Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 238
  • 628
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Някой да е ползвал шампоана за чувствителен скалп и нормална коса? Ако да, доволни ли сте?

Аз го ползвам и в момента, от лака за коса ли .... newsm78 започна да ми се изсушава кажата около бретона , ходих в един фриз. салон на Витошка и там ми го прероръчаха -страхотен е ,за 2 измивания ми реши проблема  . Това са сините опаковки -перфектен е и е супер икономичен .

# 136
  • Варна, морето и сините вълни!
Някой да е ползвал шампоана за чувствителен скалп и нормална коса? Ако да, доволни ли сте?

Аз го ползвам и в момента, от лака за коса ли .... newsm78 започна да ми се изсушава кажата около бретона , ходих в един фриз. салон на Витошка и там ми го прероръчаха -страхотен е ,за 2 измивания ми реши проблема  . Това са сините опаковки -перфектен е и е супер икономичен .

Благодаря ти!
Ако не е твърде недискретно ти какъв проблем имаше?

# 137
Споделям впечатленията си от вчерашната покупка - шампоан и маска от серията Цимент на Керастас. Дори само след 1 измиване усещам косата си различна -  доста по-силна, по-жива и блестяща. Видимо поне изглежда страхотно. Доволна съм и смятам скоро да си взема още продукти от тази серия, явно са точно за мен. В салона, от който ги купих горещо ми препоръчаха това:

Това е концентриран цимент, казаха че е доста по-силен от маската. Струва 58 лв. за 5 бр.
Поинтересувах се и за онези малки шишенца, за които питах вчера. Продават единични бройки по 10 лв., но ми се струва, че не е съвсем същия продукт. Самата форма на шишето е малко по-различна и освен това ми обясниха, че се нанася само в корените. Но и за тях ще помисля.
Благодаря още веднъж на всички момичета, които споделиха мнение за тази серия, май наистина ще се окаже вълшебна и ще опровергаем мнението, че изрусената коса непременно изглежда изтощена и изгоряла Grinning
тези малките шишенца се водят ампули- можеш да си правиш ведмъж в месеца такава процедура. А зза цимента- абсолютно си права, аз го ползвам веднъж в седмцата и въпреки изрусяването, кичурите...косата ми е жива и лъскава. 
Сега ще си взема и червената серия за лятото- крем ,който се нанася преди плаж- предпазва от слънце,хлор и морска вода. След това се отмива и с шампоан от същата серия. Аз на плаж не ходя, но  взех да плувам в басейн , в който има хлор, естествено и колкото и да си пазя косата..все я намокрям.

# 138
аз тайничко си ви чета и взех че се зарибих по "циментовата серия" и днес след работа реших да отскоча до фризьорският салон...... закупих си  вьпросните продукти(маска,шампоан и балсам)и доволна от себе си сядам на кафе и започвам да чета упьтването на гьрба на шампоана...и какво да видя"made in spane" newsm78?!и сега направо сьм в чуденка.нали уж Kerastase Paris..... Thinkingда имате някаква идея защо не са "маид ин франс"?много се ядосах,уж много хубам салон...бля,бля,бля...че купих не един а три продукта ooooh! Rolling Eyes Tired

# 139
И моите са Spain . Керастаз имат и в Гърция завод, не знам още къде.Но контролът си е 100 %.

# 140
ох ....благодаря че ме оспокои
 Hug  bouquet
че тькмо се точех да ходя утре и да им ги врьщам.... Mr. Green Crazy
монда благодаря ти за бьрзия отговор  bouquet

# 141
ох ....благодаря че ме оспокои
 Hug  bouquet
че тькмо се точех да ходя утре и да им ги врьщам.... Mr. Green Crazy
монда благодаря ти за бьрзия отговор  bouquet

"Made in Spain" са и моите, не се притеснявай. Пробвай ги, няма да се разочароваш Simple Smile

Monda, сигурно ще си взема от ампулките. А пробвала ли си някой продукт без отмиване от серията? Аз съм свикнала да ползвам такъв, но не си взех, понеже момичето в салона показа един, който бил за предпазване от сешоар или преса. Аз сешоар ползвам сравнително рядко, преса никога, така че не ми стана ясно дали е съвсем подходящ за мен и се въздържах Rolling Eyes От друга страна категорично ми казаха, че не бива да ползвам такъв продукт от друга серия, което ми се стори малко странно, но може и да са прави. Сега се чудя какво още да купя.

# 142
Аз също ще си купя Керастас, благодарение на положителните мнения, които чета от вас. Но се нуждая от малко инфо:

Разбирам че шампоан + маска са приблизително 85 лв. Казват, че са икономични. Бихте ли споделили приблизително колко време се ползват при каква честота на миене на косата.

Другото нещо, което ме интересува, е следното: Винаги след шампоан нанасям балсам за коса. Не чувам да се предлагат балсами Керастас, обаче.

За мен маската изпълнява съвсем друга роля. Не мога да си представя да използвам само шампоан.

Вие как процедирате?

Благодаря ви предварително!

# 143
Аз също ще си купя Керастас, благодарение на положителните мнения, които чета от вас. Но се нуждая от малко инфо:

Разбирам че шампоан + маска са приблизително 85 лв. Казват, че са икономични. Бихте ли споделили приблизително колко време се ползват при каква честота на миене на косата.

Другото нещо, което ме интересува, е следното: Винаги след шампоан нанасям балсам за коса. Не чувам да се предлагат балсами Керастас, обаче.

За мен маската изпълнява съвсем друга роля. Не мога да си представя да използвам само шампоан.

Вие как процедирате?

Благодаря ви предварително!

Аз си взех Bain de force и Ciment Anti Usure. Първото е шампоана, а на другото пише просто "възстановяващ цимент", не е уточнено дали се води балсам или маска. Прави косата много жива и лесна за разресване. Шампоанът е 30 лв., цимента - 40 лв. Като количество са съответно 250 ml и 200ml. Отделно има маска в такава кутия:

Тя струва 65 лв. и ми обясниха, че е по-силна от цимента.
За мен тези продукти са нови, така че не мога да кажа за колко ще ми стигнат. Но над 5 месеца ползвах продукти на Лореал професионел, а тези на Керастас според мен са още по-концентрирани и предполагам, че ще ги ползвам дори по-дълго. Косата ми е доста дълга, мия я 2-3 пъти седмично. Предполагам, че в салона, от който решиш да ги купиш ще те посъветват кое е най-подходящо за теб. Надявам се, че ще останеш доволна Simple Smile

# 144
Гледам и сравнявам и цените, които вие казвате и тези в ягодката са еднакви  newsm78 На мен ми е по-лесно да си поръчам, от колкото да ходя да търся салон. Лошото е, че циментната серия я няма.

# 145
Гледам и сравнявам и цените, които вие казвате и тези в ягодката са еднакви  newsm78 На мен ми е по-лесно да си поръчам, от колкото да ходя да търся салон. Лошото е, че циментната серия я няма.

Има част от продуктите, и аз не виждам всички. Само някои. Виж тук:
http://oth.strawberrynet.com/skincare.aspx?BrandId=145&goChar=L#4406 Серията Kerastase Resistance - Hair Care, първите 3 продукта са от циментовата серия, а по-надолу го има и концентрирания цимент в шишенцата. Но има разлика в цените, в Ягодката са по-скъпи. Например аз шампоана Bain de force го взех за 30 лв., в Ягодка е 28$ или 25$ с отстъпката, но пак излиза по-скъпо. Е, не е двойно, но все пак..

# 146
Да, аз от тях си поръчах. 25 $ с отстъпката е 31 лв, и другите неща така ги смятах . Разликите са + или - 1 лв.

# 147
  • София

Благодаря ти!
Ако не е твърде недискретно ти какъв проблем имаше?

Нали точно това съм описала , прочети ми пак поста и ще си отговориш.  bouquet

# 148
Да, аз от тях си поръчах. 25 $ с отстъпката е 31 лв, и другите неща така ги смятах . Разликите са + или - 1 лв.

Вече разбрах защо при мен се получава друго  Wink

Последна редакция: чт, 21 юни 2007, 15:15 от vertigo

# 149
Vertigo, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт