Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 247
  • 628
  •   1
Отговори
# 150
  • варна
Ние говорим основно за Керастасе,а някой да ползва нещо на Лореал Професионал?Интересува ме мнения за слънцезащитната им серия и за боядисана коса

# 151
  • Варна
На L'oreal ползвах Vitaminocolour...не останах особено впечатлена сякаш...виж от Kerastase съм очарована...не бих повторила с L'oreal Peace

# 152
Ние говорим основно за Керастасе,а някой да ползва нещо на Лореал Професионал?Интересува ме мнения за слънцезащитната им серия и за боядисана коса
На мен и двете серии много ми харесват, от двете съм ползвала всички продукти. От слънцезащитната много ми хареса олиото което е като кристалите за коса. Има един гел, който на мен ми се стори тежък и го дадох на майка ми, тя остана много доволна.

# 153
На L'oreal ползвах Vitaminocolour...не останах особено впечатлена сякаш...виж от Kerastase съм очарована...не бих повторила с L'oreal Peace
Kакво не била повторила? Керастаз също е на Л'Ореал.. newsm78

# 154
На мен и двете серии много ми харесват, от двете съм ползвала всички продукти. От слънцезащитната много ми хареса олиото което е като кристалите за коса. Има един гел, който на мен ми се стори тежък и го дадох на майка ми, тя остана много доволна.
Принцип- няма добри и лоши продукти. Има подходящи и неподходящи.
По темата: На Керастаз за боядисана коса и слънцезащита са  по-добри от тези на Експерт.
Висшата капилярна козметика на л"Ореал е Керастаз.Продуктите са по-силно концентрирани  от тези на Експерт, по-ефикасни, по-икономични и съответно заслужено по-скъпи.
Един шампоан + маска при използване 2 пъти седмично , стига за около 4 месеца, тоест-купувате си ги 3 пъти годишно.

# 155
  • Варна
monda, мислих, че е очевидно че говоря за  L'oreal Proffesional...иначе знам, че Kerastase е на L'oreal...как да е...няма да повторя L'oreal Proffesional (не я научих тази дума как се пише Blush...ще ме прощавате, ако не е така)  Peace

# 156
monda, мислих, че е очевидно че говоря за  L'oreal Proffesional...иначе знам, че Kerastase е на L'oreal...как да е...няма да повторя L'oreal Proffesional (не я научих тази дума как се пише Blush...ще ме прощавате, ако не е така)  Peace
Professionnel Expert е серията или за кратко- само Експерт/ serie Experte/. A L'Oreal Professionnel e цялата марка Л'Ореал, която се  продава в салоните, а не в супермаркетите.

# 157
  • Стара Загора

По темата: На Керастаз за боядисана коса и слънцезащита са  по-добри от тези на Експерт.
Висшата капилярна козметика на л"Ореал е Керастаз.Продуктите са по-силно концентрирани  от тези на Експерт, по-ефикасни, по-икономични и съответно заслужено по-скъпи.
Един шампоан + маска при използване 2 пъти седмично , стига за около 4 месеца, тоест-купувате си ги 3 пъти годишно.

Монда, има ли вероятност тази серия виолетовата за боядисана коса - Kerastase Reflection - шампоан и маска или серията Kerastase Nutritive шампоан и маска, да ми дойдат силни за косата, тъй като я мия през ден? Колко често се ползват? От слънцезащитната им серия съм много доволна - червената. Мия си косата през ден и ми е добре, но при другите серии как е? Смятам и аз да си взема още нещо освен това което ползвам в момента.

# 158

Монда, има ли вероятност тази серия виолетовата за боядисана коса - Kerastase Reflection - шампоан и маска или серията Kerastase Nutritive шампоан и маска, да ми дойдат силни за косата, тъй като я мия през ден? Колко често се ползват? От слънцезащитната им серия съм много доволна - червената. Мия си косата през ден и ми е добре, но при другите серии как е? Смятам и аз да си взема още нещо освен това което ползвам в момента.
Опитай се  да разредиш миенето на косата постепенно,докато стигнеш до 2 пъти седмично. А за боядисана коса  миене през ден е прекалено често.
Много е важно маската да се нанася само по дължините , без да докосва  кожата на главата. Продуктите на Керастаз не се разресват с гребен!!!

# 159
  • Стара Загора
  bouquet Благодаря Монда, ще послушам съвета ти.

# 160
  bouquet Благодаря Монда, ще послушам съвета ти.
Започни на 3тия ден да я миеш известно време, след това започни на 4-тия и така. Оптималното е 2 пъти в седмицата.

# 161
  • Paris
Монда, би ли ме посъветвала как да нанасям маската на Керастаз -цимент, на опаковката не е упоменато точно, пише shampooed, което ме кара да мисля, че се маже цялата глава и скалпа и се масажира newsm78

# 162
нА МАСКАТА трябва да има задължително етикет  с описание на български.
Нанасяш я само по дължините. Може би пише апре льо шампоан, което означава,че се слага на измита коса.

# 163
  • София
За абсолютно всички продукти на керастаз е най-добре фризоьрите,да ви обяснят как се ползват,нанасят и т.н. вкл. и да ви направят диагностика на косата дали сте взели правилния продукт.
В противен случай няма да има желания резултат и после продукта ще ви е виновен,че не си е свършил работата Laughing

# 164
  • Paris
Монде, ще ти напиша точно какво пише "Apply to shampooed, towel-dry hair. Leave one minute. Emulsify. Rinse.
Не е пояснено къде точно се нанася.
Няма превод, защото е купувана от Франция.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт