Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 181
  • 628
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Имам още мъничко от шампоана и маската Bain De Force на Kerastase, за това още не съм ги тествала.
Но както няма търпение, няма да дочакам да свършат и ще пробвам новата серия.

# 61
Karimma, радвам се. За балсама на Мitchell- може и да се отмива. Peace Изпробвала съм.

От професиналната серия на Scwarzkopf съм ползвала балсам с мед - възстановяващ май се водеше в новата опаковка. Много ми хареса. Цената му беше 11 лв. от салона, от който го купих.

# 62
  • Варна
Днес си взех на Керастаз сатенения шампоан и едни кристали...когато пробвам веднага ще докладвам Peace

# 63
  • варна
Аз също съм ползвала някой продукти на Керастасе и съм много доволна.Но сега се замислих за слънцезащитната им серия-никога не съм си взимала продукти за лятото,а май имам нужда.Всеки септември си подстригвам косата след като слънцето си е казало думата и така ми е изгорило крайщата че няма как #2gunfireТа искам да питам доволни ли сте от тези продукти и основно искам нещо ако може да се препоръча по време на плаж.Миналата година ползвах на Рене Фуртерер хидратанта с фактор 90 и добре ми стоеше,нито омазнява,създаваше и защитен филм от който косата ми стана някак си жива,но резултат беше същия септември месец-под ножа крайщата #2gunfire #2gunfire

# 64
  • София
Много съм доволна от серията Nutritive Bain Satin 2 - подхранващ шампоан и маска, която си взех.
Освен че миришат божествено, ми правят косата мекичка и жива.  Hug

# 65
Чак сега видях темата и май вече съм закъсняла, но да си кажа.
Доскоро ползвах Л'Ореал профешънъл Витамино колор цялата гама, но напоследък го развалиха и вече не го купувам.
Ползвала съм на Керастаз Виолетовата серия - Chroma Reflex или нещо от сорта - беше ми ОК като бях с изсветелна коса и много кичури - даваше супер блясък.
На Paul Mitchell  - в момента съм с боядисана с такава боя коса И СЪМ ДОСТА ДОВОЛНА, за разлика от Л'Ореал, който ми пада за 2 седмици и косата стои като измита и ужасна.
Взех си и един доста готин COLOUR LOCKING SPRAY ( миришр божествено) и е подходящ за лятото  - запазва цвета от слънцето и морската вода. Засега съм доволна

# 66
Днес си взех на Керастаз сатенения шампоан и едни кристали...когато пробвам веднага ще докладвам Peace

А каква е цената на този шампоан и кристалите?  bouquet

# 67
  • Варна
Шампоана беше около 30 лв...а кристалите 44 лв(малко е множко за кристали според мен, но си ги купих)  Shocked
и от двете съм много доволна...когато се измия със шампоана и косата ми се запазва чиста доста дълго време...а кристалите са мазни и за сухата ми коса са идеални просто... Peace

# 68
И аз искам нещо по мазно за краищата.От къде ги купи?

# 69
  • Варна
Студио Ка...но да знаеш, че са изключително мазни Grinning то даже пише "елексир за тотално изглаждане ОЛЕО-РЕЛАКС комбинация от подхранващо олио + система "анти-фриз"...за суха, непокорна коса"...и т.н...но са много хубави  Peace

# 70
  • Sofia
В момента ползвам Керастаз Nutritive Bain Satin 2 и л'Ореал Профешънъл - витамино колор. По принцип ги редувах - свършва единия, купувам другия, но сега живея на 2 места и има по един (т.е., не чакам да свърши, ами 2-3 пъти с единия, 2-3 пъти с другия). Много ми нахвалиха Paul Mitchel, но от това, което прочетох, се чудя дали да ги пробвам  newsm78 От Витамино колор напоследък и аз съм малко разочарована, но може да е от водата или други фактори.

# 71
  • варна
мерси за отговорите  bouquetМисля да си взема Нутритив байн сатен за измиване,въпреки ч още мисля че ще е тежък за всеки ден за миене след плаж.Но определено ще си взема и някаква маска от слънцезащитната им серия.Ще отида до студио К и ще си ги купя а после ще пиша smile3521 newsm10

# 72
За всеки ден след плаж имам  Солара на Лореал професионал и съм много доволна.Той е точно за лято.На същата серия си бях взела топящо желе но едно лепкаво не му видях ефекта.Не съм доволна.

# 73
  • Варна
janiz, те в салона са много мили...ти им кажи какво искаш и жената ще те насочи, ще ти препоръча няколко неща и ти ще си избереш...пиши после  Peace

# 74
А шампоанът на Керастаз за колко милилитра е 30 лв?

Общи условия

Активация на акаунт