Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 202
  • 628
  •   1
Отговори
# 120

Ще пробвам Керастас, но Лореал фризьорката ми не ги похвали (за обем), макаре в салона и тях да ги продават.
Не във всеки салон, в който продават Л'Ореал се продава Керастаз. Защо ще работи с тях, ако няма да е доволна? Не и ли пречи на работата това?

# 121
  • Варна, морето и сините вълни!
Някой да е ползвал шампоана за чувствителен скалп и нормална коса? Ако да, доволни ли сте?

# 122
Аз реших да пробвам тази циментова серия и днес ще си купя шампоана и маската. Много благодаря на всички, които дадоха информация за продуктите.

# 123
Коя серия на Керастаз да опитам за моите сухи, цъфнали краища (след като ги потстрижа естествено, с цел предпазване) - цимента или някой продукт от серията за суха коса (по принцип съм със мазни корени и сухи краища)?

# 124
  • варна

Ще пробвам Керастас, но Лореал фризьорката ми не ги похвали (за обем), макаре в салона и тях да ги продават.
Не във всеки салон, в който продават Л'Ореал се продава Керастаз. Защо ще работи с тях, ако няма да е доволна? Не и ли пречи на работата това?
Тя казва че предлагат във фризиорският салон Керастасе,не че фризиорката и работи с тези продукти.
Аз  лично също не съм доволна от някои неща на Керастасе-по точно не ми се променя косата ни към по-добро ,нито към по-лошо.Наскоро ходих в един салон и ме измиха с шампоан за боядисана коса и маска също от тази серия-еми не беше кой знай какво-НОРМАЛНО newsm78А има и други продукти на Керастасе от който съм много доволна-косата ми става жива Joy

# 125
  • варна
Коя серия на Керастаз да опитам за моите сухи, цъфнали краища (след като ги потстрижа естествено, с цел предпазване) - цимента или някой продукт от серията за суха коса (по принцип съм със мазни корени и сухи краища)?
Иди там където предлагат тези продукти и фризиорката след като види състоянието на косата ти и евентуално след подстригване ще ти предложи най добрия продукт за косата ти.Може проблема ти да е само нацъфтялите крайща и да нямаш нужда от толкова силен продукт като цимента на Керастасе и да ти предложат нещо по леко.

# 126
Аз искам да попитам някой ползвал ли е концентрирания цимент в малките шишенца на Керастас? За тези става въпрос:

Дали в някой салон продават единични бройки? Видях, че в Ягодката ги има, ама и цената за цял комплект е ooooh!

# 127
  • варна
Аз искам да попитам някой ползвал ли е концентрирания цимент в малките шишенца на Керастас? За тези става въпрос:

Дали в някой салон продават единични бройки? Видях, че в Ягодката ги има, ама и цената за цял комплект е ooooh!
Мисля че в Нуши в палах център ги има-16-18лв. за брой беше.Отиди да провериш и пиши...

# 128
janiz, благодаря ти, но аз съм от София, не съм чувала за салони Нуши тук. Не съм съвсем сигурна Rolling Eyes Ако ги има, нямам идея къде се намират. Но важното е, че все пак има места, където въпросния цимент го продават на бройка, предполагам че все някъде в София ще успея да открия. Честно казано, съмнявах се, защото преди време питах на няколко места за едни такива шишенца на Лореал професионел и ми отговаряха, че с тях правят процедура в самия салон и не се продават. Аз днес ще си купя шампоана и маската от циментовата серия и ще питам задължително  bouquet

# 129
  • София
Момичета, циментовата серия си има система и преди да се започне употребата на шампоана и маската, се слага една " инжекция" от мисля, че този концентрат във фризъорски салон еднократно.

Аз така и не отидох, да си я направя и ефект пак си имаше.  Peace

# 130
Иля, на мен ми цъфти косата и се къса, защото я потстригвам рядко, когато се прибирам в България, тоест 2 пъти годишно (максимум 3 ако на някоя от 2те идвания се потстрижа и в началото и в края). Смяташ ли, че Цимента ще ми помогне?
Ако е въпрос само до цъфтене на косъма, пробвала съм серума на Керастаз за бързо подхранване на изтощени, чупещи се  връхчета, без изплакване. Имах такъв проблем и останах доволна от този продукт. "Циментовата серия" не съм ползвала.

# 131
Ив,

би ли ми казала пълното име на този продукт, когато имаш възможност?

# 132
Серията е  Nutritive - Serum Nutri-Instantane.
30 ml. е, но но е силно концентриран и се ползва по малко.

# 133
Споделям впечатленията си от вчерашната покупка - шампоан и маска от серията Цимент на Керастас. Дори само след 1 измиване усещам косата си различна -  доста по-силна, по-жива и блестяща. Видимо поне изглежда страхотно. Доволна съм и смятам скоро да си взема още продукти от тази серия, явно са точно за мен. В салона, от който ги купих горещо ми препоръчаха това:

Това е концентриран цимент, казаха че е доста по-силен от маската. Струва 58 лв. за 5 бр.
Поинтересувах се и за онези малки шишенца, за които питах вчера. Продават единични бройки по 10 лв., но ми се струва, че не е съвсем същия продукт. Самата форма на шишето е малко по-различна и освен това ми обясниха, че се нанася само в корените. Но и за тях ще помисля.
Благодаря още веднъж на всички момичета, които споделиха мнение за тази серия, май наистина ще се окаже вълшебна и ще опровергаем мнението, че изрусената коса непременно изглежда изтощена и изгоряла Grinning

# 134
  • варна
Споделям впечатленията си от вчерашната покупка - шампоан и маска от серията Цимент на Керастас. Дори само след 1 измиване усещам косата си различна -  доста по-силна, по-жива и блестяща. Видимо поне изглежда страхотно. Доволна съм и смятам скоро да си взема още продукти от тази серия, явно са точно за мен. В салона, от който ги купих горещо ми препоръчаха това:

Това е концентриран цимент, казаха че е доста по-силен от маската. Струва 58 лв. за 5 бр.
Поинтересувах се и за онези малки шишенца, за които питах вчера. Продават единични бройки по 10 лв., но ми се струва, че не е съвсем същия продукт. Самата форма на шишето е малко по-различна и освен това ми обясниха, че се нанася само в корените. Но и за тях ще помисля.
Благодаря още веднъж на всички момичета, които споделиха мнение за тази серия, май наистина ще се окаже вълшебна и ще опровергаем мнението, че изрусената коса непременно изглежда изтощена и изгоряла Grinning
радвам се за теб че си намерила "твоят продукт".

Общи условия

Активация на акаунт