Отговори
# 165
Нормално е искала си да помогнеш и да я вдигнеш. Тя добре ли е да не е с нещо натъртено. Ако има оток прави студени компреси.

# 166
Нормално е искала си да помогнеш и да я вдигнеш. Тя добре ли е да не е с нещо натъртено. Ако има оток прави студени компреси.
Тя да аз пострадах нейсе да сменим темата нали знаеш ,че не обичам да се оплаквам.

# 167
Знам но като споделиш с приятелче ще ти олекне и ще ти пратим хубава енергия.  

От февруари започват Капките по Нова и ще има какво да гледаме приятно и забавно. Рядко гледам нещо  освен черешката и капките и понякога гласът на Б - я.

# 168
Знам но като споделиш с приятелче ще ти олекне и ще ти пратим хубава енергия.  

От февруари започват Капките по Нова и ще има какво да гледаме приятно и забавно. Рядко гледам нещо  освен черешката и капките и понякога гласът на Б - я.
Е аз го правя.
Баба ме изкефи гледа си Черешката а тичаше да си гледа Шербо преди видя новия Фатих хубаво момче ама много имаш да учиш до ранга на Доукан и си легна. Две думи...и без това го направиха този на мад и маскара ама много зле даже Тенито от темата на Шербета вика поне Доукан да беше го озвучил. ;д

# 169
# 170

Heart Decoration

Благодарим за всичко
 което ни данесе, което не успя
ще чакаме от февруари*
Blush

# 171
Здравейте, момичета!

Сякаш вчера отворихме първата страница на календара за 2026 година, а днес откъсваме първия лист.
Януари - месецът на следпразничното настроение и емоции!
Януари - месецът на имените дни!
Януари - месецът на студовете и и ветровете!
Д О В И Ж Д А Н Е,  Я Н У А Р И!

Нека този зимен ден създаде прекрасно настроение, донесе много забавление и изпълни всичко наоколо с красота.
Приятен уикенд!

31 януари – Международен ден на бижутера

Този професионален празник е посветен на майсторите, които съчетават изкуство, прецизност и талант, за да създават украшения от благородни метали и скъпоценни камъни.
Професията се счита за една от най-старите в света. Първите накити датират от над 100 000 години (изработени от раковини), а златни бижута се появяват преди повече от 6 000 години в античните култури.
Празникът акцентира върху ролята на бижутата като израз на идентичност, статус и „жива история“, превръщайки суровите материали в семейни реликви.
Денят се отбелязва от гилдията на занаятчиите и ювелирите с фокус върху съхраняването на традициите и майсторството в обработката на метали.

# 172

Heart EyesАхх, един от най-красивите дни - на бижутера,
красота и блясък без край, диаманти,брилянти, елмази,
гривни ,пръстени,колиета,обеци,брошки и тиари с кралски
 и династични истории + съвременно съвършенство

# 173
# 174

Yumудоволствие в събота следобед

Общи условия

Активация на акаунт