Любители на котки - Тема 212

• 6 303
  • 176
  •   3
Отговори
# 165
Планираме този месец кастрация на Сина. И съм притеснена. Той от стрес преди какво си докара...Дано мине безпроблемно.

# 166
Оле, че разкош е Джулката.
Радвам се за Сина и Балу, че си станаха другарчета и в игрите. Ще му стискаме палчета на Сина!
Днес тук вали сняг и е един такъв мързелив ден, а Линош цял ден спи, ама къде - в гардероба. 😁По едно време я погалих, разбудих, мисля ще излезе, а тя... цък най - демонстративно се обърна и продължи да спи. 😁 Сега като огладнее ще ми кацне, къде ще ходи.
Една будна муцка, не от днес 😂, днес е сънчо.

# 167
Изморени са вече

# 168
Оооо, прекрасничета сладки. Heart Eyes

# 169
  • До хладилника, който обичам
Cardhu, трудно ли се решихте за кастрация? С уличниците ми никога не съм се чудила особено, но и никога не съм имала породисто животно.

# 170
Много трудно. Искахме бебе от Сина. Но...не успяхме да намерим мома абисинка наоколо. Много далече не сме търсили. Сина е просто прекрасен. Не е само до родословие - красив, добър, послушен, гушлив  и изключително интелигентен. Ама се решихме, няма да се мъчим повече.

# 171
За непородиста женска мислили ли сте? Сиамско-изглеждащата ми котка е от непородиста майка, но проявява всички характеристики на породата, освен гръмогласния тон (тя мяука тихичко и тъничко). Много е лоялна, привързана, гушлива, ходи по мен като куче, търси компания и е много недоверчива към непознати хора. Мисълта ми е, че въпреки че не е чистопородна, все пак показва всички особености на породата (освен сила на гласа).

# 172
Вече решихме за кастрация. Ще си гледаме животинки, каквито ни се  паднат от вселенската лотария.

# 173
Вселенската система за дистрибуция на котки работи по неведоми за човека пътища.

# 174
  • Sofia
Ако в темата пишат потребителки от Русе, моля, оглеждайте се за този кот:

Нека да помогнем на жената да открие приятелчето си! Flowers Four Leaf Clover

Бих отишла лично да го потърся (както съм правила в други случаи), но Русе ми е много далеч...

Дано развръзката е щастлива! Heart

# 175
Малко изтървах новата тема, но да попитам - препоръчайте прерати за външно обезпаразитяване?
Аз слагам капки, Некстгард комбо

Гъркинята и Джулка са прекрасни.
И всички останали де.

Поръчах една къщичка - https://domigradina.bg/k-schichka-za-kotki-s-draskalka-i-igrachk … leglo-sivo-pa1085
Май във Фейса ми излезе реклама.
Много я харесаха.

Дъщеря ми я сглоби на обяд... Оникс вътре, ритал с крака нагоре, а Аш отгоре копаел надолу Simple Smile

Цял ден съм по пътищата.
Ходихме с дъщеря ми една оптика и се прибираме. Ще ходим и до друг магазин. Чакаме на светофара и се усещам, че този не ни е удобен, "Защо тук?" - "Искам да мина да видя Лидълчо".
Един риж котак, който обикаля около Лидл. Оня ден излизала с баща си, ровила в снега и ревала, защото не знаела къде е.
Оглежда се и казва "качил се е на една кола". Отдалече едвам успях да го зърна.
Пристигаме, една девойка му купила консерва и го храни на капака на колата си. Хапнал малко, явно беше премръзнал.
Какво ще правим. Звъня на Стела (Ани знае тази ветеринарка), "ако ти донеса един уличен котарак..." Само каза "Идвайте".
Дъщеря ми се прибра, а девойката ни закара до клиниката. Бялото ми яке е черно Joy

Оказа се напълно здрав. В кръвните показатели има само един леко завишен, но в момента има конюнктивит и най-вероятно е от това. Сложиха му капки в очите. Прегледа му зъбите и каза, че е около 5-6 годишен.
Напълно възможно е да е загубен или изгонен.

Дадох 110 евро за изследванията. Дадоха ми 20% отстъпка (улична котка). Ще им давам по 15 евро на ден (хотел). Ще му направят хубави снимки и ще пуснат обява.
Не е кастриран, та ще го кастрират тези дни.
По документи в клиниката - аз съм собственик Joy Дъщеря ми му измисли име - Simon.
Дано някой го хареса.

# 176
Отгоре виждат доброто,което правите Heart Големи сърца, мъдри души! Радвам се, че "ви познавам" Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт