЯМР или скенер/рентген ще правят?

# 383
Стискам палци да се изясни ситуацията и да е нещо незначително с бързо лечение!
Моето е вече 5-ти ден Моксифлоксан и сопол няма, но е изписан за 7 и ще капем до петък.

# 384
А какво ще рече скенер? ЯМР или скенер/рентген ще правят?

Скенера не е същото като рентген. Подобно е, пак с облъчване, но образа е 3д. Другото му име е компютърна томография.
Подходящо е и за бял дроб.
В Плевен за мен, след София са най-добрите лекари. Дано всичко се нареди.

# 385
The doors, дори капките да са до петък, може да капеш до неделя, за да си сигурна, че е премахната бактерията. Няколко лекари са ме съветвали така и винаги след 10 дни има по-дълго подобрение... успех.

Ваня, дано намерите бързо причината и скоро ви изпишат.

# 386
Ваня, мислим ви, дано всичко се нареди!

# 387
Малката вдигна тази вечер 38.2. Дадох нурофен преди да легле
 Забелязах червена пъпчица на деколтето вчера. Днес вече има три на врата, две на гърба и една на кръста. Две по тъмни, другите по-малки и като мехурчета. Някой спомня ли си как започва варицелата?

# 388
  • София
По спомен така почваше. Аз обаче първата пъпка помня, че много я чесах

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 23:17 от I.R.

# 389
Не се чеше, не показва дискомфорт.

Общи условия

Активация на акаунт