Иска деца, а аз не.

• 2 330
  • 100
  •   2
Отговори
# 75
С моя мъж разликата ни също беше 8 години и той също поиска дете преди мен. Не съм го лъгала, че ще поискам след две, три или пет години, съвсем искрено му казвах, че не знам кога ще съм готова. Ако беше си тръгнал, нямаше да го обвиня, но той реши да ме изчака. Поисках, когато бях на 31, но не ни се получи веднага, а чак след три години. Според мен кажи, че не си готова сега и не знаеш кога точно ще бъдеш, защото ако дадеш срок 2 години, а след тях още по нямаш желание какво ще правиш? Ако те остави заради това, значи просто не е бил твоя човек.

# 76
  • На изток от Ада
Ми не знам.  Чела съм и такива случаи.  Жената не иска дете , но ходи по док но друг случай.
Да кажем че аз не знам ка 100% за братовчедка ми. Но съм донякъде досетлива ако иска,  да беше обърнала света.

Аз примерно съм с няколко спонтанни аборти.  Еми ходя по док пускам изследвания....

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 20:15 от nasito8988

# 77
Малко се обърках, тя не иска наистина, или само така казва, а ходи по лекари, защото има проблем?
При всички случаи някой извън двойката да предлага, съветва или оказва натиск - не му е работа.

# 78
  • На изток от Ада
Уж иска, но не ходи по доктори. Ходила в един малък град на профилактичен преглегед и до там.

# 79
  • Melmak
Аз се сещам за един случай, за който знам със сигурност, жената не иска деца, мъжът иска. Тя пие тайно противозачатъчни и така години опити, после репродуктивни. Тя е била наясно какво прави, но го е баламосвала. След години той разбра и се разделиха.

Не харесвам такива лъжи, просто трябва честност, според мен. Авторката напълно е в правото си да не иска деца - дали никога, дали за момента. Просто да не излиза с това с дохода, защото е неуместно.

# 80
Абе тя авторката по-добре да мисли за собствен апартамент, за всеки случай. Собственото жилище дава една сигурност. А не със свои пари или кредит да му купува на него, пък ей такива . Аз, въпреки че живея с мъжа ми, а той има апартамент, мисля за вбъдеще да си купя мой. Пък винаги мога да го дам под наем. А и все пак никога не се знае как ще се стекат обстоятелствата.

# 81
  • На изток от Ада
И аз мисля че братовчедка ми може,да пие хапчета...

Имам и братовчед оженен за рускиня.  2г женени не живеят заедно вече от 1г. Не исксли дете . Живота бил несигурен ... Уж така се обичали много... 40+ са

# 82
Всичко може, но не е ваша работа, даже на майка ù не е. Всеки има право да не иска деца, вкл. когато става дума за жена. Това е проблем на него и половинката му, не на сватята и родата до девето коляно.

# 83
  • На изток от Ада
Мен не ме интересува.
Давам пример , авторката да помисли... И ме е яд за мъжа й.
Но толкоз!
Аз съм й споделяла за моите аборти и доктори ...

# 84
Какво те е яд на мъжът й?
А той не може ли да си хване наборка ??
Дърт пръч млада върба лющеше.
Че и го съжаляват.

# 85
nasito8988, пъхаш си носа в неща, които не те засягат.
Дали не искат, дали не могат – не е твоя работа, нито са длъжни да ти дават обяснение. Гледай твоя си живот.

# 86
Проектираш твоя проблем върху другите, но те нямат такъв проблем. Щом този мъж още стои, значи децата и на него не са му първи приоритет.

# 87
И с моят мъж имаме разлика от 9 години. Както и други съфорумки споменаха, имат разлика в годините с мъжете си, и не виждам нищо лошо. Проблемът не е в разликата в годините, а разликата в приоритетите, в случая.

# 88
Разбирам желанието за споделяне, но нека уважаваме личното пространство на близките си. Не е наша работа да коментираме кой какво е можел или искал. Още повече, че примерите, които давате, нямат нищо общо с настоящия казус.

# 89
  • На изток от Ада
Той или я обича или стой заради парите !
Arielle 5 г е по -голям  той ! Яд ме е за него . Че го баламосва

Как Сийке, никогга не съм питала нея правят ли опити и т н .

Общи условия

Активация на акаунт