Мамник -Тема №2

• 1 178
  • 38
  •   14
Отговори
# 30
  • Другата България
Аз я “захапах“ здраво тази книга, добре, че съм в болнични и имам време, че е доста страници, чета я, не я слушам, предпочитам си хартията по принцип. Та, като човек, който категорично не харесва и не гледа фентъзи и хорър /с някои изключения/, ако не го бях направила не знам как щях да се ориентирам кой кой е, на кого какъв е, защо, кога, как, коИ какви са и т.н. Силно се надявам да успеят в сериала да засегнат всички сюжетни нишки, че те не са една и две, а и с ефектите дано са се справили. Признавам си обаче, че си дадох почивка за днес в момента, в който стигнах до
и спойлер!!!
Скрит текст:
Бременноста на Божана от плътеник някак я приех, трудно, ама ...да.
Обаче, момента, в който си мислех, че няма какво повече да ме шокира се оказа, че той всъщност ѝ се пада вуйчо . И вече бях така .
Вероятно утре ще я дочета, и се надявам да е някаква грешка.

# 31
  • София
Диана, благодаря за новата тема. Чудна е. Simple Smile

Относно столетниците във Вракола.
Ама какво се чудите. Ракийка, кисело зеле, сланинка, сиренце и ето ви. Wink

# 32
  • София
Да беше се сетил /авторът/ да загатне за изкривяване на времето във Вракола… но ние може да си го изфантазираме 😂

# 33
  • Галифрей
Мери Ан

Скрит текст:
Ама какъв вуйчо? 😀😂🤣 ох чакай че ми стана ми смешно. Не е така, чети  по натам ще разбереш всичко, така де не искам да ти издавам.

# 34
  • Другата България
Мери Ан

Скрит текст:
Ама какъв вуйчо? 😀😂🤣 ох чакай че ми стана ми смешно. Не е така, чети  по натам ще разбереш всичко, така де не искам да ти издавам.

Скрит текст:
Наталия - сестрата на баща ѝ, е сестра и на Лазар.
Какъв да ѝ е? Вуйчо, чичо - все тая.
До тук съм, и се радвам, ако не е така, че е извратено. Blush
Предполагам, че НЕ ѝ е истински брат - бащата на Божана.
Ама още не съм стигнала до там.

# 35
  • София
Благодаря за новата тема!
И аз се дразнех на доста неща в книгата, тук се надявам да ги замажат успешно. За мен засега не важи това, че са "развалили" книгата, защото имаше доста нелепици, освен това с годините.

# 36
  • България
На мен ми е интересно дали щях да разбера нещо от сюжета на сериала, ако не бях чела книгата. Възникват доста въпроси у зрителите.

# 37
Е, то са минали само два епизода. Има мегдан историята да се развие. Пък и сюжета не е чак толкоз сложен. Ще се разбере какво е искал да каже автора. Wink

# 38
  • Бургас
Благодаря за новата тема! Нямам търпение за епизода довечера.

Общи условия

Активация на акаунт