Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍- A.B.İ🧿Delikanlı🧿Pera🧿BBSO🧿12🧿

• 25 593
  • 550
  •   3
Отговори
# 540
В стаята снощи са коментирали връзката на АБИ с "Убийство в Ориент Експрес". Мисля, че с някой тук също го коментирахме след първа серия. Даже са отбелязали съвпадението, че книгата е писана в хотел "Пера".

Още нещо интересно, което са забелязали е за обявяването на проекта на Мерт. Според тях други продукции са прекалили с ПР на негов гръб (онова Авлу със Су Бурджу, което отново е канселирано) и затова толкова рано за обявили за Юсуф. Сценарият е писан специално за Мерт в главната роля, както беше с филма. Образът, както се говори, ще е напълно различен от Ферит.

Мистери, благодаря за информацията!🌹

Още октомври като го обявиха беше ясно, че това ще е проектът на Мерт, а че образът на Юсуф няма да има общо с Ферит не съм се и съмнявала. Мерт едно и също не играе. 😏

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 12:21 от Lilia*

# 541
  • Яко в Матрицата...
За да успеят да продължат започнатото в Чапкъна и да покажат, че са различни, за сериалите по ТВ и двамата трябва да изберат различни от досегашните си роли. Разбирам че има хора, които си харесват един тип истории и тези новите може да не ги привлекат като зрители, но това е положението. Ще прескочат и ще гледат следващия проект. Аз съм така с Чачо Grinning

# 542
Пуснаха озет и снимки. Този път снимките ми се струват малко нещо ,но може да качат още до утре. Снимали са цяла нощ в гора,ще става мега интересното.
https://www.atv.com.tr/abi/galeri/5-bolum-foto-galeri-1770638658

# 543
  • Яко в Матрицата...
Резюме 5. епизод

Доган отвлича Бехрам от съдебната палата и започва наново незавършеното в миналото разчистване на сметки. Големите тайни на Бехрам заплашват не само неговото собствено, но и мрачното минало на семейство Ханджоглу. За Доган този сблъсък е единственият начин да спаси сестра си Мелек и да облекчи тежестта на съвестта си, която носи от години. Докато Бехрам говори за черна кутия, която ще докаже невинността му и ще разкрие истинския убиец на Майстор Юсуф, за Доган вече нищо няма да бъде същото.

От друга страна, Чаала преживява най-голямото разочарование в живота си, когато се изправя срещу истинската самоличност на Бехрам. Чаала научава, че мъжът, когото е смятала за свой по-голям брат, я е лъгал от години и това я кара да постави под въпрос всичко, което знае за Доган и семейство Ханджоглу. Със задълбочаване на Подозренията за смъртта на баща ѝ се задълбочават и за да разкрие истината, Чаала е принудена да потисне емоциите си и да се окаже между два огъня.

# 544
Обещаното селфи  с Мерт

# 545
  • София
Мерт с какво я подхранва тази коса, расте с часове

# 546
MysteryG           Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 547
# 548
От концерта на Таркан

# 549
  • София