Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 47

• 11 416
  • 439
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Залепих обява на витрината.

alo.bg наистина ли някой го гледа?

Ох, сигурно говорих с 10 брокера днес. Само двама бяха окей да представляват само наемателите. Единият имал клиенти за студио за татуировки, но му казах, че на улицата има такова студио 2 блока по-надолу. Въпреки това каза, че ще ги доведе днес в 4. Другият бил с клиенти за учебен център, утре можел да ги доведе. Нещо такова ми се струва подходящо за помещението и би ме устроило идеално.

Ето едно доста по-прилично таванче - пак случайна обява от фейсбук:

Намира се в Гръцката махала във Варна и е обявено на цена 200€. Мисля, че е доста прилично, тъй като нормално студио или малък двустаен с добро обзавеждане на тази локация струва поне 500 - 600 €. Само това диванче в нишата би било по-добре да го няма, а на негово място да има обикновено легло с нормален матрак. Така мисля аз.

# 436
Ще се учудиш колко е вървежен Simple Smile

# 437
Много добре е направено таванчето! Наистина едно нормално легло би било много по-удобно за наемателя.

# 438
  • Бургас
alo.bg е фаворит в Югоизточна България. imot.bg не играе, ама въобще.
За Варна не знам дали важи, но не ти пречи да пробваш.

Скрит текст:
Ох, като продавахме търговските имоти, що такива "огледи" имахме... Едната брокерка половин час не може да намери адреса, а уж познава района. Другата води някакъв от Сливен, дето носел 100 бона в джоба и ей сега го капарира... Приказки от 1001 нощ, колко празни обещания, вързани тенекии... Наистина се радвам, че се отървах.

# 439
  • Варна
Мина първият оглед с тату-тата. Казаха, че имат нужда от по-голяма площ, но иначе било много добре направено помещението. Те ме чакаха пред входа и направо им отключих да разгледат. А брокерът закъсня и така и не го видях. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт