Какво повече НЯМА да купя - 29

• 84 465
  • 759
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
Трите опаковки Родопско чудо/1кг/ бяха купени в период от 20дни/по 1 на седмица/ от Т-маркет.
Не знам какво му е,но няма да го купувам вече.
Минаваме на Елби.

# 751
  • София
Според мене проблема е в Т маркет. От работеща там съседка съм чувала, че хладилните и фризерни витрини ги настройват на по-високи градуси. Уж да спестят ток.

# 752
И ние вкъщи само това мляко ядем. Веднъж нацелих кофти партидата, изчаках преди да купя ново и си снимах номера на партидата. Следващия път просто гледах да не е същата партида. Уточнявам, че го купувам само от Кауфланд и там разфасовките са от 1,200.

# 753
Трите опаковки Родопско чудо/1кг/ бяха купени в период от 20дни/по 1 на седмица/ от Т-маркет.
Не знам какво му е,но няма да го купувам вече.
Минаваме на Елби.
Не знам какво правят тези от Т-маркет, но успяват да скапят и пакетирани продукти. Не влизам там от години, даже отдалеч го заобикалям този магазин.
Не знам дали в случая изобщо е възможно магазинът да е в причинна връзка с качеството на млякото, но досега наистина не съм попадала на такава партида. Да не е произвеждано точно за този магазин? Че някои производители по договори с вериги правят партиди само за тях и са с различно качество (информацията ми е за промишлени стоки, козметика и спално бельо, да речем, но не знам дали за храни се практикува, просто ми хрумна).

# 754
За Т-маркет досега не съм чувала нищо хубаво.

# 755
Скапването на пакетирани продукти става като икономисват ток от хладилниците, според мен - или им вдигат градусите, или ги изключват в някаква част от деня. И в някои големи вериги го правят, взимаш си напитка от хладилника и тя е съвсем малко по-хладна от тези които са били на стайна температура. Преди си мислех че просто сега са ги сложили в хладилника, но е страшно масово и с всякакви продукти.

# 756
Според мен за месо и други неща се случва някой клиент да вземе пакет от хладилника и после да го зареже някъде по рафтовете и служителите  вместо да го изхвърлят да го върнат в хладилника.
Само така си обяснявам оплаквания от развалено месо, кайма и прочее от Лидл, защото на мен не ми се е случвало, но много пъти съм виждала такива пакети, захвърлени по рафтовете.

# 757
Скапването на пакетирани продукти става като икономисват ток от хладилниците, според мен - или им вдигат градусите, или ги изключват в някаква част от деня. И в някои големи вериги го правят, взимаш си напитка от хладилника и тя е съвсем малко по-хладна от тези които са били на стайна температура. Преди си мислех че просто сега са ги сложили в хладилника, но е страшно масово и с всякакви продукти.

Работя в огромна верига, Лидл. Мога категорично да кажа, че не се практикува. Това би довело до брак и за самия магазин, кому е нужно, за да спестиш ток за 3 часа да си платиш стока за хиляди евро. За други вериги не знам как процедират. В летните жеги и дни само за 8 часова смяна лично аз съм зареждала хладилника с води, напитки и бири над 5 пъти за смяната. Всичко свършва със скоростта на светлината, особено в час пик. За другите хладилници, най-вероятно сте нацелвали стока, която скоро е била заредена.

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 23:17 от Модератор Никол

# 758

Работя в огромна верига, Лидл. Това, което пишете са пълни глупости ако визирате точно Лидл и мога категорично да кажа, че не се практикува. Това би довело до брак и за самия магазин, кому е нужно, за да спестиш ток за 3 часа да си платиш стока за хиляди евро. За други вериги не знам как процедират. В летните жеги и дни само за 8 часова смяна лично аз съм зареждала хладилника с води, напитки и бири над 5 пъти за смяната. Всичко свършва със скоростта на светлината, особено в час пик. За другите хладилници, най-вероятно сте нацелвали стока, която скоро е била заредена.

Каква е причината да реагирате по този начин на поста ми, при положение, че дори не съм уточнила дали изобщо става въпрос за Лидъл?

# 759
  • Варна
Вчера, в най-близкия ми магазин, бях за хляб и малко др. продукти. Тръгвам към касата, но едната пътека е заета от възрастни, другата -от служители, та, минавайки през третата, алкохолна, виждам две опаковки моцарела, по 125 гр, оставени на регала до различни напитки и една вафла. Взех ги и ги дадох на служителите . Но не знам къде ги сложиха( сиренето, имам предвид).

Общи условия

Активация на акаунт