Боледуването на децата ни - тема 94

• 7 413
  • 493
  •   2
Отговори
# 480
И аз съм сменяла доста лекари (не заради АБ), а защото всички ги питах от къде идва това да боледува така детето. Всички ми вдигаха ръцете и чинно я тъпчеха с Пулмикорт. Накрая зъбите и почнаха малко по-малко да се развалят, тя да изглежда зле и други неща. Писна ми и започнах да търся къде аджеба е проблема. Сегашната жена, която ми лекува децата (понякога и нас възрастните) започна малко по-малко да търси какво става. После почнах да я водя и на хомеопат (да да, знам, че много хора не вярват, но не ми пука, защото цели 6 месеца тя беше едно нормално и здраво дете!).
Не съм намерила още проблема при нея, но със сигурност в даден момент просто ще се намери какво и има и какво трябва да се направи.

Кой е този хомеопат, че живо се интересувам, само това не сме пробвали дето се казва.

# 481
  • София
Зорка Угринова, но не е класически хомеопат. Лекар си е жената и преглежда и преслушва. Дава схеми за няколко месеца и разпитва доста за живота на детето.
В интерес на истината бях против, не защото не вярвам в хомеопатията, а защото нямаше как щом антибиотик не повлиява постоянни бактерии навсякъде из тялото, хомеопатия да го направи.
Е, първата и схема разби! Сестра и боледуваше нон стоп, ние боледувахме, децата покрай нея също, с тя нищо 6 месеца даже сопол нямаше това дете🤷 Какво обаче се случи след това не мога да си обясня… И до ден днешен напасваме схеми…

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 18:29 от I.R.

# 482
Именно заради това се обърнах към имунолог за да търсим проблема къде е.
Иначе детето са го лекували и други лекари - сменяла съм ги за да търсим друго тип лечение. Мога да Ви ги изброя всички в Стара Загора и околията - до едно и също се стига.

Сега се надявам да се оправи, да се задържи здрав, да направим изследванията и да видим къде е проблемът, ако има такъв.

# 483
А пил ли е бронховаксом?

# 484
Понякога и на чисто емоционална основа имунитета пада и детето лепва нещо особенно ако тъжи за мама ..

# 485
Понякога и на чисто емоционална основа имунитета пада и детето лепва нещо особенно ако тъжи за мама ..

При нас не е такъв случаят, защото ходи с огромно желание на ясла, но не може да ходи често, защото постоянно боледува
Иначе и аз се консултирах с имунолог онлайн Цветелина Великова и назначи следните изследвания, които още не сме пуснали, защото чакахме все прозорец да е здрав

Изследвания
1.   Серумни нива на имуноглобулини ИгГ, ИгМ, ИгА
2.   Имунофенотипизиране на лимфоцити – клетъчен имунитет (Т, В и NK)
3.   Витамин Д
4.   Витамин В12

# 486
  • София
Моля те като минете изследванията и случайно ти обясни защо 2-ра точка е пусната да споделиш и тук. Може и на лично да пишеш. Наистина се интересувам какво би казал имунолог за тези изследвания.

# 487
Моля те като минете изследванията и случайно ти обясни защо 2-ра точка е пусната да споделиш и тук. Може и на лично да пишеш. Наистина се интересувам какво би казал имунолог за тези изследвания.

Ще споделя няма проблем

# 488
  • shumen
Емилия,не ти го казвам и аз с лоши чувства спри да водиш детето за всяко кихане, подсмърчане и вдигане на Т още на ден 1 на лекар и да го тъпчеш с АБ.Имунитета му е сринат.Аз също съм сменяла лекари докато попадна на сегашната ни,която го познава вече и знае как боледува.И на моя са изписвали АБ,аз не съм го давала или го е повръщал.Понякога се е оправял и без,понякога и не се е,но стискам зъби и търпя.
Ваня,радвам се,че всичко е чисто при голямата.Дано изчезне тази кашлица най-после и се разбере от какво е.

# 489
Момичета, може ли да ми припомните какво беше с Авирон Кидс? Гадно ли беше на вкус? Повръщаха ли някои деца от него? Видя ли сте полза? Моите деца никога не са го пили, но май ще го пробвам, че малкото се разкашля.

# 490
Моето дете обожава Авирон. Смесвам сашето с малко кисело мляко и го хапва като кремче 😬

# 491
Не сме го пили, но не вярвам на такъв тип продукти.
Дайте ми идея с какво да заменим джънка следобяд, сиреч вафличката, която яде детето. Искат да е на диета заради предполагаем рефлукс без шоколад... Чудя се какво да и направя. Тя обича сладки, но те пък са с доста масло и не знам дали пак не са в забранения списък. Или пък кекс, чудя се и нищо не измислям.

# 492
Ние с малкото сме със запушени носове. 🫠Аз се опитвам да се кашлям. 👌
Аз не съм давала авирон на детето, но аз съм пила. Не съм видяла ефект.

# 493
Момичета, може ли да ми припомните какво беше с Авирон Кидс? Гадно ли беше на вкус? Повръщаха ли някои деца от него? Видя ли сте полза? Моите деца никога не са го пили, но май ще го пробвам, че малкото се разкашля.

Моето повръща от него на прахчета, с таблетките проблем няма.

Antilop и нашият имунолог назначи тези + още няколко. После ще намеря бележката и ще я кача.

Общи условия

Активация на акаунт