Неразбиране от страна на свкъра

• 762
  • 24
  •   5
Отговори
# 15
  • София
Ти не си виновна!
Той има изменения, предизвикани от диабета.
Имам някакъв опит с баща ми. Той си беше кисел - стана още по-кисел.
И при него се развиха повече гъбички - на краката.
И той отказа лечение, дори в един момент отказа тотално медикаменти. "Аз съм се излекувал".

# 16
Не са чак толкова заразни, но има опсаност.Свекърва ми от  30-40г е с гъбички, никой от нас няма, а ни е гостувала и ние сме
ходили у тях.Дори сноредоиване и ползване на обща баня.Маже се, ама това е вътрешен проблем и не минава от мазила, а лекарства вече е късно да пие, защото в възрастна.Не е пила като млада и вече
няма шанс за лечение.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 17:08 от ДХ3

# 17
Свекър ми е с гъбички на краката.
Като се замисля повечето възрастни имат.
Никога не ми е хрумвало да спрем да ходим и да спирам детето.
Сигурна съм, че има и други неща, които не споделяте. Ако ли не, поведението ви клони леко към хипохондрия. Извинявам се за директното мнение.

# 18
Тази тема я беше пускала преди 2-3 месеца същата. Защо пак да нищим същия проблем ?

# 19
Кисел и с диабет, май не си лекува и диабета. Хронични гъбички, лекарите са измамници… сори, но такива хора са опасни за околните. Пускай сърденето по допирателната.

# 20
С последния пост се зачеркват половината възрастни хора в България.
Мисленето им е подобно.

# 21
Такова мислене е грешно. Не знам колко хора го споделят, но аз ги избягвам, защото грешното им мислене не е само по отношение на лекарите.

# 22
Горките възрастни.

# 23
Като одъртееш има две посоки относно здравето - или си примирен със старостта, съпътствана с болести, или ставаш  егоист  и ми бягат думите ,но от тези дето се грижат прекалено да не се свърши светът без тях и си въобразяват болести и все по доктори стоят.
 Светът не се е свършил без милиони.
 Аз пък се чудя какъв проблем е на снахата какво прави със себе си свекърът в неговата къща. Не пише да изисква гледане.

# 24
Да, имаше такава тема, помня я много добре.
Авторке, здравето на децата ти е твоя отговорност. Едно е гъбички на ноктите на краката, друго на ръцете. И аз бих подскачала всеки път, ако се налага да пускам детето си в къща с възрастен с гъбички на ръцете. Колкото и малък да е шансът за зараза, това са децата ти все пак. В случая - абсолютно си си в правото.
Фактът, че е безотговорен към собственото си здраве с две тежки заболявания и лекарите са измамници не води до много добри изводи за него, но той е пълнолетен възрастен и има право да неглижира собственото си здраве, ако така иска.
Ти обаче като майка - нямаш това право.
Да се цупи и да се сърди, колкото си иска. Няма смисъл нито от повече обяснения, нито от повече караници. Хората над определена възраст стават доста тегави за общуване в повечето случаи, тъй че гледах си собственото семейство. Или какво - трябва да му се извиниш, че той поставя в риск децата ти, за да си оправите отношенията ли?!

Общи условия

Активация на акаунт