Къде и как да я открия ?

• 8 932
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
  • Обран бостан ;)
Запиши ме! Но бъди широкоскроен, ще ти плащам 1 евро. (ако не знаеш какво е това, прочети, има точни трактовки)

Еееее, 1 евро. Чак толкова широкоскроен не съм.

# 301
Водя курсове по шеф и кройка - 10 евро на час. Trollface
Бънди, яко курсът е 2 в 1 - хем за началник, хем да крои, без ушиВане. Simple Smile

# 302
  • SF
biborana, мислех, че си ми приятелка!
Ще ти скроя шапката! Simple Smile

# 303
  • Обран бостан ;)
Водя курсове по шеф и кройка - 10 евро на час. Trollface
Бънди, яко курсът е 2 в 1 - хем за началник, хем да крои, без ушиВане. Simple Smile

Мастър шеф. Sunglasses

# 304
biborana, мислех, че си ми приятелка!
Ще ти скроя шапката! Simple Smile
След курса на Бънди, нали? Wink

# 305
  • SF
Е, да, преди курса, няма да ти хареса! Ние с него си стиснахме ръцете за 1 евро, така че ще имаш капа!

# 306
  • София
Аз пък съм съгласна с Есме.
Много им е изгодно на мъжете една жена с дете да е "широкоскроена" - демек да им пусне бързо и да се виждат сам за секса. Обаче те хич не са "широкоскроени" като стане дума да обявят връзката за официална, да се запознаят с детето и прочие, изведнъж мирогледът им става много тесен!!!

# 307
На бабата с доведеното дете на сина й не й разбирам проблема. Какви внучета, какви пет лева. Той внукът почти пълнолетен мъж. Говориш си с тийнейджъра като с човек. Няма смисъл да имитираш кръвна и семейна връзка. Можеш да изградиш добри отношения, уважение, дори и някакви забавления и общи хобита с младия човек. Не е нужно да се появи някой на 15 години и да те нарича бабо. Пък след 10-15-20 години кой знае? Може да я приема и за баба.

# 308
Темата премина в спамо-чат.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт