Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 344
  • 628
  •   1
Отговори
# 180
  • Belgium - BG
Извинявайте че се намесвам но и аз много се вьлнувам от темата, особено след бременността си след като почти останах без коса Cry Искам да ви попитам дали имате отзиви за Redken, тук ми го хвалят повече от Kerastase и Rene Furterer. Аз по принцип и от двете серии сьм много доволна, но ми се иска и да сменя малко марките Sunglasses

# 181

цитирам се сама  Rolling Eyes е няма ли кой да ми каже разликата в двата шампоана!!!  Praynig
Bain De Force е подхранващ шампоан за слаба и изтощена коса.Съдържа  500 PPM Vita-CimentTM Complex, формула, която подсилва косъма и увеличава устойчивостта му.

Bain Volumactive придава обем на тънката  коса.Съдържа както  Vita-CimentTM Complex , така и Volumising Polymer,който придава плътността на косъма, а цимента увеличава устойчивостта и го подсилва.
Ако не ти тррябва обем, си вземи ппървия..

# 182
Монда, можеш ли да ми препоръчаш нещо на Керастас или професионалната серия на Лореал, което да използвам като защита на косата от използването на преса. Намерих това но незнам дали неомазнява и отежнява косата

http://www.lookfantastic.com/cgi-bin/lf.storefront/467c205002db5 … Product/View/2780

а също и това май е за защита от преса
http://www.lookfantastic.com/cgi-bin/lf.storefront/467c205002db5 … Product/View/2918

Кое от двете е по-добро или изобщо не ми е нужен такъв продукт?
Не ползвам преса и  не са ми познати тези двата продукта-тоест, не съм ги ползвала.
Но Nutri-Sculptсерията е за суха  коса. Подхранва, придава и живот и блясък. Не мисля, че е продукт за преди и след преса.

Последна редакция: пт, 22 юни 2007, 23:56 от monda

# 183
Monda,благодаря ти   bouquet

косата ми е много зле,определено ще взема първият!

# 184
  • София

Имай впредвид,че преди да се започне със серията "цимент" в къщи има една инжекция,която се поставя във фриз. салон.В противен случай може да няма голям ефект.

# 185
Може да сте споменали някъде, но 10 страници не ми се четат  Tired Някой ползвал ли е Клоран? Аз харесвам марката и вчера си взех доста неща за суха коса, но бих се радвала на отзиви. От цените на Рене ми се зави свят  Crazy 3 пъти по-скъпи са  Confused

# 186

Имай впредвид,че преди да се започне със серията "цимент" в къщи има една инжекция,която се поставя във фриз. салон.В противен случай може да няма голям ефект.
Toва не е задължително. Инжекция не е точната дума, по-скоро е концентрат, който Керастаз наричат ампула.

# 187
  • София
А ми серията е за много изтощена,късаща се коса,на която вътршно клетъчния цимент липсва на много места(един вид има дупки).поставя се ампулата,която е с много хиляди пъти повече концентрация,за да се запълнят,а шампоана само наслагва отгоре,за да заздрави.
Това е моето мнение,няма да споря Peace

# 188
  • Пловдив
Сдобих се и аз с въпросните цименти  Mr. Green И сега стоя и чакам чудото  Mr. Green
Дано да се оправи поне малко, че мойта коса вече и ножица не може да я спаси  #2gunfire

Само не разбрах дали мога да ползвам други продукти за коса, и на други марки (например кристали за коса)

# 189
  • София
Малайза , можеш да си ползваш други продукти, но не и друг шампоан и маска. Докато не ти свърши Цимент, си само с него.  Peace

Някой отзиви за слънцезащитната серия на Керастаз ? Монде, май ти я ползваше.

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 10:54 от Иля

# 190
  • Paris
Иля, имаш ли идея с какво трябва да продължа като ми свърши цимента?

# 191
  • София
jaklins , след цимента може да продължиш с подхранващите серии. Аз ползвам сега на Kerastase- серията Nutritive Bain Satin 2 - подхранващ шампоан и маска.  Peace

# 192
  • Paris
Благодаря  bouquet

# 193
Малайза , можеш да си ползваш други продукти, но не и друг шампоан и маска. Докато не ти свърши Цимент, си само с него.  Peace

Някой отзиви за слънцезащитната серия на Керастаз ? Монде, май ти я ползваше.
Ползвам спрея -Hydra Fresh- за боядисани коси ,изложени на морска вода, слънце и басейн.

Слгам си го всеки ден като излизам на слънце или преди басейн. Отмивам го  като се прибера с Bain Après-Soleil  също за боядисани коси.
И двата продукта са ми стахотни, защото наистина ми предпазват косата от хлора в басейна.  През останалото време си ползвам Dermo calm   или друг шампоан на Керастаз.

# 194
  • София
Мерси, Монде !  Hug Ще имам впредвид тези продукти.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт