КГБ = Клуб на Готините Баби - 244 (февруари 2026 г.)

• 28 817
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Еха, Ениса, изглежда много пораснал пИателя! Ще покорява пистите! 4 часа ми звучи апокалиптично! Аз за толкова време ще имам нужда 3 пъти от тоалетна! Живи и здрави да са децата!
Чета ви всички, най-много ви се радвам за срещите и пътуванията, но зимата не е моя сезон. Аз си чакам пролетта!
Да ви е хубав деня!

# 1 036
Ениса,
Голям пИател имаш! Да е все така щастлив, усмихнат и силен!

Не знам историята на Мериан. Трябва да ми я разкаже някой път. За кураж.
Работата ми има и хубави страни. Но.
Както навсякъде.
Какъв човек съм... Дойдох с мисъл, че трябва да се извиня за това, което казах. А то е част от истината. Част.
Преди бях по-мълчалива и търпелива. Но с годините прагът ми на търпение падна.
Боряна, Тетка. Където и да отида все ще има особености. Няма идеално място. Въпросът е кое мога да приема, с кое не искам да се съгласявам. Имах оферта есента. Отказах я. Може би сбърка... Не знам. Времето ще покаже.

Ениса, дано при теб се размине бурята.

Хареса ми думата щрангалетки Simple Smile

И на Фло десерта Simple Smile

Оставям ви за сега и продължавам с работата.

Благодаря Ви за подкрепата!

# 1 037

“Тайната на щастието е винаги да мислиш за хубавите неща, които имаш.
Дори когато са малко. Дори когато е само едно.”

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Тази сутрин доста раничко сте си изпили кафето - освен "обичайните заподозрени" и други момичета. Вече сте отметнали някои задачки, други са в движение. И на мен ми е второто кафе. Опаковах мартеничките с добавка вкусни бонбонки за всички и след малко ще идем до куриерската фирма. Не мисля да готвя днес, но все пак може и да спретна едни мъфинки, че имам доста кисело мляко.
Ениса, огън момче е пИятеля - явно много му допада карането на ски. И щом такъв дълъг преход може да издържи, значи е вече голямо момче. Само с татко си ли преодолява препятствията или деди и мама и те са там? Предполагам че ти не се излагаш на такива предизвикателства?
Ранелла, няма как всичко да е идеално щом работиш с хора. Но за себе си е добре ако може да избягваме дискомфорта от "отровни" хора. Неприятно е че няма как да видиш това в началото. Дано намериш добро решение ...
Фло, менюто ти е супер - да взема да ти дойда на гости Simple Smile
Кассс, разходи се на воля - имаш нужда! Да ти е приятно и забавно!
Тони, съчетаваш успешно работата с приятното ходене - супер!
Спирам до тук, че още малко и ще "замръкна", и няма да е време за кафе Simple Smile

Хубав и усмихнат ден от мен баболинки Heart и

# 1 038
  • София
Цялата работа при мен беше такава, че работех във фирма, където всички бяха отишли с връзки. И понеже моята работа е свързана с одити по стандарти, изискваща сертификати като одитор по тези стандарти, трябваше да назначат човек, който ги има. И нямаше как да вземат свой човек. Обаче попаднах на няколко колежки, които ако не направят някой ден зло на някого вечерта не могат да спят. Говореха небивалици за мен пред директора от сорта, че съм им крещяла, като истината беше, че едната от тях ми крещеше на мен. Заради едно влизане в спешното ме обвиниха, че съм фалшифицирала болничен и го оспориха през здравната каса, като впоследствие се потвърди и ми ги изплатиха. С една дума се стараеха да ми направят живота ад, така че аз си намерих друга работа, макар у надалеч. Единствено съжалявам, че не го направих по-рано..

# 1 039
  • София
Давам си малко почивка и пак идвам при вас.
РАНЕЛА, избий си от главата чувството за вина - много е отровно това чувство! Психосоматиката сами си я докарваме - потиснатите емоции ни разболяват. Казано по друг начин умът е този, който ни разболява, умът е този, който ни лекува. Добре си направила, че си казала това, с което не си съгласна. И не се упреквай за миналото. Гледай напред - млада си, умна си, отговорна си, ще си намериш своето място и дано паснеш там като точната фигурка от един пъзел. Я виж МЕРИАН - напусна тия усойници, има си друга работа, която мисля, че работи с удоволствие. Даже си има и Метро... Stuck Out Tongue Winking Eye Е какво му трябва повече на човек, за да е щастлив???
МАКАВЕЛИ, що не се излъжеш, че да дойдеш. Да видиш как ще ти се радвам. Hug
ЕНИСА, поздрави пИателя. Голям мъж е вече - лъфи и половина! Как ли ще приема това "половина"?  А ти знаеш как да се справиш в създадената обстановка. Навремето подкрепих Ромео в това, да си подаде рапорта за напускане на армията - беше станало неприятно, да не кажа недостойно да се служи.
Спирам с размислите и страстите.
Сега една песенчица за настроение. Може да я танцувате около печката и миялната, на терасата, докато простирате, а ако пеете фалшиво, пуснете прахосмукачката и пейте с цяло гърло! JoyЩе съберете 2 Х 1- хем ще попеете, хем ще пометете! Важното е настроение да има. Grinning

# 1 040
ПИятелят кара с охрана. Деди е пръв, след него той, после майка му и отзад са тати и чичо. Пазят го от някой пишман скиор, който може да го помете,та снощи коментираха как Боян е пресекъл спускането на един такъв и го е отклонил към гората, защото е летял с висока скорост към тях. Чули са доста благословии, но не им пукаше особено. Такива са опасни за всички. Преди много години една гъркиня отнесе Боян така, беше на 5 години. Добре, че ММ успя някак да го запази да не се потроши. Та охраната е на ниво, като държавен глава е.
Чакам, момичета! А това е най -лошото. Чакам.

# 1 041
  • някъде другаде
Ениса , каквото такова , само да си здрава.

# 1 042
Ениса, прегръдки! Знам, че кипиш в работата си...
Гледам Здравей България и се чудя до къде още ще се докараме...

# 1 043
Тук съм, Тетка! Blush Добро утро, момичета! Взех си два дни отпуска и съм се опънала на дивана. Имах спешно нужда от глътка въздух. Нищо няма да правя вкъщи, решила съм да почивам активно. То и едно слънче се е показало... Да си отива вече зимата по живо, по здраво, не ми е любим сезон.

# 1 044
Отложили са решението за 26 април. Явно някои ламБи са им светнали и колкото и да им се иска, не им стиска. Ама дотогава - я камилата, я камиларя.

# 1 045
Ениса, не всичко на всяка цена.
За теб няма проблем, както
и да се развият нещата.
Приятно изкарване в планината!

Ранела, това с работата
е много неприятно.
Всяко начало има и край.
Не се отчайвай.
И утре слънцето ще изгрее!

# 1 046
  • София
Чета написаното и си мисля - ето затова си харесвам нашата къщичка и компанията в нея - и когато над главите ни е слънчево, и когато се струпат облаци, и когато заръми или яко завали, ще се струпами всички като една - ще посъветваме, ще раздумаме,  ще разсмеем, ще погалим, здраво ще я гушнем и нашата дружка ще вдигне глава, ще й светнат очичките, ще разтръска перушината, ще разпери криле и ще е готова да полети, а може и да запее... Нататък може и сама!
Божееее, какви мисли ми дойдоха в главата. Чак да се чудиш...А до преди малко бях потопена в прозата...
КРАСИВА БЕЛЛА, "откраднах" си от теб - Не всичко на всяка цена! Използвам го в ежедневието.
ЕНИСА, работа ще има и след 100 години, но няма да я работим ние. Други ще я работят...
ФРАУ ДАНА, трябва да си слушаме тялото. Щом ти е подсказало, че има нужда от  почивка, осигури му я. Hug
ТЕТКЕ, за сега сме до под кривата круша, а до къде ще стигнем понататък, кой да ни каже...Май още криви круши има пред нас.
ТОНИ, днес колко крачки направи?  Grinning
МЕРИАН, нали утре си на преглед? Ще мобилизираме всички годни палци и яко ще ги стиснем! Hug
МАКАВЕЛИ, редовно се ръководя от днешното мото: "Тайната на щастието е винаги да мислиш за хубавите неща, които имаш. Дори когато са малко. Дори когато е само едно.”
КАССС, добре да си изкараш, развявайки косата и полата по вашите улици.
Изчезвам. Ще си взема малкото чаве от училище и отиваме при ортодонтката. По-късно пак съм ваша.

# 1 047
Мамси, а ти къде се губиш Simple Smile?

# 1 048
Фло, добре казано.
Хубавото е, че различни дами
са обединени под един надслов КГБ
Може да споделиш, да изплачеш
болка, поискаш съвет, а и да се зарадваш на щастието на другарче.
Мисля си, че темата ни прави по-добри, по-вярващи в доброто.
Бъдете здрави,!

# 1 049
Напълно съм съгласна с вас Heart
Хайде малко да ви поразвеселя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт