Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 93 700
  • 628
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Нямам идея,явно от това избиват по-ниските цени Rolling Eyes

# 346
Доставката струва точно 4,50 лв.

Не знам откъде е тази информация за застраховката, няма такова нещо.

# 347
Аз снощи поръчах- 4,50 е доставката с куриер.

# 348
  • София
И аз поръчах, 4.50 си е доставката.

# 349
  • София
иНФОРМАЦИЯТА Е от поръчката ми,която дойде вчера.В петък поръчах и на мен ми излезе 4.50 доставка+стойността на фактурата.Куриера обаче ми взе още 6лв,имам и касова бележка.

# 350
иНФОРМАЦИЯТА Е от поръчката ми,която дойде вчера.В петък поръчах и на мен ми излезе 4.50 доставка+стойността на фактурата.Куриера обаче ми взе още 6лв,имам и касова бележка.
егати куриера! Мен както няма да ме има като го оставят- да взема да предупредя да не им дават повече !

# 351
  • София
Аз няма да платя повече, ще им върна продуктите като не споменават за допълнителните разходи никъде. Naughty

galq4 , мерси за информацията.  Hug

# 352
galq4 , грешката е на куриерската фирма, не моя. Сега се обадих, трябва да ви донесат парите, което са ви взели, ще държа и да ви се извинят.

Само може би ще трябва да им дадете касовата бележка.

На куриер се дължи точно толкова, колкото е написано в поръчката, нито една стотинка повече.

# 353
хъм в тоя сайт май има само маски и шампоани  Thinking

# 354
След 2 седмици ще има и стилизиращи продукти, както и други професионални марки за коса, които ги няма в България
Но спирам да пиша ...

# 355
  • София
FEMA , а ще има ли продукти на Kerastase ?

# 356
  • София
galq4 , грешката е на куриерската фирма, не моя. Сега се обадих, трябва да ви донесат парите, което са ви взели, ще държа и да ви се извинят.

Само може би ще трябва да им дадете касовата бележка.

На куриер се дължи точно толкова, колкото е написано в поръчката, нито една стотинка повече.
Благодаря много,дано да ги върнат наистина.
Тъй като явно сте от въпросния сайт може ли да ми кажете от къде се внасят нещата?

# 357
Супер! Че ми свършва серума за изправяне на Янсей и искам да си взема пак на Лореал  Grinning

# 358
FEMA , а ще има ли продукти на Kerastase ?

и аз питам  Embarassed

# 359
  • София
Имам едни въпроси за Керастас: Ампулите Aminexil навсякъде ли са по 10 лв броя? Гледах разни чужди сайтове и доста по-ефтини излизат... Ако знаете някой салон в София с по-ниски цени - свиркайте, моля! Иначе действат безотказно при косопад след раждане - вече 1 месец ги ползвам, но за 3 месеца много цифра ми се виждат...
Другото питане е за серията им за обем - някой ползвал ли я е и дали е добра?

Общи условия

Активация на акаунт