Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 192
  • 628
  •   1
Отговори
# 90
  • варна
А някой ползвал ли е шампоана на Kerastase за мазни корени и сухи краища?
Как изглежда той?
Аз го ползвах-казва се Байн Дивалеит/или нещо подобно/.Много е добър за мазни корени и сухи крайща, мен ми го препоръча фризиорката в салона където ги продават,но тогава косата ми беше наклепана с една ампула за подхранване преди измиване и като отидах на фризура преди да ми отмие мазнотията тя ми предложи този шампоан.Според мен малко се беше заблудила,щото корените не ми са чак толкова мазни SickЕ купих /26 лв./ и още първия път се почувства разликата измих после косата си чак след 5-6 дни и то не защото се беше омазнила ами вече не ме свърташе Laughing.Е след 3 път малко ми беше пресушена косата и го спрях шампоана но си го оставям за други по мазни времена hahaha hahaha

# 91
Ех, момичета, ама много ме заинтригувахте с този цимент на Керастас. Ако бях прочела по-рано, щях да си взема продуктите, но съвсем наскоро си взех за втори път цяла серия на Лореал професионел. Много съм доволна от тях, но след всичко прочетено просто не ме сдържа да взема и цимента. Да попитам - как мислите, може ли да взема само маската и да редувам? Или си е задължително да ползвам всички продукти от серията? И кое всъщност е тази маска, за да не сбъркам, това ли е и може ли цена:

Косата ми е изрусена до бяло, след Лореала определено живна, но няма да и е излишен един такъв продукт според мен. Мерси на всички, които могат да ме посъветват. Simple Smile

# 92
  • варна
Мен пък ме интересува тази сатенената серия-мога ли да си купя само маската без шампоана?

# 93
а цените на Керастаз в Ягодка,в сравнение с тези в Бг ...каква е разликата??? има ли някакъв смисъл да ги поръчам от Ягодка ...не съм от София и дори ,и да са малко по-скъпи ще ми е по-удобно.
кажете цени  Praynig
например шампоана RESISTANCE e 25 долара...,а в бг...?

# 94
а цените на Керастаз в Ягодка,в сравнение с тези в Бг ...каква е разликата??? има ли някакъв смисъл да ги поръчам от Ягодка .....

До колкото знам,в БГ са по евтини от ягодка .Няма смисъл да се поръчват от там Peace

# 95
  • Варна, морето и сините вълни!
Шампоаните на Керастаз в БГ са около 28-32 лв, маските са около 60/70 лв.

# 96
да,но ако разликата е 10-20 лева...ще ми е по-добре,отколкото да ходя до София-160 км и да търся в кой салон ги има !
аз затова питах,да напише някой цени   bouquet

# 97
кажи ми кои продукти те интересуват и ще ти кажа цената.

# 98
  • варна
Вчера бях в едно студио/студио к/там ме измиха с шампоан на керастасе и след това ми сложиха и маска от слънцезащитната им серия.Многооо готина ми стана косата  bouquetНо като знам цената на шампоана-26 лв и цената на маската-65,и някакво масло ли беше за крайщата след излагане на слънце-45 лв.цената става малко страшничка #Crazy #CrazyМного ми харесаха продуктите и затова сеха направо се триумя-дали да се лиша от шампоана или от серума за крайща newsm78Искам някой който е ползвал тази гама-слънцезащитната да си даде мнението от кой продукт според него няма да имам нужда newsm78Мъжо ще ме убие ако оставя такава сума за косата си. #2gunfireТе мъжете не разбират че всичко това го правим за тях hahaha hahahaЕ чакам мнение.Благодаря  bouquet

# 99
За Цимента - кои 2 продукта (поради ценови съображения мисля да се огранича с 2) е най-мъдро да се вземат? Шанпоан и маска? Или? Ох обърках се, някой продукти от серията Resistance имат цимент в името, а някои нямат (http://www.kalohairstudio.com/bg/Products/?cid1=2&cid2=3&l=2)..

Иля,

това ли е маската
/Ciment Anti-Usure/

и това ли е шампоанът
/Bain de Force/

, които ти си ползвала и от които си доволна?

Последна редакция: сб, 16 юни 2007, 21:48 от Denichkata

# 100
Peace  И аз се записвам за темата.Ще я следя с интерес Crazy
Аз също

# 101
  • София
Denichkata , точно този е шампоана, а това е маската -

За оптимален ефект, според мен, трябва да си вземеш и шампоан и маска.

# 102
Иля, мерси за отговора   bouquet.

Монда, можеш ли да ме осведомиш колко струват RESISTANCE - BAIN DE FORCE и RESISTANCE - CIMENT ANTI-USURE?

# 103
Иля, мерси за отговора   bouquet.

Монда, можеш ли да ме осведомиш колко струват RESISTANCE - BAIN DE FORCE и RESISTANCE - CIMENT ANTI-USURE?
30 и 40 левА

# 104
  • Стара Загора
Аз искам да си взема тези
- Kerastase Nutritive Bain Satin 2 Complete Nutrition Shampoo

и маската от същата серия. При нас шампоана е 33 лв а маската 65 лв. Монда скъпи ли идват или цената е добра   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт