⚓ На пазар във Варна - тема 82 ⚓

• 30 664
  • 695
  •   1
Отговори
# 600
  • In transit
Светкавица, аз съм много доволна от ДКЦ-то на Св. Марина. За мен е много важно и самия лекар физиотерапевт да ти предпише правилната терапия. А там имат и много добри кинезитерапевти, ако се налага. Ходила съм и на други места в града, но от доц. Русева съм най-доволна, като цялостно отношение. Помагали са ми за различни проблеми във времето. Само вземи от личната направление за физиотерапия, за да не се плащат процедурите.

# 601
Аз препоръчвам МЦ Сано за физиотерапия.

# 602
  • Варна
Д-р Конукчиева - съвсем близо до училище "Славейков". Много добър физиотерапевт и има добра техника.

# 603
  • Варна
Откъде мога да купя готова дроб сарма (сготвена) за дома? Има ли някъде да е в менюто постоянно?

# 604
Д-р Конукчиева - съвсем близо до училище "Славейков". Много добър физиотерапевт и има добра техника.
В някакъв медицински център ли е? Дали там се провежда и ЛФК, защото и двете неща са предписани (с направление от ортопед, но едната процедура е със заплащане)
ДопълвамУдобно място, но чак за 16юни е първият час

# 605
  • varna
Много хубави отзиви има за спортния диспансер, намира се до стадион Спартак. А за др Конукчиева, аз лично съм със смесени чувства. По - точно за физиотерапевта с когото работи. Но опитът ми е от преди 4 години, може да има промяна.

# 606
  • Варна
Здравейте, ида да питам щото не ми идва на ум, откъде да купя зелена гъба за аранжиране на живи цветя. Строителните магазини ги проверих уж, Слънчоглед също. Виждали ли сте някъде такова нещо?
Благодаря ви предварително Relaxed

# 607
  • In transit
Мира, последно бях купувала такава гъба от Билла, но беше миналата година. В по-големите филиали виж където има едни картонени стелажи с домашни потреби.
Почти съм сигурна, че имаше такива гъби в ТЕДи или Кик.

# 608
  • Варна
https://elegantz.bg/piaflora-oasis-elegantz-23sm-h-8sm-zelen                                                                                                               Ако ти трябва на дребно провери в цветарските им магазини по телефона.   https://elegantz.bg/contact

# 609
  • Варна
Дайте идея, къде в неделя или понеделник(почивен ден), могат да направят превръзка, хирург, ортопед или операционна сестра. Синът ми отново пострада, крака е с много шевове. Ортопеда каза да намеря на всяка цена и да не пробвам сама.

# 610
  • varna
Майчин дом, водила съм дъщеря ми за нещо подобно в събота

# 611
  • Варна
Майчин дом, водила съм дъщеря ми за нещо подобно в събота
Много благодаря. Вече се бях шашнала.

# 612
Аз също щях да напиша за ортопедията в Майчин дом - имаме познати ходили и към 20ч в делничен ден и уикенд.

# 613
  • Варна
По друг повод разбрах, че мед. Сестрите вече могат да имат частни практики. Ето пример https://sestritevarna.com/, точно за такива услуги са и е удобно. Примерът не познавам, показвам какво искам да кажа

# 614
Ортопедът нямаше ли как да ви насочи към отделение за превръзки. Има начин да е по ЗК, но явно не им се занимава с малки процедури.
Практиката"Сестрите" от години работи и имат опит и с превръзките.
Бързо възстановяване на детето!

Общи условия

Активация на акаунт