Къде и как да я открия ?

• 2 992
  • 115
  •   15
Отговори
# 15
Някакво дежавю преживявам. Или просто подобни теми се множат.

# 16
Sarcasm alert.
 Имаш три варианта на действие. В общи линии..
Ако четеш внимателно раздела семейни отношения, трябва да си разбрал, че най-лесни за сваляне са жени на средна възраст, в 40-те, които са поотгледали децата си и имат монотонен, скучен брак с деца или без и без много проблеми. В тази възраст вече се усеща, че младостта си отива и отчаяно искат да си докажат (подсъзнателно), че още стават и могат да полудеят от комплимент или мил жест.  Кажи ѝ и колко е красива и колко цениш нейната опитност и чар и ще се опияни като ударила водка на гладно. Безброй случаи има тук на разбити семейства заради емоционална афера във фейсбук със някаква стара любов, фитнес инструктора или друг случайно срещнат търсач на бърз, евтин секс. Просто защото дългата, моногамна връзка понякога става скучна и някои двойки се отдалечават в грижите по децата и времето.  Един по-млад мъж е свеж полъх, който лесно трупа опитност с очаяна съпруга😊 Даже и ангажименти няма. Но може да научи много за химията и физиката. Само малко гушкане в скута както беше казала една потребителка тук. Даже вероятно ще има и пари и няма да ти харчи твоите. Няма да очаква брак, деца. Е, ще има багаж и усложнения с бившия, деца, но то идеално няма никъде 😊))))

Ако пък търсиш млада, 25-30 годишна, красива жена. То тя има много възможности и наистина трябва да ѝ предложиш повече от компания и апартамент в близост до голям град Simple Smile. Тука комплиментите са фонов шум. Да имаш пари и статус помага, но не е единствено условие, бориш се с още доста на пазара, а и винаги има риск да се разделиш с парите си и с жената. И често така става. Ако не си много свидлив и гледаш философски, че опита е по-важен от парите може и да хванеш нещо... освен венерически болести.  Разбира се,  освен пари и имот в близост до голям град имаш ли шкембе и коса?

Третия вариант е да не се жениш изобщо. Не се напъваш не търсиш нарочно. Не си отчаян и не я играеш тази игра. Оставаш отворен, щедър и добър и ако се случи. Да се случи. Приемаш, че и сам войнът е войн.

Да си финансово стабилен, да имаш дом, да си добър и романтичен (твои думи) е хубаво, но никак не е достатъчно. Също е много важно ти какви жени харесваш. Да не окаже, че все избираш недостъпни студени, много млади, откачени или други неподходящи жени. Защото голяма част от проблемите си, си ги създаваме сами, но отказваме да си отворим очите и само се оплакваме why why me?
Сега, преди да ме нападнете и рязкостите да кажа, че коментарът е саркастичен и шеговит. Не всички жени в 40те са отчаяни, не всички млади жени търсят да се пласират добре....просто хипербола. Важни неща са ги написали.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 21:02 от metal.vixen

# 17
И на мен ми е чудно как на 38 е тръгнал с голямата кошница.
Малко да посмали критериите.

# 18
Притеснително е мъж на 38 да търси 20 годишни студентки.
Сега за самотни майка с деца разбирам донякъде.
Искаш да имаш свои, не ти се гледат чужди.
Е, има мъже това не им е проблем. Но не са много.
Опитай някакви агенции тогава за запознанства като си толкова на зор.
Един може да ги е пробвал и да е доволен, друг не.
Докато не опиташ, няма да знаеш.
Иначе търси, но може и никога да не откриеш. Понякога така се случва.

# 19
Аз те разбирам добре. И нищо лошо няма да търсиш другарче, звучи реалистично и мило. Мога да те посъветвам да ползваш всички възможности за запознснство. Съвсем не си стар, за да правиш някакви големи компромиси. Дано имаш късмет!

# 20
  • София
Авторе, дожаля ми за теб.
Не мога да ти дам насочващ отговор, но ти я пожелавам. Любовта!

# 21
И аз подкрепям, че е реалистично да не иска жена с деца защото едва ли ще се навие да му роди и на него.
Разбирам го в това отношение.
Но за всичко останало трябва да занижи критериите.
Нали това се обяснява на всички жени от форумните ни мъже? Тук не виждам разлика.

# 22
Пада си по платени, но ги иска безплатно..сложен му е казуса..

# 23
  • SF
Абе как ще си пада по платени, пък ти!  Как го направи този извод?
metal.vixen, и твоите анализи са... думи нямам!

Alex7891, забрави за тези другарчета и болестите! Ако някой мъж ме погледне и ми сподели, че иска да сме другарчета и да си приказваме, ще ме обиди!
Жената би искала секси мъж до себе си, да се консумира тази връзка и то ежедневно, еженощно. За кви другарчета  на 38 си се нагласил?! Така от съжаление винаги ще те държат във френд зоната или ще си споделят с тебе, колкото да си запълват времето, докато не се появи някой нов, с големите планове и щедрите обещания за всичко.
Като срещнеш жената, по разни срещи за необвързани, в никакъв случай не се оплаквай колко неразбран си бил в училище и как са те зарязвали заради други. Нито я сваляй с предложения за домашен уют, чаша вино, краката на парното и топла супа. Пътешествия, ресторанти, планове, обещания и намерения да го живееш този живот!  В училище било, каквото било! Сега малко по-Мачу Пикчу го раздавай!

# 24
Факта, че уж всичко ти е наред, а трудно си намираш жени показва, че има някакви "червени лампи" около теб.

От поста ти оставам с впечатление, че малко се самосъжаляваш и се имаш за жертва.
Говориш като старец на 68 - ако се разболееш - да имаш другарче.

Скука е това! Какво предлагаш? Да остарявате заедно, спокойно, кротко... Е, кой иска така да го изберат - да е "някой", да се крепите там като порутени къщи! И мома на 45 иска да срещне човека - тръпка, любов, взаимост, секс, казах ли секс, пак секс, пътувания, забавления, ДЕЦА!

Дай поразбутай се малко - все пак си на 38, а не на 83. Дай живей го тоя живот по-буйно и осъзнато.

# 25
  • София
Авторе, ужасно пораженчески звучиш. Гониш 40-те и говориш, че са те тормозели като малък. Това вдига автоматичен червен флаг за "Комплекси, комплекси, комплекси!". Това поне не го разказвай на жените - ние търсим уверени, справящи се с живота, мъже. Не момченца, непреработили училищните травми. Търсим страст, секс, тръпка, а не да си мерим дружно кръвното и да обсъждаме илачи за ишиаса и лумбагото. Искаме весели, енергични, забавни мъже. Това са нещата, които грабват на първо четене, а не някой суховат и скучен като ланския сняг. Анализирай как изглеждаш в чуждите очи, как се представяш, какво предлагаш (като изживяване, а не като обезпеченост). Обезпечеността се гледа на второ четене, първо трябва да я заплениш.

# 26
Понеже имам познат на същите години - 38, също с апартамент, нормален човек, неагресивен, не пие, не пуши, и ми е показвал какви жени харесва и кои пропуска в приложенията... определено бих казала, че най-вероятно се разминават реалност и очаквания. Този мой познат лайкваше само снимки на момичета на видима възраст 20-22, много наконтени, много красиви, а той горкият почти 40-годишен, оплешивяващ, леко смотан, без харизма и без самочувствие. 30-35+-годишните или по-неугледните (въпреки, че пак бяха по-красиви от него) ги подминаваше.
Щом не си свалил критериите, значи не ти трябва толкова много другарче. Иска ти се, ама да е красива, млада, бездетна. Иначе не.
Не мога да кажа бъди по-самоуверен, по-готин, намери си приятели, стани лидера на групата, защото това няма да стане. Но не е и нужно. Пълно е със семейни мъже, които не са нищо особено. Общото между тях е, че наистина са искали партньор и семейство и са търсили жена, която им пасва за това, а не мократа им фантазия.

# 27
Да Манди, и се сещам за поне трима такива Joy

# 28
Запиши се на народни танци, на курсове по чужд език, примерно, пълно е с жени, възможно е да срещнеш някоя.
И друго - много се самосъжаляваш, ми се струва, и звучиш песимистично, нямало кой да го погледне в случай, че се разболее...
Я по-смело и по-позитивно.
Отделно, сингъл мамите изобщо не са за пренебрегване, преразгледай си критериите.

# 29

Отделно, сингъл мамите изобщо не са за пренебрегване, преразгледай си критериите.

Така е, но ако самият той иска собствени деца, жена също със собствени деца от предишна връзка едва ли би се навила да бременее отново заради него.
Хайде малко по-реалистично - ако е някой богат наследник все някоя дори с деца ще се навие да му роди дете, но едва ли би го сторила за средностатистическия Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт