Любители на котки - Тема 212

• 2 018
  • 61
  •   3
Отговори
# 45
Балу вече напълно се отпусна, вече си е наистина от семейството.
Сина и Балу са различни, не само по порода и външен вид. Сина е огън момче, светкавица,но и едно огромно сърце. И много интелигентно същество.
Балучко е баааавен, спокооооен. Даже ходи една такова, важно и тежко. Но е плюшен добрушко. И гальовник.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 22:41 от cardhu

# 46

Оливър❤
Танче, благодаря ти за новата тема💕.
Всички болни котета да оздравяват бързо🙏.

# 47
Привет и от нас!
Танче, благодаря за хубавата тема! ❤️
Болните котенца да оздравяват, стискам им палци!
Не съм се разписвала отдавна, ама такъв як грип ме повали, че и по ковидно време не съм карала такова чудо. И дето си мислих, сега с Линошка ще си правим компания и ще пазим заедно леглото - ядец! 😂 Май го наплаших милото със зверската ми кашлица 24 ч в денонощието и бягаше от мен, направо черта. 😁 Затова пък кака колко мъркане и гушки намаза, чак им завидях. 😂 Изолирах ги с кака в другата стая, че да опазя и нея и така - боледувах си кротко без компанията на Линошката. 😁 Наложи се даже кака да чисти тоалетна, да я храни - пълна програма и след 4-5дни вече не можех да позная банята, навсякъде бентонит, явно съм била в несвяст тези дни и не съм забелязала какво се случва докато се къпя, ама като ми просветна малко и изпаднах в тих ужас. 🤭
Един данък от нас - тъкмо измих чиниите и Линка се нагнеца в затоплената от водата мивка. 😁

# 48
Неделен поздрав от Блеки и Бел♡
https://youtu.be/UBXmSTk1BT8?si=a_f-9jLqAgjmtjjy

Момчетата са заедно вече 20дни ❤️
Малкия е голям гушльо и лигльо. Все още Блеки не го допуска до себе си, когато спи и лежи. Но играта е на ниво😁
Сутринта ме събудиха уж да се гушкаме и след 30сек ме изоставиха, за да играят😅

# 49
Мама на двама, как е котанката днес?

# 50
Данък от Тери, привързана към радиатора.

# 51
# 52
Габи Simple Smile

Скрит текст:

# 53
Ахааа, котето гледа Путин.Mask Smile Smirk

# 54
Като няма радиатор на който да полегне и лаптопа става. Все й е тая Путин ли е, Тръмп ли е, само да не я мърдат от там Yum

# 55

Като каза Путин. И аз имам снимка с Лъки и Путин 😀

# 56
Мама на двама, как е котанката днес?
Днес махнаха абоката, че не било хубаво да стои повече от 4 дни. Сварила съм и пилешко месце и от него хапва, но няма интерес към течности - нито към бульона, нито към вода. Да се надяваме, че лошото е минало.

# 57
Като няма радиатор на който да полегне и лаптопа става. Все й е тая Путин ли е, Тръмп ли е, само да не я мърдат от там Yum

Моята Мими обожава да спи върху зарядното на лаптопа ми Sweat Smile , защото загрява доста + бонус, намира се на дивана ми (защото аз работя там) Wink пълен кеф Satisfied

# 58

Като каза Путин. И аз имам снимка с Лъки и Путин 😀

Oх, няма да му се караш на котето. Simple Smile Ех, тая работа целеше да раздели хората и света. И успя.

Мама на двама, да ти кажа Пиратчето когато го храня с мокра храна грам не пие вода. Само когато яде суха. Аз затова ги редувам. И веднъж в месеца задължително е от няколко дни до седмица на мокра.
А струва ли ти се леко живнала?

# 59
Котка и Путин е много яка комбинация. Руснаците обичат кошки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт