Колко пъти се храните на ден?

• 961
  • 34
  •   3
Отговори
# 30
3 пъти. В момента съм на диета, но и когато не бях на диета, ядях по три пъти, само че в по-голямо количество.
Случвало ми се е понякога да пия чай или кафе с нещо сладко. Но не като английски чай - имам предвид нещо малко.

Скрит текст:
Мразя да ям на улицата (баници, форнети и т.н. "похапвания" - не става дума, когато човек не е ял, защото е зает и няма друга възможност, а за ситуация, при която човекът просто минава покрай тях и не може да се удържи) - ненавиждам да отивам някъде с някого (с цел - тръгнали сме занякъде, а не просто да се мотаем) и той да купи нещо и да започне да яде, докато вървим. Или пък да отида на екскурзия и другият човек всеки път, като има свободно време за разходка, да иска да застане/седне някъде и да плюска. Отбягвам такива хора.
Дразни ме и когато някой става посреднощ да яде - имам такава роднина (не близка). 

# 31
Общо взето излиза ,че ям най -много и безпринципно 🤣
Хората ядат един ,най-много  два пъти на ден ,а тези които ядат повече са само на салати и плодове ...
Доста неща ми се изясниха хаха

# 32
  • Лондон
Няма отговор 3-4 пъти-  изградила съм си такъв режим съобразен с начина ми на живот и здравословния статус. Закуска, обяд, нещо малко следобедно- чай със соленка /плод/ ядки и лека вечеря.

# 33
Според съветите за правилно хранене съм чела, че трябва няколко пъти по малко.
Аз съм свикнала да се храня основно 3 пъти с включване на още 2 леки закуски.

И аз съм така, три основни хранения и две междинки. Не се тъпча, ям малки порции. Последното хранене вкъщи е в 19-20 ч., после нищо до сутринта.

# 34
Много различно според това, дали съм на работа, дали е уикенд, дали съм на почивка.
Като цяло, най-често два пъти. Сутрин с кафето хапвам нещо малко-плод, бисквитка, на почивка-сандвич. През деня гледам да не ям, нямам много време, не ми е комфортно да ям, ако трябва да обмислям и решавам служебен проблем. В редки случаи-портокал, ябълка или банан, кайсии, круши(нещо, с което няма да се изцапам).
Вечерята е основното ми хранене, но не непосредствено преди сън.
Тогава си говорим как е минал денят, на кого какво се е случило и тн.

Когато синът ми беше ученик, при втора смяна се прибираше към 20 ч. До този час вече прегладнявам, затова към 17нч след работа хапвах ядки или ако съм направила парче домашен сладкиш.

В общи линии от моминските ми години, но и към днешна дата, най-пренебрегваното хранене ми е обяд, както и за семейството ми. Някак, не ни се вписва в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт