Боледуването на децата ни - тема 94

• 13 047
  • 906
  •   7
Отговори
# 900
  • София
Ами добре, аз не бих пробвала подобно нещо

# 901
  • shumen
Аз не бих пробвала подобно нещо.

# 902
Аз ще се повторя, но така докарах единствения отит на дъщеря ми. Със спринцовка и да излиза от другата ноздра. Може би си има някакъв специален начин или има значение самата физиология на детето. Малко след този отит открих УНГ лекар, когото посещаваме и до днес и той им вади сливиците. Та той каза, че освен че не го препоръчва, го и забранява на неговите пациенти, тъй като може да нанесе повече вреди, отколкото ползи.

# 903
По принцип истинските промивки са точно това - да излезе от другата ноздра. Така излизат май най-много мизерии. Но и аз не смея да го направя, защото бах докарала отит.

# 904
  • София
Не, не са. Това може да се случи при малка преграда ли не помня точно как се изрази УНГ-то. Всеки, който препоръчва такова налягане да мине през носа и то на дете си е обръчено на отити…
Прави се доста по-бавно…

# 905
Аз правя със спринцофка и на двамата.Понякога излиза от другата ноздра,понякота не и си гълта,и двамата не са боледували от отит.На малкия всеки ден му чистя носа със физиологичен+сребърна вода по такъв начин.А на баткота пълня голямя спринцофка и чистя обилно така от години,поне 7 най малко,изчиства много добре,и изкарвя много секрети.Поне при нас не е имал проблем.

# 906
Аз ще се повторя, но така докарах единствения отит на дъщеря ми. Със спринцовка и да излиза от другата ноздра. Може би си има някакъв специален начин или има значение самата физиология на детето. Малко след този отит открих УНГ лекар, когото посещаваме и до днес и той им вади сливиците. Та той каза, че освен че не го препоръчва, го и забранява на неговите пациенти, тъй като може да нанесе повече вреди, отколкото ползи.
Ами със спринцовка не ми се струва правилно. С тези пластмасовите си е премерено докъде да сложиш вода, слага се едно пакетче от солта, водата е преварена..после се измива с гореща вода за да не остане някоя бактерия. Може би и без промивките е щяло да се стигне до отит или вече е бил започнал и е било въпрос на време. Не знам, не съм имала никога проблеми, а детето вечно беше с ангина и секрети. А по време на цъфтящите много обекчаваше.
Няма никакво налягане. Когато се слага в едната ноздра главата е наведена настарни и надолу и просто изтича от другата ноздра.

Общи условия

Активация на акаунт