Любители на котки - Тема 212

• 3 150
  • 94
  •   2
Отговори
# 90
Аз имам проблем с това, че самата пластмаса се вмирисва много повече, отколкото предишната обикновена тоалетна. Дори и току-що измита смърди на гадна смес между урина и ароматизатор.

# 91
  • София
Аз в момента повече се притеснявам да не скъса дъното, че доста рие вътре. Ще си пазим обикновената тоалетна за всеки случай като резервна.
Точно това дъно се вмириса много. То е нещо подобно на мушама. На други тоалетни е гумено, но и гумата е пореста и ще поема повече от твърдата пластмаса. Но в един момент сигурно ще се прежалим и ще купим ново за 25 долара. Simple Smile

BundleOfLove, сигурно и при теб смърди от него.

# 92
То зависи на колко време се налага такава смяна. Може да се окаже по-изгодно да се инвестира в по-висок клас автоматична тоалетна, вместо да се сменя често. Thinking

# 93
Скрит текст:
Забравих да покажа какво ми излиза в българските сайтове за хибискръб https://www.helmed.bg/bg-product-details-396.html
.
Аз си мислих, че е разтвор и затова се изненадах като го виждах само под формата на сапун.
Сега какво да купя според вас, от това за хора или направо от нечовешкия магазин за животни едно от двете, които показах?

За какво ви трябва хибискръб?
По принцип го има като дезинфекциращ разтвор за кожа, който не се отбива след ползване - ползва се в операционните, и като дезинфекциращ сапун, който трябва да се измие след това.
Не ми трябва той точно, а нещо, което става за дезинфекция и бързо зарастване на рани при животните. Просто Таня беше писала за него, че го е използвала и за улични животни.
Видях една котка цялата в кръв по главата, някъде имаше рана май в ухото. Много ми стана жал и ми се искаше да и помогна по някакъв начин. Ако имам под ръка някакво такова пръскало, можеше да я прилъжа и почистя.
Отделно и за моите, ако ми потрябва да си имам нещо, защото не знам как се третират рани при тях.
Тобчо, ми беше направил два пъти апцес, който сам се пукаше и му ставаха големи рани. Единият път виках лекар, би му инжекция, но раната не се третира с нищо и така си стоеше. Вторият път се случи по време на празници и лекаря да не работи. Мазах го с йод, но много го болеше отделно май не е препоръчителен за тях.
Та за такива случаи се чудя какво да купя и да си имам, ако някога ми се наложи евентуално.

# 94
Аз в момента повече се притеснявам да не скъса дъното, че доста рие вътре. Ще си пазим обикновената тоалетна за всеки случай като резервна.
Точно това дъно се вмириса много. То е нещо подобно на мушама. На други тоалетни е гумено, но и гумата е пореста и ще поема повече от твърдата пластмаса. Но в един момент сигурно ще се прежалим и ще купим ново за 25 долара. Simple Smile

BundleOfLove, сигурно и при теб смърди от него.

Не знам, и самото чекмедже смърди, хем акото стои в торбичка вътре....всичко смърди, аз го сменям може би веднъж седмично, но то си остава леко влажно в това чекмедже ииии, да. Моята тоалетна е висок клас и пак...

Общи условия

Активация на акаунт