Къде и как да я открия ?

• 4 668
  • 190
  •   12
Отговори
# 120
Той няма и да си хване жена с дете - за това е и цялата помия, която се излива върху него тук.
Пишман стана, че пусна тема тук
Сигурно няма и да се включи повече след това четене на конско.
А и в майчински форум жените без деца и партньор са малобройни (ако смята тук да пробва).

# 121
Според вас случайно ли е тук? Форум, пълен с жени...
Пусна си обявата, може вече да има няколко лични съобщения. Със снимки даже.

Сбъркал е мястото.
Само за една двойка от тук се сещам и то мъжът хич не беше от активно пускащите жални или обвинителни теми.

# 122
Става въпрос за любовта…

А аз просто искам да си имам едно другарче до мен — когато се прибера вкъщи да има с кого да си кажем нещо и да се подкрепяме. Недай си Боже, ако се разболея — няма кой да ме погледне…

Последно любов ли търсиш или приятелче от женски пол което да те гледа докато умреш? Защото има голяма разлика. А и нагласата ти вероятно много лесно се долавя от радара на дамите наречен 6-то чувство, и веднага се развява голям червен флаг, светват лампи, фарове и т.н

# 123
Аз не мога да разбера какъв ви е проблемът на повечето. Авторът е пуснал един-единствен пост, който звучи леко отчаяно, но никъде не е споменал, че търси болногледачка. "Няма кой да ме погледне ако се разболея" е израз, да, леко дърташки, но така се използва просто. И ако не сте били с най-обикновен грип, без да имате един близък човек, който поне да звънне и да пита как си днес, имаш ли нужда от нещо, значи не знаете какво говорите тук. Самотата е убийствено нещо и не виждам нищо лошо човек да търси "другарче". Ако пък беше казал как търси жена, за да я скъса от секс и почивки, как щеше да се развие темата?

# 124
Ако пък беше казал как търси жена, за да я скъса от секс и почивки, как щеше да се развие темата?

Щяхме да му кажем - простак Grinning

Абе угодия няма на жените.

# 125
Авторе, ако искаш си остави координатите (телефон, имейл и т.н.) на лично съобщение. Мъж съм. Имам какво да ти кажа. Просто е твърде дълго за мнение във форум.

# 126
  • SF
Според вас случайно ли е тук? Форум, пълен с жени...
Пусна си обявата, може вече да има няколко лични съобщения. Със снимки даже.

Е, а дано! Пожелавам му го!
На мене ми пишат много мъже с мнения 1. Сигурно не пишат само на мене, де.
Неговият подход, ако е с умисъл, ми е по-симпатичен, защо е на принципа на отзовалите се.

# 127
Това обобщение, че жените били неставащи студентки, платени или майки е крайно невярно дори за неговата възрастова група.
Да, човека предварително се е нагласил, че там няма подходящи жени, то как да стане тогава.

Има разминаване между желаната външност и външността на момичетата, които биха излезли на среща. След това трябва да я черпят, да я лъжат, че я хареават, да и купят цветя, да я заведат на ресторант и се оказва, че платеният тек е по-евтин и поне сигурен срещу дадената сума.

Викаш - хем грозни, хем фасони, вместо да бутнат от воле, а?
Ей, ама и родителите на грозотийките как така не са си възпитали щерките да са по-дашни и да не разчитат, че някой някога ще ги хареса........грозни са и стават само за някой и друг тек щото красавиците не пускат лесно, нъл тъй?

# 128
Есме, и на мен ми се е случвало да ми досаждат на лс.
И даже сметка ми държат и тон.
Преди време така написах в една тема, че съм сама и не във връзка, но не съм написала, че търся.
И някакъв перко като почна да ми се предлага, че и да се виждаме. Викам не. Не си търся. Ама вика, нали си сама, викам сама, но не се интересувам и не търся ни мъж, ни връзка. После почна да ми държи сметка защо имам мъж за аватар.
Много кухи хора има. Блокирах го, досадя ми.
И на мен темата ми е съмнителна, но може да е просто мъж с голямо его и предвид коментарите и решава да не участва.

# 129
  • София
Уф, и на мен са ми писали. Страшна досада.

# 130
  • SF
Сигурно едни и същи ни пишат.
Елора, винаги задъвкваме авторите и ги правим на нищо подобно.
Човекът е нов, не ни е свикнал на критикарския тон.
Има си самочувствие - работа, дом, градина, не е споменал кола, кеш, но вероятно и това му дава усещане, че не е някакъв лузър. И на втора-трета страница ние, специалистите, си копираме и пействаме едно и също "помисли за психолог".
Ми... И аз да съм, и аз ще разбера, че нищо ново и полезно няма да чуя тук. Сигурно и чат джи пи ти ще го посъветва да посети психолог или сам той ще му предложи такива безплатни услуги. И нашите съвети някак се дублират.

# 131
То какво усещане има за себе си много няма значение.
Като цяло мъжете и да са смотани, пак си имат голямо его.
И се смятат за манна небесна за жените, но никоя не ги иска, после се озлобяват.
И имат нереални изисквания. Грозен, с прогнили зъби, редовно вмирисан, попийва, пуши. Един колега имах такъв. Над 40 ерген. Очевидно озлобен към женския пол. Но се интересува от силиконки и кифли. Реално такава внимание няма да му обърне, но му текат лигите.
Държи се така все едно уж не иска, даже често повтаря как не му трябвала жена. То очебийно, че е точно обратното. Колегите направо го ебаваха.
Оказа се, че на близките си друго говорел и искал да му намерят приятелка.
И те се опитвали да го запознаят с някакви жени на неговата възраст, даже доста симпатични, той се държал надменно и просташки. Толкова грозно се държал, че тези жени са питали майка му и сестра му - как въобще си позволихте да ми уредите среща с този човек. Явно имате нещо против мен. Обяснила даже как се държал. Развалили и отношения с въпросните, явно неприятно било много. И роднините му спрели да се опитват.

На работа дори си позволяваше да обсъжда клиентите. Там има снимки. Не се вижда той какъв е смотан, но без да го питат коментира коя клиентка как изглеждала, ако му допада и вика мацка и почва сексистки коментари.
На по-обикновените пък им викаше плашила и други такива епитети.

# 132
  • SF
Има ги всякакви. И от двата пола.
Да, този вид е доста разпространен. И аз съм имала колеги-смотльовци, обаче се натискат на секссимволите. Въобразяват си някакви възможни вероятности  с тях Simple Smile Simple Smile Simple Smile, а после отричат "тая ли бе, тая ли??! Глупости! Тая и за единия секс не става!"

# 133
По- скоро те не стават Joy

# 134
  • SF
Определено!! Очеизвадно!! Категорично!!
Да кажем, от колектив 50 човека, аз ти говоря за най-най-смотаните. Има и други, но те все пак притежават и някои приемливи качества. Да кажем, че също така задръстен, но поне не се натиска нахално. Играе го душко-добродушков. Или си подбира някоя съответстваща му колежка, с която предимно пият кафе, съобразява се да не я зяпа, да не изглежда хлътнал, предпочита по-колегиални обноски и акцентира върху приятелските отношения с нея.
А баш льольо въобще не може да прецени и се върти около най-апетитната сладурана, без дори и минимални шансове да попадне в периферията на френд зоната й.

Общи условия

Активация на акаунт