Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 336
  • 628
  •   1
Отговори
# 165
Запозната сам пдобре със серията Експерт на Лореал..мога да ви помогна ...работя от две години с тях и сам доволна от  продуктите на Лореал.Съшто така как да ползвате маски или крем грижи...Само ми напишет за каква коса ...за всеки тип коса си  има продукти и ако не разбираш може да си навредиш.

# 166
Аз съм с дълга, къдрава, изрусявана коса. Бях си взела Absolut repail /незнам точно как се пише/, но освен повече обем /който не искам/ и блясък не забелязах разлика. Моля  Praynig някой по запознат да ми препоръча продукт за заздравяване и за "жива" коса.

# 167
  • Paris
И аз ползвах и абсолют рипеър и интенс рипеър, не забелязах огромен ефект. В момента съм с Керастаз - Цимент, ще кажа за ефекта поне след около месец. Първите ми впечатления са супер!

# 168
  • София
И аз съм ползвала интенс рипеър, но тя и абсолют рипеър повече подхранват, отколкото възстановяват, докато Цимента направо си подобрява структурата на изтощения, тънък, късащ се косъм.

# 169
  • варна
АЗ вчера си купих спрея срещу слънце на Лореал Професионал,но се двуумях между него и олиото.После реших че олиото може да м и омазни косата и си взех спря с някаква защита беше но не мога да си спомня с каква newsm78Мирише много приятно но като че ли не хидратира толкова косата,колкото ми се искаше.Миналата година ползвах слънцезащитните продукти на Рене Фуртерер и бях доволна.Някой може ли да ми каже с какво Керастасе е по-добра козметика от тези които ги продават в аптеките?Нали онова се води медецинска козметика за коса и състава е основно от природни продукти/карите,лимон,коприва и т.н/. newsm78

# 170
  • Cофия
Kerastase - шампоан за пъхут и мазен скалп (или нещо такова)- купих го за  Heart Eyes ми - никак не съм доволна, никакъв ефект!!! 

Аз също newsm11 само дето набутах 30лв, после пърхута ми изчезна с шампоан от 6лв

# 171
препоръчайте ми кой от тези двата шампоана да си взема  newsm78
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=45537&goChar=K

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=43617&goChar=K

# 172
Монде, ще ти напиша точно какво пише "Apply to shampooed, towel-dry hair. Leave one minute. Emulsify. Rinse.
Не е пояснено къде точно се нанася.
Няма превод, защото е купувана от Франция.
Благодаря!
точно така, пише, че се нанася върху измита коса, подсушена с хавлиена кърпа/ в смисъл не суха/.оставя се да действа 1 мин. и се измива.  А се предполага, че знаеш,че се нанася само по дължините.

# 173
  • Paris
Логично, ама нали искам да съм сигурна на 100%. Мерси, Мондичка!

# 174
  • София
Kerastase - шампоан за пъхут и мазен скалп (или нещо такова)- купих го за  Heart Eyes ми - никак не съм доволна, никакъв ефект!!! 

Аз също newsm11 само дето набутах 30лв, после пърхута ми изчезна с шампоан от 6лв

А ми така е,защото всеки продукт от серията Керастаз се нанася по специална схема и със специални жестове.Не случайно не се продава навсякъде.Първо трябва много точно да се направи диагностика на косата и след това фризьора да ти обясни какво,как,колко ,кога,къде.

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 22:08 от galq4

# 175

Aми чудесно, вече ако ти се наложи, ще даваш по 6 лева, а не по 30. Ако беше изчезнал от самосебе си- още по-добре:-)

# 176
Някой може ли да ми каже с какво Керастасе е по-добра козметика от тези които ги продават в аптеките?Нали онова се води медецинска козметика за коса и състава е основно от природни продукти/карите,лимон,коприва и т.н/. newsm78
МедИцинската, която се продава в аптеките ,ще си остане козметика за масова употреба. А Керастаз се продава само в определени салони , от професионалисти/ във Варна има само 2 такива салона/ и аптекарката ,която ще ви го продаде, не познава особеностите на скалпа и косата ви.
А това за естествените продукти с годност 2-3-5 години е просто смешно да се заблуждаваме, че го има.
Освен това , запомнете че 80 % от  продуктите за коса се разработват в лабораториите на Л'Ореал, независимо от  марката.

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 21:58 от monda

# 177
аз вчера пробвах "цимента".косата ми стана льскава и хубавичка Heart Eyes,но сега имам вьпрос кьм вас.косата ми е малко под кръста, мнооого къдрева и гьста(вчесвам се след като сьм я измила и след 2 часа просто не мога да прекарам прьсти през нея) и бих искала да ми препорьчате някакъв серум или масло,балсам....без отмиване,защото с тая "хвърчаща" коса сьм като "разплетена дамаджана" ooooh! и направо
вече не знам с какво да се мацам Tired
мерси предварително  bouquet

# 178
  • Стара Загора
Монда, можеш ли да ми препоръчаш нещо на Керастас или професионалната серия на Лореал, което да използвам като защита на косата от използването на преса. Намерих това но незнам дали неомазнява и отежнява косата

http://www.lookfantastic.com/cgi-bin/lf.storefront/467c205002db5 … Product/View/2780

а също и това май е за защита от преса
http://www.lookfantastic.com/cgi-bin/lf.storefront/467c205002db5 … Product/View/2918

Кое от двете е по-добро или изобщо не ми е нужен такъв продукт?

# 179

цитирам се сама  Rolling Eyes е няма ли кой да ми каже разликата в двата шампоана!!!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт