Любители на котки - Тема 212

• 4 217
  • 142
  •   7
Отговори
# 135
Малко изтървах новата тема, но да попитам - препоръчайте прерати за външно обезпаразитяване?

# 136
Тя и Бела дебела качи 2кг за половин година, обаче сега задържа тегло 4.5кг, даже ми се струва малко за рагдол. Но иначе с тая козина изглежда нещо огромно Grinning

# 137
Скрит текст:
Ами не знам какво разбираш под хубави Simple Smile Става на буци където е мокро и не се разпада.
Ето така изглежда след като извъртя почисване. Аз съм доволна.

Хм, това изглежда като накълцани пелети. Пелетите обаче не правят топки. За колко време ти стига един пакет от показаната царевична? Thinking
Не са пелети, или поне не като дървени пелети. Ако го стриеш с пръсти се разпада на прах. Един пакет за около месец. Може би малко по-малко, да кажем 3 седмици. Трудно ми е да преценя, защото от предния отиде доста в обикновената тоалетна, но за не по-малко от 3 седмици стига.
Според мен добре се пресява. Ще се опитам да снимам видео като чисти да покажа как изглежда.

# 138
  • До хладилника, който обичам
Дебелото коте, което ни посещава вече няколко вечери подред, всява голям смут сред моите котки. Минка ръмжи и (внимателно) опитва да напада, като го види, което много ме изненада, а Цура е толкова стресирана, че отказва да излезе навън и трябва да я изхвърляме насила, че да не се мотае нон-стоп вътре. Иска ѝ се да излиза, но само като отворя вратата, се свива уплашена, гледа стреснато навън дали няма да го види там и не иска да излезе.

# 139
Гъркинята е страхотна!
Има си стандарти за породите 😊Едрите породи, където са рагдола и британците, е нормално да са повече кг. Фин също беше едър. Търсих определена снимка, ама не съм много подредена и не я намерих😊Закито си го знаете, той си е гигант. Не е дебел, ама има висяща кожа на корема. Сакура вече е дебела котка.Така я взех-съвсем нормална за женски бенгал

И такава я направих Sad

Тук си личи много корема

Сега яде фит храна, да видим..

# 140
  • До хладилника, който обичам
Нормално е по-едрите котки да тежат повече. Както са моите, Цура 3кг и Мара 3,5кг са еднакви на размер (въпреки че Мара изглежда кръгла отвсякъде, просто такава ѝ е структурата и козината), а Минка, която се върти твърдо около 5кг, е много по-висока в холката от тях и по-дълга. И тя, и Мара са лакоми, което си е отделен проблем от ръста.

# 141
Сетих се, че отдавна не сме виждали Джулката. Джаста Праста ли беше майка й? Не са се отчитали скоро.

# 142
Оле, как 15 килограма британец 😳 Представям си го като малко прасенце, а не котка😁. Тези килограми нещо прекалено много ми идват за толкова дребни животни. Те май и Мейн Кун не са толкова, а нали са най големите. Има ли наистина 15 килограмови котки?

Общи условия

Активация на акаунт