Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 375
  • 628
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Днес си купих слънцезащитната серия на Крестаз за боядисани коси -  Bain Après-Soleil - шампоан и маска.

Като тествам, ще напиша отзиви.  Peace

Във фризъорските салони категорично казват, че с шампоаните на Керастаз, косата трябва да се мие задължително по 2 пъти.
А сега, чета на опаковката, че пише - " при необходимост нанесете 2 пъти ".

Момичета, спазвате ли го това или си я миете по веднъж ?  Thinking

# 196
Може да сте споменали някъде, но 10 страници не ми се четат  Tired Някой ползвал ли е Клоран? Аз харесвам марката и вчера си взех доста неща за суха коса, но бих се радвала на отзиви. От цените на Рене ми се зави свят  Crazy 3 пъти по-скъпи са  Confused

Блонди, на KLORANE съм ползвала преди години една маска с екстракт от нар за изтощена коса и си спомням,че бях доволна.Редумах ги преди марките KLORANE , Phyto и Рене,но от година и нещо може би съм се влюбила в Керастаз и Loreal Professional.

# 197
  • Варна
Иля, нанасям само веднъж...два пъти не е ли множко...няма ли да изсуши косата...да е премие... Peace

# 198
  • София
Днес си купих слънцезащитната серия на Крестаз за боядисани коси -  Bain Après-Soleil - шампоан и маска.

Като тествам, ще напиша отзиви.  Peace

Във фризъорските салони категорично казват, че с шампоаните на Керастаз, косата трябва да се мие задължително по 2 пъти.
А сега, чета на опаковката, че пише - " при необходимост нанесете 2 пъти ".

Момичета, спазвате ли го това или си я миете по веднъж ?  Thinking

нанася се 2 пъти.1 път само на скалпа,2 по дължините Peace

# 199
Момичета, препоръчайте ми салон , от където мога да си купя слънцезащитната серия на KERASTASE Praynig/ за боядисана коса/.За София -център става въпрос.Мерси предварително  bouquet

# 200
  • София
Момичета, препоръчайте ми салон , от където мога да си купя слънцезащитната серия на KERASTASE Praynig/ за боядисана коса/.За София -център става въпрос.Мерси предварително  bouquet

Студио Кало- бул. "Витоша" 12  Peace

# 201
Зуп, ще падне четене сега Simple Smile

# 202
Иля,а тази концентрираната ампула-която се слага преди използването на серията "цимент" може ли да си я купя и сама да я сложа ..или непременно трябва да е в салон  newsm78 а цената знаеш ли каква е?

# 203
  • София
Иля,а тази концентрираната ампула-която се слага преди използването на серията "цимент" може ли да си я купя и сама да я сложа ..или непременно трябва да е в салон  newsm78 а цената знаеш ли каква е?

kamelia77, знам, че трябва в студио, да ти я поставят, дори съм питала и не са ми продавали ампула, за да си я сложа сама.

# 204
10 лева е цената

# 205
  • София
Монде, а ти по колко пъти си измиваш косата с шампоаните на Керастаз ?

# 206
различно- по 1 лятото,когато си мия по-често косата и по 2 зимата

# 207
  • София
различно- по 1 лятото,когато си мия по-често косата и по 2 зимата

Оки, мерси! Hug

# 208
  • варна
Косата не се ли мие всеки път след плаж с шампоан?Чудех се дали шампоана на Керастасен е много силен за да се мие Монда веднъж на седмица с него? newsm78Аз лятото си мия косата почти всеки ден и ми трябва някакъв по щадящ шампоан и си мислех че точно слънцезащитните са такива щадящи newsm78

# 209
10 лева е цената
Мисля,че е най-добре да ти в сложат в салон...попитай все пак като отидеш да си я купиш.

Общи условия

Активация на акаунт