Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 308
  • 628
  •   1
Отговори
# 435
Просто ми свърши маската, а не искам пак същата. Усещам ,че косата има нужда от още нещо. Моята фризьорка работи с други продукти и за това няма как тя да ми каже. Съответно ми препоръчва от нейните, но каквото съм взела не ми допада и така си стои само излишни пари.

# 436
  • София
Моят съвет е да не си го взимаш.Купи си другите от някой салон,ако толкова искаш или си направи от професионалните една процедура в салон.Марката е специална,изисква специални жестове,нанасяния и т.н и рискуваш въобще да няма ефекта,за който е предназначен продукта.
Това е моето мнение,пък ти си решаваш Peace

Не съм съгласна  Grinning  Ампулите се продават свободно във фризьорските салони. Аз съм си взимала от едни комплектчета от 4 ампули с дозатор, те са си точно за употреба вкъщи. Не е кой знае какво да си я напръскаш на главата, като спазваш елементарните изисквания. Ефектът е абсолютно същия, като процедурите, които ми правят в салона.  В салона не са ми загрявали главата, нито са ме увивали с фолио. Явно и при фризьорите си има различия, въпреки че не би трябвало  newsm78
Но винаги правят масаж на главата, което е много важно, а вкъщи едва ли някой го прави

Първо се информирай кой за какво говори,кой продукт за какво е и каква е разликата  и после се изказвай Peace

# 437
  • София
Момичета в момента съм на серията Цимент на Керастаз, но маската ми свърши какво е мнението ви за маската Олео релакс. По принцип косата ми е склонна към цъфтеж тънка и лесно се къса косъма. Мерси

dolores , правилно си решила да си вземеш друга маска, защото серията Цемент е с лечебна цел и е препоръчително след нея да се направи пауза.

Аз вече коментирах в тази тема серията Oleo Relax и я препоръчах горещо.  Peace

# 438
Зпочнах да използвам само продукти на Тиги бед хед от една две седмици и коасата ми е много хубава и стои оформена много добре. Много съм доволна от тях.

# 439

dolores , правилно си решила да си вземеш друга маска, защото серията Цемент е с лечебна цел и е препоръчително след нея да се направи пауза.

Аз вече коментирах в тази тема серията Oleo Relax и я препоръчах горещо.  Peace
[/quote]
 Поръчах маската Oleo Relax  и една един брой от Aqua Oleum да го пробвам. Само не разбрах Aqua Oleum за едно нанасяне ли е опаковката. Ще докладвам щом ги получа и пробвам. Дано ми допаднат.

# 440
  • София
dolores , серумчето Aqua Oleum е за 5 измивания.  Peace

# 441
dolores , серумчето Aqua Oleum е за 5 измивания.  Peace
Мерси  bouquet

# 442
Имате ли впечатление от тези продукти?

Серум за блясък за сухи и изтощени коси Сюблимшайн 125 мл.
Loreal tecni.art hairmix sublime shine 125 ml Антизаплитащ спрей за блясък за много сухи коси. Укротява и подхранва. Косата е като копринена. Върху измита и изцедена коса нанесете 2-3 изпомпвания, като наблегнете на дължините и краищата. Върху суха коса нанесете минимално количество за завършек.

Шампоан за коса Шайн Блонд - 500 мл.
Loreal Expert Shine Blonde Shampoo - 500 мл. Тройно действие - неутрализира жълтите оттенъци, защитава цвета и добавя брилянтен блясък Технологията Céraflash TM в този шампоан неутрализира жълтите оттенъци и добавя блясък на изрусената или естествено руса коса. За красива и мека искрящо руса коса

Ампула за руса коса Шайн Блонд 10 мл.
Блясък и сила за русата коса. Изсветлява косата, премахва жълтия оттенъки и подхранва. Керафлаш - възстановяващи серамиди, изсветляващи съставки и действие срещу твърдата вода. Косата е по-светла, искряща и лесна за разсресване. Приложение. Сложете предпазни ръкавици. След измиване с шампоан Шайн Блонд изцедете косата нежно с хавлия. Впръсквайте кичур по кичур. Оставете да подейства 3 минути, след което изплакнете обилно с вода. Предупреждения: Може да причини алергична реакция. Препоръчва се да направите тест за чувствителност. Нанесете малко количество от продукта зад ухото и оставете за 24 часа. Не използвайте, ако видите, че имате раздразване по кожата. Не използвайте върху вежди и мигли

# 443
  • Варна
Иля, моля те кажи ми точно какъв тип е косата ти и за шампоана на Kerastase...сега ще си поръчвам и много се замислям...ползвах преди на Kerastase Bain satin май беше и не останах очарована...да не кажа, че и пърхот ми се появи...а ти си толкова доволна от този, който ползваш, че ме караш да се замисля   bouquet

# 444
  • Варна
milaaa_ , аз не виждам картинката  Sad а това първото звучи много примамливо  Crazy

# 445
  • София
jorjeta , косата ми много дълго време я изрусявах, обезцветявах и в резултат косъмът ми малко изтъня, а косата ми доста се изсухи, краищата също. Ако не ползвам Kerastase, не мога въобще да си разреша косата от заплитане.

Но трябва да си вземеш цялата серия, не само шампоана, защото маската е много важна, за да постигнеш някакъв ефект.

jorjeta, ето я картинката, която не се вижда при milaaa_ . Това е цялата серия, а серума, за който става въпрос, е първия на картинката.

Последна редакция: вт, 13 ное 2007, 12:50 от Иля

# 446
Ето за тези продукти се колебая
http://zlatnaribka.com/product_info.php?products_id=350
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=67&products_id=328
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=59&products_id=295
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=70&products_id=327

Моля за мнения,защото до сега не съм използвала нито един от продуктите. Sad

# 447
  • Варна
Иля, чудесна си   bouquet още малко време имам да се колебая...моята коса е много суха, обезцветявана е 2 пъти през последните 3 години...лятото бях руса...много пати тя  Mr. Green ... маска определено не ми трябва, защото вкъщи имам 2, а сега трябва да си взема и една от фризьорката ми (като ходих да се подстригвам при нея и тя ми сложи някаква маска...косата ми стана толкова мека и жива, че просто не можах да я позная, дори и след второто измиване след няколко дни още сякаш личеше ефекта от маската...поръчах си я веднага, но я нямаше и сега чак е дошла и тези дени ще мина да си я взема, ако съм доволна веднага ще кажа каква е)...та идеята беше, че ще ми станат много маски...а от друга гледна точка като си взема един продукт от серията на Kerastase, за която говорим, може и да не съм толкова доволна както теб....бе ще помисля...
БЛАГОДАРЯ ТИ  Hug
а от тези продукти на milaaa_ само този серум ме привлича...иначе не съм ги ползвала и не мога да кажа нищо  Whistling

# 448
Аз се колебая за него,защото май тази серия е за коса на кичури.. Rolling Eyes

# 449

Общи условия

Активация на акаунт