Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 298
  • 628
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Първия съм го имала...него ти препоръчвам...много е подходящ за изтощени коси

# 451
Препоръчайте ми шампоан за коса без обем,дълга ,права,лесно се замърсява-мия я на 2 дни,като на 2-я ден вече изглежда зле.Ползвам шампоан за сухи краища и мазен скалп,пяна за обем на лореал,балсам за суха коса и кристали за коса.

# 452
Пия и Пантогар.Искам обем,който да издържа поне 2 дни.Боядисвам се с Casting.

# 453
jorjeta,мерси много. Grinning
а кои други продукти на Лореал Проф си ползвала?

# 454
  • Варна
milaaa_ , сега ползвам жълтият шампоан за суха коса...и той е добър...прави много нежна пяна и ухае деликатно...като цяло са добри продуктите на лореал...поне аз съм доволна  Grinning
Иля , това ли са ти продуктите:
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=42620&goChar=L
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=42626&goChar=L

а имате ли отзиви за серията за слънце...тя би трябвало добре да хидратира и омекотява косата  Peace

# 455
И аз в момента използвам Абсолют репеър,но искам малко да разнообразя. Laughing

# 456
  • София
jorjeta , да, това са ми продуктите от серията Oleo RelaxPeace

Ползвала съм слънцезащитната серия Soleil на Kerastase - шампоан и маска. Предпазват добре, но не хидратират достатъчно, за това ги редувах с подхранващата серия на Kerastase.

# 457
  • Варна
Иля, ясно...е добре, придума ме Mr. Green ще си поръчам шампоана и маската...
а сега тъкмо си взех онази маска, за която писах по-горе...на Rolland е ... ще я пробвам тези дни и ще пиша Peace

# 458
  • София
Препоръчайте ми шампоан за коса без обем,дълга ,права,лесно се замърсява-мия я на 2 дни,като на 2-я ден вече изглежда зле.Ползвам шампоан за сухи краища и мазен скалп,пяна за обем на лореал,балсам за суха коса и кристали за коса.
Ползвай сериите за обем.Пяната задължително трябва да се отмива вечер.За това ти омазнява.

# 459
Здравейте, напоследък се колебая как да комбинирам 2 продукта от zlatnaribka. Дали те да бъдат шампоана  Elasto curl на Kerastase с маската Intense repair или направо да си взема серията Intense repair  ooooh! Косата ми е доста чуплива, изсветлена, малко суха в краищата. Търся си подхранващи продукти, кичурите да се оформят хубаво. Благодаря  Hug

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 04:03 от Eden*

# 460
  • София
dolores , серумчето Aqua Oleum е за 5 измивания.  Peace
Момичета  Embarassed как ги ползвате тези серуми, как ги слагате на косата  newsm78

# 461
  • София
Момичета  Embarassed как ги ползвате тези серуми, как ги слагате на косата  newsm78

"Нанасяне: върху влажна, но изцедена коса впръскайте кичур по кичур по дължината на косата, като избягвате корените. Разрешете с гребен. Изплакнете обилно с вода. Не е необходимо време за изчакване. Резултатът е видим и впечатляващ. "   Peace

# 462
  • София

"Нанасяне: върху влажна, но изцедена коса впръскайте кичур по кичур по дължината на косата, като избягвате корените. Разрешете с гребен. Изплакнете обилно с вода. Не е необходимо време за изчакване. Резултатът е видим и впечатляващ. "   Peace

Peace с  какво се впръсква, защото видях само шишенце  newsm78 дали се взима и нещо към него и от сайта ли се поръчва  newsm78

# 463
  • Стара Загора
Аз си поръчах две шишенца от тези Aqua Oleum, но към тях намаше нищо за впръскване. Смятам че ние трябва да си намерим с какво да ги впръскваме в косата. Моите още не съм ги ползвала и немога да дам мнение  Simple Smile

# 464
  • София
Момичета, изливате серумчето в шепичка и нанасяте на косата.  Grinning

А иначе към комплекта си има шишенце с пулверизатор, в който се изсипват серумите.

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 23:56 от Иля

Общи условия

Активация на акаунт