Тема Табу - за отношението, подкрепата и очакванията

• 2 082
  • 87
  •   6
Отговори
# 30
  • София
На 24 да търпиш някакъв плужек и да се държиш като тежко омъжена граничи с психично разстройствт. Разкарвай го и се отърви от боклуците в живота.

# 31
  • София
Айййй мамин готованко Simple Smile Направо под липата го зарови Simple Smile (шегувам се) Simple Smile Или сядате и изяснявате нещата или кой от къде е. Да не сме в 19 век. В нас всеки прави всичко - ТОЧКА! На който не му харесва знае къде е вратата!

# 32
Златен ли му е, че го обгрижваш тъй? Или всяка седмица се прибира с букет, златна гривна и билет за Бали? Ако не,  не виждам защо го дондуркаш...
  Дори и да му е златен и да се прибира с букет или с едно цвете,какъвто и да е подарък,такова поведение е недопустимо и неприемливо!Още е млада и се учи,но ще се справи като го разкара окончателно.Перфекционизмът и плод на болно въображение.Никой нормален човек не би издържал на това темпо,освен ако не се друса или е ненормален,както и тоя в случаят.Не е нормално някой постоянно да се дразни,да търси под вола теле като този и да не спира да й натяква на всяка крачка!Това не само е лудост,това е тормоз!

# 33
  • София
Подозирам е по- голям от нея, посредствен тип с дребни възможности.
Иска насилствено да я принизи до нивото си.

Очаквания имай колкото искаш, сега трябва да разбереш, че с този няма да се оправдаят.

# 34
Ти защо реши, че си длъжна? Той ли ти го каза? Ако да, ти защо му повярва?
Не е перфекционист, а контролиращ мизогинист.

40-50 годишните жени са по-осъзнати май от 20-25 годишните, за това на кой какви са задълженията и правата.

А тези подмятания за работата ти, ми подсказват, че скришно ти завижда и има комплекси. Типичен Вуте, иска да си по-зле и по-долу от него.

# 35
  • sofia
Този е като по учебник. Завършен готованец критикар. Тези са ми любими!
Сигурно е куц и сакат и не може да изчисти или приготви вечеря.

# 36
Здравейте,
В началото, разбира се, сме говорили и всичко изглеждаше нормално. Някой беше споменал "маминка". Маминка не живее при нас , но въпреки това се опита да втълпи нейния "начин" на живот и домакинство. Видяла съм отношенията на родителите му. Баща му се държи като типичния готованец, майка му е все на крак и пърха като барелина. Отстрани изглежда как баща му й нарежда. Чувала съм изрази като "млъкни, абе ти не рабра ли че трябва да млъкнеш" и подобни. Опита се да ми се налага кое,как да правя в домакинството, но видя , че няма да се получи. Най-интересното е , че дори когато баща му я наругае, тя отговаря със смях на това нещо. Искам да споделя, че моите родители също не са "уау" , но аз се стремя да не съм като тях. Не харесвам просташкото поведение. И не си представям един ден да отглеждам дете в такава среда - пиене, псуване , викане и тн. Приятелят ми също употребява алкохол , казва че не може да спи ако не пие 2-3 ракии. Напивал се е до степен , в която задремва на масата. Когато говоря с него,че това не е ок да се случва, отговорът е " е аз не съм направил нищо лошо". Заявих вече, че това не е моят тип на поведение, при което се оправда, че човек не може да се промени туко-така, каза че към била слаба. Че слабите хора се отказвали бързо и ,че ако всички разсъждавали като мен, нямало да има оцелели семейства.

# 37
Ти си с този, понеже…?

# 38
  • София
Кажи поне нещо хубаво за този мързел, простак и пияница, който носиш на гърба си.
Защо живеете заедно? Няма къде другаде да отидеш ли?

# 39
Затваряйте, това е пързалка. След още 2-3 страници ще вметне и че я бие... Не може да са толкова прости тия деца...

# 40
Не разбрах защо ти втълпява че си слаба. От какво се отказваш бързо? Не разбрах.

# 41
  • София
И аз пледирам за едно хубаво нещо!
Моляя
Поне да е красив и да плаща всички сметки?

# 42
Постави му ултиматум, или се променя и започвате да си разпределяте задълженията, или ти защото "си слаба" го връщаш на техните да си го обслужват.
На жена с кариера и образование, като теб, не и отива мъж, който пие всяка вечер 2-3 ракии и дори не си отсервира. Замисли се, коя си и какви са ти очакванията към теб самата. Знаеш, какво заслужаваш и то определено е повече от това на 24г да си слугиня.

# 43
Разсъжда, че съм слаба, защото според него не се боря за тази връзка.

# 44
  • София
Какво има да се бориш, след като вече живеете заедно? С парцала и метлата ли да се бориш? Или да му букнеш едни Малдиви с твои пари?

Общи условия

Активация на акаунт