Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 310
  • 628
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Купих си на Kerastase- серията Nutritive Bain Satin 2 - подхранващ шампоан и маска.  Hug

# 46
  • Варна
Офф и аз мисля да си купувам скоро, но се колебая между Kerastase или L'oreal professional... Peace някой беше споменал по-напред за някакви продукти за изправяне, но така и не получих повече информация...

# 47
Купих си на Kerastase- серията Nutritive Bain Satin 2 - подхранващ шампоан и маска.  Hug

е пробвай,де...сравни, пиши

# 48
Шампоанът прoтив пърхут за мазен скалп на Керастаз се казва Bain gommage (purifying anti-dandruff shampoo) и отдолу пише gras/greasy. Взех си го вчера, дано поне той не ме разочарова, от същия на Лореал профешънъл не съм никак доволна.
Bain clarifiant е само за мазен скалп и коса.

# 49
  • София

е пробвай,де...сравни, пиши

Монде, веднага ще пиша за ефекта.
От тази серия е подхранваща, като има степени, 1- е за нормална коса, 2- за третирана коса и 3 - за много силно подхранване, но можел да омазнява, ако не е изтощена в действителност косата.

# 50
Някой пробвал ли е професионалната серия на Scwarzkopf BC. Фризьорката ми много ги хвали. Имат много и различни серии, зависи кой какъв проблем има и какъв ефект иска. Ще ми е полезно ако някой ползвал сподели.

# 51
Някой пробвал ли е професионалната серия на Scwarzkopf BC. Фризьорката ми много ги хвали. Имат много и различни серии, зависи кой какъв проблем има и какъв ефект иска. Ще ми е полезно ако някой ползвал сподели.

аз съм ползвала...мъжки от тази серия. една приятелка ми го препоръча против косопад и въобще за подсилване на косата. доволна бях колкото може да съм доволна от мъжки шампоан де Grinning те са за по-мазни коси...но на мъжа ми ефекта беше страхотен - спря да му пада косата. преди възглавницата му, пода в банята бяха целите в косми, сега няма такова нещо. тъй че - мъжкия действа Grinning за другите не знам

# 52

Аз съм пробвала от професионалните на Шварцкоф за ежедневна употреба и бях дово Hugлна.Моята коса е с мазен скалп и склонна към поява на пърхут. Доволна съм,че от тоза шампоан не ми се появи пърхут,което значи,че е хубав,за НЕ толкова висок клас като Керастас на Л'Ореал. Peace
Все пак беше шампоан за ежедневна употреба и няма някаква насоченост,за да имам друг критерий, например за обем или подхранващ:)Косата си ми беше мека и хубава. Crazy

# 53
а за TIGI какво ще кажете?

# 54
а за TIGI какво ще кажете?

В момента ползвам Тиги  Mr. Green Мога да кажа същото като за Шварцкоф - не ми прави пърхут,неми дразни скалпа, косата ми е мека  newsm37 . Въпреки ,че е за коса,склонна към омазняване на мен ми действа като шампоан за ежедневна употреба:) Смятам да се насоча към Л'Ореал при следваща покупка. Peace

# 55
  • София
Шампоанът прoтив пърхут за мазен скалп на Керастаз се казва Bain gommage (purifying anti-dandruff shampoo) и отдолу пише gras/greasy. Взех си го вчера, дано поне той не ме разочарова, от същия на Лореал профешънъл не съм никак доволна.
Bain clarifiant е само за мазен скалп и коса.
Благодаря, Аня, моето проучване в Нет-а показа същото - открих го в салон в София и тези дни ще ходя да си го купя. Колебаех се между него и този, който е посочила Монда, защото скалпът ми се поуспокои /от няколко дни ползвам Л`Ореал профенъшъл сензи баланс/, но май ще взема превантивно противопърхотния. А пропо, Керастаз има вариант от същата серия за мазни корени и сухи краища. За него също съм в колебание, защото слчаят при мен е точно такъв.

Ив, инфото ти за балсама без отмиване на Мичел е безценно. От години не мога да случа на балсам с този мой себореен дерматит. А накъдрена коса без балсам ако знаете колко трудно се търпи... Sick

# 56

имам маска за коса, мирише невероятно и предава много блясък на косата. 200 мл в Испания струват 10 ?.

Другото и единствено професионално което имам е крем за о4и с диамантен прах на Natura Bissé. За дни ми се махнаха финните бръ4ици около о4ите и тъмните кръгове. Скъп е но си заслужава парите.

# 57

От тази серия е подхранваща, като има степени, 1- е за нормална коса, 2- за третирана коса и 3 - за много силно подхранване, но можел да омазнява, ако не е изтощена в действителност косата.

Това е маската която ти препоръчах,нали?
Ти от коя степен си взе?
Аз ползвах 3-та степен,но не слагах в корените.Действаше ми супер.Но и моята коса беше много изтощена и суха от това изрусяване.

# 58
  • София
Evana, аз си взех 2 степен, защото продавачката настояваше, че 3 може да ми омазнява и ме убеди, макар че аз си исках 3.
Дано пак да е хубава, като твоята.

# 59
Evana, аз си взех 2 степен, защото продавачката настояваше, че 3 може да ми омазнява и ме убеди, макар че аз си исках 3.
Дано пак да е хубава, като твоята.

Айде, не я ли пробва вече? Joy
чАкаме да дадеш отзиви Hug
Ами и втора степен е добре.Пише: силно подхранване. Peace

Общи условия

Активация на акаунт