Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др.

• 92 290
  • 628
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Концентрат Вита Цимент 12 мл. - точно това е. А цена няма, защото в момента не е в наличност. Пише че ще го има към 30 ноември.

# 481
Някой знае ли къде във Варна могат да се закупят продукти на Пол Мичъл? Миналото лято си бях взела от салон "Хубава жена", но наскоро като ходих пак да си взема, ми казаха че нямат наличност и трябва да поръчат, мотаха ме 2 седмици и в крайна сметка си останах без това, което търсех.
А дали може да се поръчат онлайн? (аз поне не успях да открия)

# 482
Някой знае ли къде във Варна могат да се закупят продукти на Пол Мичъл? Миналото лято си бях взела от салон "Хубава жена", но наскоро като ходих пак да си взема, ми казаха че нямат наличност и трябва да поръчат, мотаха ме 2 седмици и в крайна сметка си останах без това, което търсех.
А дали може да се поръчат онлайн? (аз поне не успях да открия)

До Езиковите гимназии има един фризьорски салон-там предлагат Пол  Митчъл.

# 483
От доста време следя темата и  искам да си взема http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=65&products_id=345  но не виждам маска към въпросния шампоан.Има само ампули който в момента не са налични.Има ли изобщо маска към този шампоан или да се ориентирам към Oлео Релакс.Косата ми е с руса суха не цъфти не се къса но ми се иска да мина един  курс с цялата серия.Някой с повече опит да предложи нещо, може ли да ги комбинирам двата продукта.

# 484
До Езиковите гимназии има един фризьорски салон-там предлагат Пол  Митчъл.

Благодаря ти, ще го потърся. Имаш предвид до Първа езикова гимназия и Френската, нали (до спирка Почивка)?

# 485
Да,но ти ги давам като ориентир,а всъщност фризьорския салон се намира в х-л Чезарино.Фризьорът се казва Вальо.

# 486
Искам в тази тема да задам един въпрос, т.к тук май са се събрали най-много професионалистки Wink
По-специално може би към Иля, т.к тя има най-голям опит с продуктите на Керастас, но ще се радвам и други да се включат:

та въпроса ми е малко хипотетичен - ако се боядисвам с боя, която леко изтощава косата (става дума за русо, но само с боя, без блондор) и използвам сериите Цимент или други подхранващи, дали ще си запазя здрава косата??
И нормално ли е при руса коса, по слепоочията и отзад на тила да е накъсана косата, т.к там била най-тънка (така ми обяснява фризьорката)

Питам всичко това защото вече съм отчаяна - както и преди бях споменавала боядисвах се дълго време с Велла професионална, цвета ми беше супер, но в един момент косата започва да ми се накъсва на въпросните места.
Реших да сменя фризьорката, съответно марката, пробвах с Лореал, но само с боя без блондор резултата беше отчайващ - много съм далеч от русо.
След което пробвах с Кюн - незадоволителен резултат, тъмно оранжевикаво русо, въпреки матирането...

И в момента съм толкова разочарована, че съм склонна да се върна към Велла, на цената на по-силни подхранващи продукти.... не знам какво да правя....  Sad

# 487
  • София
Nadia79 , за да подейства Циментената серия, косата ти трябва да е много изтощена, тънка и накъсана, тъй- като функцията на продуктите е да възстановяват структурата на самия косъм, а не да го предпазват и поддържат здрав .

На теб ти трябват силно подхранващи продукти, за да запазиш косата си здрава. Такива серии- шампоан и маска, серуми има много хубави Kerastase. Аз си поддържам косата с тях.

А иначе, аз също не съм доволна от боите на Wella, и при мен имаха отрицателен ефект. Сега преминах на бои на марката Selective, постигнах страхотен цвят, много съм доволна.

Ето го резултатът - http://picasaweb.google.com/muhlata/Kosa/photo#5130730881024253794

# 488
  • варна
Nadia79 , за да подейства Циментената серия, косата ти трябва да е много изтощена, тънка и накъсана, тъй- като функцията на продуктите е да възстановяват структурата на самия косъм, а не да го предпазват и поддържат здрав .

На теб ти трябват силно подхранващи продукти, за да запазиш косата си здрава. Такива серии- шампоан и маска, серуми има много хубави Kerastase. Аз си поддържам косата с тях.

А иначе, аз също не съм доволна от боите на Wella, и при мен имаха отрицателен ефект. Сега преминах на бои на марката Selective, постигнах страхотен цвят, много съм доволна.

Ето го резултатът - http://picasaweb.google.com/muhlata/Kosa/photo#5130730881024253794

Косата ти е невероятна-и като цвят и като дължина и обем. newsm10Не знам как си постигнала тази прелест,но моля те сподели поне за подхранващите продукти, които ползваш.Аз ползвам на Керастас доста неща и в интерес на истината нищо досега не ми се е сторило подходящо.Или ми се разхвърчава косата, или идват малко силни продуктите и получавам пърхот.Моля те сподели с нас

# 489
Айде да попитам и тук

Мисля да си взема ное серум за изправяне. До сега ползвах този на Лореал и за това се колебая между:

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=50183

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=72003

# 490
  • София
Чета, чета, и просто се загубих из всичко което похвалихте. Та затава бихте ли ме посъветвали Embarassed какво да си взема.
Коса - дълга до средата на гърба, тънък косъм, податлива на накъсване. Боядисвам се с Кастинг, а като състояние на косата - мисля, че успявам да я поддържам някак си в добро такова, въпреки, че може и още. Жива е, не цъфти, има блясък, но има нужда от обгрижване по краищата, които стоят някак си отгоре, над основния обем. Просто като изтощени, а се подсригвам задължително на месец, месец и половина.

Четох и търсих в Златната рибка, но за серума Олео Релакс нищо не пише.
Мисля си и за Aqua Oleum ампулите, макар че косата ми не е суха, но все пак ще й дадат някаква структура, особено в краищата.

Извинете за дългия и обяснителен пост, ще се радвам ако ме ориентирате Praynig Praynig Praynig

# 491
  • София
janiz , мерси !  Hug

Ползвам подхранващата серия Oleo Relax на Kerastase , много съм доволна и косата ми не стои разхвърчана.

# 492
Иля,
много ти е хубава косата, но е по-тъмен цвят, докато аз съм по-светло руса.
Май само Вела успява да ми изсветли до такава степен косата без блондор.
Селектив съм пробвала преди доста време и корените ми станаха кафяви.

Ето какъв цвят ми е косата, при положение че корена ми е ужасно тъмен и трудно изсветлява:
http://images20.snimka.bg/004549839-big.jpg
http://images20.snimka.bg/004549842-big.jpg

Ако се загледаш в корена на втората снимка ще видиш, че цвета не става добре....
Затова си мисля, че Велла е по-малкото зло от блондор, но дали ще успея да я запазя с продуктите на Керастас.
Щом казваш, че Цимента е силен.... в интерес на истината косата ми сега е доста добре, нямам никакъв цъфтеж след последното ми постригване,
единствено остава накъсването по слепоочията и тила, затова питах дали е нормално да се получава при изрусяване?

# 493
  • София
Nadia79 , и твоята коса е много хубава.  Peace

Нормално е косъма да изтънее от изрусяването, за това трябва добре да се подхранва.

# 494
Мерси  Hug

Искам да я запазя такава...

Общи условия

Активация на акаунт