Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 318
  • 628
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Ще взема да си го поръчам...и ще погледна и серията, която използваш...БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 421
mira_lgl, това малкото шишенце е т.нар. "инжекция", слага се еднократно преди да ползваш останалите продукти от серията "цимент". 5-те ампулки ги слагах 5 пъти последователно. Вече не помня какви подробности имаше на кутията, но така ми беше обяснило момичето от салона. Затопляне правих само при "инжекцията".
И двата продукта ги прилагах само в началото/много са силни!/, после продължих с шампоана Bain de Force и цимента Ciment Anti Usure от същата серия. Косата се сресва леко и само с пръсти. А за концентрирания цимент в шишенцето си бях купила едно празно шише от тези, в които сипват наливните парфюми и пръсках като спрей. 

Между другото, ако ползваш нещо от серията "цимент" задължително измивай косата преди това само с  шампоана Bain de Force. От опит се убедих, че е важно, макар че когато ми обясняваха в салона реших, че просто ме навиват да го купя..

Дано съм ти била полезна Simple Smile

# 422
  • София
Някой да може да препоръча стилизиращ продукт за къдрава коса на Kerastase или друга марка ?

Търся си нещо, което да оформя къдриците на косата и тя да не стои разхвърчана.

# 423
  • София
vertigo, благодаря за изчерпателния отговор  bouquet
Аз реших да поръчам и двата вида - за да пробвам, но 5 мин след поръчката ми се обади момичето от "златна рибка" и каза, че ампулките някой преди мен ги е изкупил всичките наведнъж  Thinking(признайте си - коя беше?)
Но тя беше така любезна да ми обясни, че тези ампули заглаждат много косата и става по- сплескана newsm78
а концентрирания цимент правел косата по плътна и обемна (иначе и тя ми каза за пулверизаторчетата - даже обеща, че ще ми прати едно).
Поръчах си 3 бр - пък да видим какво ще стане с изгорените ми краища Mr. Green

# 424
  • София
От сериите на Лореал или Керастаз бихте ли ми препоръчали шампоан/балсам за смесен тип коса -мазни корени и суха дължина и краища.Асъщо така и продукт или крем който хидратира.  bouquet
от Лореал "себоконтрол",от Керастаз 'Дивалент"

# 425
  • София
Някой да може да препоръча стилизиращ продукт за къдрава коса на Kerastase или друга марка ?

от олео кърл млякото е за финни коси,а крема е за по-дебели коси.И двете са за подчертаване на рисунъка на къдрави коси.
Можеш да пробваш и Техни арт на Лореал,ако искаш по-високи степени на фиксация.

# 426
Zdraveite vsi4ki!Molia,nikoi da mi dade savet.Karmia ve4e 3 sedmi4noto si momi4ence,no mnogo iskam da si boiadisam kosata,dali tova 6te se otrazi na karmata i bebeto mi?blagodaria

# 427
Благодаря Галя.Сега ще ги разгледам  bouquet

# 428
mira_lgl, това малкото шишенце е т.нар. "инжекция", слага се еднократно преди да ползваш останалите продукти от серията "цимент". 5-те ампулки ги слагах 5 пъти последователно. Вече не помня какви подробности имаше на кутията, но така ми беше обяснило момичето от салона. Затопляне правих само при "инжекцията".
И двата продукта ги прилагах само в началото/много са силни!/, после продължих с шампоана Bain de Force и цимента Ciment Anti Usure от същата серия. Косата се сресва леко и само с пръсти. А за концентрирания цимент в шишенцето си бях купила едно празно шише от тези, в които сипват наливните парфюми и пръсках като спрей. 

Дано съм ти била полезна Simple Smile

Т.н. инжекция е Injection De Force Доколкото знам от моята фризьорка се нанася преди боядисване, къдрене, изрусяване и такива вредни процедури, за да се заздрави косата и да не се изтощи.

Forcintense  е за лечение на изтощена коса.

Но може би под инжекция, твоята фризьорка да има предвид вторите, защото и то прилича на инжекция  Grinning

# 429
  • София

от олео кърл млякото е за финни коси,а крема е за по-дебели коси.И двете са за подчертаване на рисунъка на къдрави коси.
Можеш да пробваш и Техни арт на Лореал,ако искаш по-високи степени на фиксация.

Гале, мерси много!  Hug Ще си взема олео кърл крема.  Peace

# 430
  • Пловдив
И какво сега, остана само този продукт http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=64&products_id=331

А той е за професионална употреба?  Rolling Eyes

Да си го взема ли за употреба вкъщи?

И понеже видях че казвате, че се ползва в началото, а след това шампоана и маската,
да попитам мога ли да си го взема сега, при положение, че ползвам циментените продукти от 4 месеца, и скоро (месец-два) ще ги привършвам (а май е по-добре да не ги продължавам пак, след като свършат).

# 431
  • София
Моят съвет е да не си го взимаш.Купи си другите от някой салон,ако толкова искаш или си направи от професионалните една процедура в салон.Марката е специална,изисква специални жестове,нанасяния и т.н и рискуваш въобще да няма ефекта,за който е предназначен продукта.
Това е моето мнение,пък ти си решаваш Peace

# 432
Моят съвет е да не си го взимаш.Купи си другите от някой салон,ако толкова искаш или си направи от професионалните една процедура в салон.Марката е специална,изисква специални жестове,нанасяния и т.н и рискуваш въобще да няма ефекта,за който е предназначен продукта.
Това е моето мнение,пък ти си решаваш Peace

Не съм съгласна  Grinning  Ампулите се продават свободно във фризьорските салони. Аз съм си взимала от едни комплектчета от 4 ампули с дозатор, те са си точно за употреба вкъщи. Не е кой знае какво да си я напръскаш на главата, като спазваш елементарните изисквания. Ефектът е абсолютно същия, като процедурите, които ми правят в салона.  В салона не са ми загрявали главата, нито са ме увивали с фолио. Явно и при фризьорите си има различия, въпреки че не би трябвало  newsm78
Но винаги правят масаж на главата, което е много важно, а вкъщи едва ли някой го прави

# 433
Момичета в момента съм на серията Цимент на Керастаз, но маската ми свърши какво е мнението ви за маската Олео релакс. По принцип косата ми е склонна към цъфтеж тънка и лесно се къса косъма. Мерси

# 434
Момичета в момента съм на серията Цимент на Керастаз, но маската ми свърши какво е мнението ви за маската Олео релакс. По принцип косата ми е склонна към цъфтеж тънка и лесно се къса косъма. Мерси
Shocked
Не ти  ли се оправи косата от циментената маска? За какво ти е пак маска?

Общи условия

Активация на акаунт