КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 5 515
  • 226
  •   5
Отговори
# 210
  • Вила Великула
Дидия, имаш нашата подкрепа. Ако има с какво да помагаме, моля те кажи.
Аз изневиделица реших да спретна една  масленица. Хареса ми. За първи път я правя  а отдавна и се каня. Стана на конци

# 211
  • София
Тук съм вече. Цял ден обикалях като простинал кон или като секретарка на Пл. Май ще го огрее за още 1 месец болничен. Гледах да свърша повече неща, че нали ни плашат с бури и снегове/дано не познаят/.
Обиколих и много аптеки да търся Ношпа на ампули за Дядо Бос. Налага се да му правят инжекции с коктейл обезболяващи, не му се влиза в болница. Но няма внос от 6 месеца, изчерпани са по аптеките. Молбата ми е ако някъде намерите да купите - ще си платим + бонус. Добър, читав  човек е за разлика от сина си. Докато обикалях забутани аптеки си намерих 1 опаковка от моето лекарство против кръвното. Явно пак ще има  внос.
Мрънч е все така - не яде, не иска на занималня, кашля. Вземат го на обяд, твърдят, че му дават поне Саностол. Дано ....
Дидиа, не знам какво ти е, но съм сигурна, че ще  намерите читав д-р и лечението ще е успешно.
Тетка,  ТМ да не е пипнал един от актуалните вируси? Дано се размине и не зарази друг от с-вото. Хич не ги  мисли Дребосите -  здравословно е, нали има и зеленчук и ядат нещо си.
Тони, какво става с кръвното и лекарствата?
Фло, а у вас как е с болестите?
Пипи, много вкусно изглежда питката. С брашното Йозбашак ли е?

# 212
Дидиа,
Тетка, вие "омешахте" бабата с децата и Тетин. А какво каза ЛЛ на прегледа на децата - ОК ли са?
Пипи, много хубава е станала погачата - със сигурност е ароматна и вкусна! Прияде ми се и на мен.
Спокойна нощ на всички и да спите сладичко Nature Moon

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 21:54 от makaweli

# 213
Айша, утре сутринта ще ходя до Ремедиум за моите лекарства и ще питам. Колко ампули ви трябват?
Макавели, вярно, че се омешахме. Дядо, за да ги вози на лекар, после прабаба се измъкнала тихо при децата в хола и по едно време я чувам как се смее с тях на детските по телевизията. Simple Smile Много хубаво се забавляваха.
Иначе в момента никой няма никакви оплаквания.

# 214
  • София
Тетка, благодаря. Но в Ремедиума няма наличност - проверено. Нали бях днес и в Ст. поликлиника.
Ако има някоя забутана между блоковете аптека - там е надеждата.
Колко трябват - всички налични, ако ги дадат. Че те са и с рецепта.

# 215
  • Вила Великула
Айша, да - със същото брашно. Откакто го открих, друго не купувам. Поръчвам си по 1 кашонче- 8 или 10 кг. и винаги имам. И маята на фирмата  която го предлага е хубава.
Утре ако не ми мине котка път, ще ходя до Радомир и ще питам за лекарството.

# 216
Айша, тук пише, че го има в наличност. По-надолу има и телефон.
https://mirabel.bg/no-shpa-amp-40-mg-h-25

# 217
  • София
Дидиа, благодаря. Не се продава онлайн, но изпратих линка към Оня - да търси познати около Бургас.
Утре ще проверя турската и гръцка аптека.

# 218
  • София
Добро утро!
Дидия, пращам ти положителна енергия! Ако искаш да си поговорим, обади се!
Болните да се оправят!
Не ми помага магнезия на мен. То какво ли ми помага. Не можах да спя от болки в рамото и коляното. Нещата вървят към операция.
Да ви е хубав деня ви желая!

# 219
  • някъде другаде
Добро утро!
Последен работен ден. Утре сутрин ще се наспя.
Дидия , не разбрах , какво ти е . Но съм с теб , ако мога с нещо да помогна , казвай.Purple Heart
Айша , следобед ще проверя при нас. Кръвното два дена ми е добре , откакто обедното хапче го пия сутрин.
Хубав да е денят ви!

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 07:23 от *Тони*

# 220
Добро утро ☕🌹
Диди ❤️
Мериан, дано болките ти да  са това променливо време и да отшумят!
Тони, не успях да намеря страничката на Криси. Днес пак ще опитам.
Пипи, чудесна ти е станала масленица, чак му се прияжда на човек!
Тетке, вие как сте? Дано се разминете с малкото неразположение!
Мамси, как е Алекс? Пази се и ти и малката пазете, че е гаден вируса!
Айша, а Мрънч все така ли си кашля, няма ли подобрение? Щом казваш, че този дядо Бос е сериозен и свестен човек, не може ли той да влее на оня малко мисъл? Ще проверя и аз в нашата квартална аптека за ампулите.
Фло, вие успяхте ли да овладеете положението?
Ох, много болнички Sad  Прегръщам ви момичета и бързо оздравяване на всички! 😘
Тану, успех с малките палавници!
Малкият се събуди и спирам. Иначе съм ви изчела от до и докато ви четях мислено си говорих с всяка една от вас! 😘
Спокоен и спорен ден баболинки! 🥰

# 221
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет, момичета.
Диди, 🤗.
Алекс е без температура от вчера. Определено е по-добре. Явно успяхме да пресечем вируса. Оплаква се от мускулни болки. Еми след детската градина е при мен, за да няма контакт с батко си. Засега удържаме фронта. Дано няма повече болни, че от 6 до 9 февруари съм организирала почивка за цялото семейство, начело с мама, в хотел Марково. Да почерпя по случай пенсионирането ми. Та дано сме здрави дотогава. Дано и при вас да няма повече болни.
Спокоен ден и се пазете🤗

# 222

"Една от най-големите ни заблуди е, че всичко тепърва предстои. Че имаме време. А времето не ни принадлежи. Един ден мечтите ни ще бъдат заменени от спомени. А какви ще бъдат спомените ни, зависи единствено от нас, днес."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Цяла нощ вали - тихо и напоително. Ние пак сме с жълт код за поледици и лошо време. Този път кмета на страницата си във Фейсбук е писал. Това не значи, че ще вземат адекватни мерки, но дано ...
Тони, явно трябва да се разпредели равномерно приема на хапчетата за кръвно, за да покриват цялото денонощие - дано е това и да са уцелени правилните лекарства.
Мериан, може би влагата и студа да оказват влияние на костите и ставите ти - и през лятото и в топлото време ли те мъчат? Нашия сват 2 в понеделник си прави операция за смяна на колянна става в Пловдив. Вчера ни изпрати клип как бодро крачи в коридора на болницата, а беше 4-тия ден след операцията. Мен ме е страх и не мога да се реша ...
Мамси, дано да сте овладели положението и да няма повече болни!
Дидиа,
Подхващам КПП - чак не смея да кажа, че очакваме големите деца. При тях всичко е предпоследно ...

Спокоен петъчен ден баболинки Heart и

# 223
  • Вила Великула
Минавам набързо за рапорт. Тази нощ бях от неспящите. Може би заспах чак в 4,00 часа. Ще видим днес как ще съм.  Иначе вече мога да кажа, че гърлото не ме драска, но като говоря повече започва. Говоря дрезгаво като пушач или все едно съм пяла и пила студена бира.

# 224
Добър ден!
Всички болни днес да са по-добре от вчера, а утре по-добре от днес! В неделя да са забравили!
Диди, и аз не разбрах какво ти е, но  ти пожелавам всичко да се реши бързо и безпроблемно!
Макавелли, в очакване си на скъпи гости.  Хубаво да ви е с тях и на тях с вас!
Касс, как са нещата при малката снаха? Пораства ли?
Тони, днес накъде? Много ти се възхищавам, че се движиш всекидневно.  Аз съм станала 100 кила и направо пухтя като парен локомотив. Не взимам никакви мерки за мой срам.
Пипи, ако продължи, една консултация с УНГ не е излишна.
Мериан, не знам дали си правила физиотерапия, но аз след 10 процедури почувствах облекчение в петата.
Мамси, това Марково до Пловдив ли? Там сме кумували преди години и си спомням,че е хубаво място.
За мен денят започна късно. Събудих се в 8, 30, но към 9 пак съм заспала и до 10, 15.  Минах под душа за окончателно събуждане, направих супа топчета по поръчка на внучката, сега до обяд съм свободна, после до 16 ще поработя.  Седмицата ми мина много, много бързо.
Приятен и ползотворен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт