Боледуването на децата ни - тема 94

• 7 492
  • 496
  •   3
Отговори
# 450
Залагам да е от АБ. Моето по принцип при курс с АБ поне 1 повръщане има. Особено ако преди това не сме захлебили.

# 451
Сатурацията е мерена в кръв...сръвно газов анализ на венозна кръв. Тя си тичаше по стълбите...
За скенер няма да настоявам ако няма нужда. Чакаме гърлен, и антителата срещу какво ли не.

# 452
Ние сме от 10 на лекар, но ще си откараме в чакане със сигурност.
Моето е било с пристъп дори без да разбера веднъж, даже не кашляше много, но беше уикенд и го водих до болницата и сатурацията беше зле.
Малкото много звучно спи. Носа е толкова задръстен. Не съм мерила сега температура, но ако има ще е 5-ти ден.
Danaeka извинявай, но Флексотид не се дава при пристъп, а се изписва за дълготрайно лечение на бронхиите. Моето го е приемало по цяла година и после 4 години не ми е правило пристъпи.
Флексотид НЕ действа при еднократно впръскване както ти пишеш, че е изисан при нужда. Вече някои си насосват ей така...

# 453
  • shumen
Антилоп,дано не е нов вирус това при твоето дете.
Рейна,може и така да е,но аз не съм лекар,а и все пак такъв му го е изписал и трябва да знае как действа.
Ваня,дано най-после се разбере от какво е тази кашлица.

# 454
Сатурацията е мерена в кръв...сръвно газов анализ на венозна кръв. Тя си тичаше по стълбите...
За скенер няма да настоявам ако няма нужда. Чакаме гърлен, и антителата срещу какво ли не.

Ясно, това обяснява нещата значи..

Иначе засега повече не е повръщал, дано е било от АБ

# 455
На домашните тестове за грип много навътре в носа ли бъркате? До сега все в лаборатории сме правили и бъркат яко. Не знам дали ще го направя както трябва.

# 456
  • София
Аз бърках здраво на себе си, въпреки това обаче като ми взимаха после в лабораторията до гърлото все едно ми бръкна... Иначе в домашни условия нищо не излезна при мен.

# 457
  • shumen
Хоуп,аз не бъркам много навътре,но не знам доколко реално отчита.
Антилоп,дано е било това.

# 458
Твърдо не за бъркане навътре. И си светва, ако има какво да светне. Да не говорим, че понякога ги карам за издухат и обирам секретите извън носа. Внимателно бръквам само в предната част на носа, горе, долу, отдясно, отляво. Казвам им, че ще правим "гъди-гъди". Те вече са големи и звучи нелепо де, ама така си им остана от малки Grinning Ако клечката суха, ги карам да издухат.

# 459
Danaeka тогава го сменай този лекар, пълни глупости..
Аз явно бръкнах надълбоко, главата го заболя и ноздрите, днес носа чешел..
С 38° е.

# 460
На домашните тестове за грип много навътре в носа ли бъркате? До сега все в лаборатории сме правили и бъркат яко. Не знам дали ще го направя както трябва.

За грип не знам ама като правих за RSV и светна веднага изобщо не бях бръкнала навътре.

# 461
  • София
Твърдо не за бъркане навътре. И си светва, ако има какво да светне. Да не говорим, че понякога ги карам за издухат и обирам секретите извън носа. Внимателно бръквам само в предната част на носа, горе, долу, отдясно, отляво. Казвам им, че ще правим "гъди-гъди". Те вече са големи и звучи нелепо де, ама така си им остана от малки Grinning Ако клечката суха, ги карам да издухат.
Еми не светва за съжаление винаги Grinning

# 462
Не знам, възможно е, но ако трябва да им бъркам до гърлата, то изобщо няма да ги тествам Simple Smile Затова за нас съм избрала нежно, щадящо взимане на секрет. И не се дърпат изобщо. А смятам, че имам опит с тестването Grinning Миналата година април месец смятах, че съм поръчала 125 теста за 460 лева сумарно. Оттогава насам да съм поръчала още 50. Т.е бройката е голяма, мнението ми не е базирано само на един тест на боледуване, а говорим за по 2-3, че и повече теста на боледуване. Особено с Ковид, там следях и интензитета на цвета на чертичката с времето.

# 463
  • София
Не знам... Или тестовете са криви за масова продажба или аз купих криви...
Взимала съм на децата и там не съм бъркала до гърлото, но в лаборатория винаги бъркат здраво навътре.
Последният път на малкото бая му бръкнаха и излезна "зайчето".
Иначе едно време с каката се бях специализирала с тия носни секрети. Купувах си от аптеката тампон в среда и взимах и само носех.

# 464
Моето дете е с остър бронхит. Буха яко суха кашлица. На Анбиотик е + инхалации с Пулмикорт. Температура вдига. 
Потвърдено от 2 педиатъра - нашият и градският.

За тестовете. За 1 месец съм му направила около 5 теста на моето дете - все отрицателни.

Клацида е гаден АБ. Най-вероятно от него е повърнало детето. Моето, като го е пило е било на таблеткии го е боляло корема от него.

Общи условия

Активация на акаунт