КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 11 899
  • 519
  •   7
Отговори
# 510
Засадихме ягодките Simple Smile Щурница - сандъчета, пръст, лъжици, ръкавици и каквото се сетите беше по пода. Вече всички са щастливи и кротнаха. Аз успях да изчистя. За пореден път се поздравявам, че прибрах килима Wink Сега се скрих в храсталака.
Дребосъчковците ще са при нас до 22 ч, големите ги пуснахме да се видят с приятелско семейство с бебе, също пуснати Simple Smile. Като се сетя как мама и татко ни пускаха нас и ми става мило.

# 511
Прибрахме се от съседния град. Много хора, едни протестират, други се веселят, други само се мотаят. Та пак се изморих. Поседнах на дивана, сипах се една белгийска бира и твърдо дистанцирах от каквато и да е домашна работа.

# 512
  • София
Тетка, а джобни даде ли на децата като ги пускаш?
Тони, много са хубави децата и родителите на пътешествие.
Мамси, топкай се и за нас.
Мариянка, ходиха и в Пирогов, и при УНГ - няма чуждо тяло в гърлото бабин Мрънчок. Днес е по-добре ситуацията - предлагаме любими храни, хапва каквото и колкото иска. Предложих да правим заедно баница или бутерки - отказа. Пожела Макдоналдс - баба се изстреля с метрото и достави 2 сандвича + картофки. Хапна  почти цял. И да похваля Мрънла - като прахосмукачка е - каквото види всмуква моментално. Снощи изяде 10 мини-пици от Лидл.
До обяд той забрави, че иска само мами, успокои се и си играят двамата, рисуват, изрязват. Според мене като няма допир до Оня и до у-ще се успокоява детето. Но пък няма как да се избягнат и двата дразнителя.
Кой пита за психолог - очакват включване от някаква прехвалена детска, да ги вмъкне в графика. Според мене първо родителите трябва да отидат и да говорят преди детето. Фло да си каже така ли е, моля.
И голям майтап снощи . той пожела да спи при дядо, но и тя не си дава мястото. Та на спалня 140 см. се набутаха тримата. Аз отидох да се ширя сама в детската. Сутринта Мрънч много недоволен - от булеварда имало шум от коли, пречели му, не се наспал. а защо не се е евакуирал при мене в тихата детска - ми не се сетил.

# 513
  • София
Ето ме, дружки!
Изкарах един дъъъъълъг ден на тръстиката. Зъб не вадих. Пациентът дойде ( той е от контингента на колегата ми) Решил да го изчака. Написах му само рецепта за Аулин, за всеки случай и се разделихме по живо, по здраво. Май не съм ви писала, но сина ни и златното момиче са в Бразилия за две седмици. По това време, когато заминаха, нали бях на почивка в Пирогов.
А сега, края на приказката. Не случайно се казва, че това е Пернишка приказка. А щом е от региона на ЯЖКА и ЕНИСА, то е ясно, че инвалидната количка ще се превърне в Голф и задължително с лети джанти. JoyЗа дядото нищо не казват - със сигърност и той се е превърнал в невиждан левент - здрав, прав и ...готин. ПерЛичанин!!! Stuck Out Tongue Winking Eye Такива са водите в тази част на Родината ни  - вълшебни и целебни... Помните ли лозунга, дето окачихме в ресторанта над Брезник, когато чествахме 10 годишнината на КГБ-то? Бях написала така: Мили баби, посетихте ли Желязната водица? Влизаш баба, излизаш девица. JoyТа такива чудеса стават из нашия край...Попаднете ли там, все едно сте като Алиса в страната на чудесиите. ( според внучката Кати, когато беше на 10 години)  Който не вярва, да попита ЕНИСА - смени Филибето заради момчето от градО на ГолфО и  разкошО. Попитайте и ЯЖКА. Тя па още повече знае. Нали щърколят там я е пущил преди мноооого години - има нЕма, бая Stuck Out Tongue Winking Eye
МАКАВЕЛИ, присъжда ти се голямата награда! Скоро очаквай изненада! Grinning
За всички участвали в конкурса поздрав. В Перник ЧНГ означава Честит Нов Голф! Joy

ПП. Преди нямах време да чета, но сега виждам питането на самоотвержената баба АЙША. Hug
Категорично за терапия са родителите. Детето е тяхна функция. Ако нещо не се промени в тях, където и при когото да го водят, резултат няма да има. АЙША, възхищавам ти се! Дано покрай Мрънличка и той прояде. Hug
Бабина душичка.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 22:54 от Flo 51

# 514
  • някъде другаде
Прибрахме се. Концерта беше много хубав. Два часа и половина българска народна музика и танци. Е това е моята България. Не е Петрохан , къщата на ужасите в Свищов , студиото за красота в Бургас , гинекологичния  кабинет в София или Парламента ни. На концерта имаше място да играе публиката. Стотици хора играеха хора.

# 515

И тази сутрин не забравяйте да се усмихвате, преди всичко на себе си, след това на останалия свят.
Всеки ден има своя аромат. Нека днес ухае на щастие!

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Тази сутрин сте много поспаливи - то и утрото е такова, неделно леко мъгливичко и студено. Предразполага към излежаване и релакс.
Пием второто кафе и ще попътуваме до село. Вчера ММ не беше много в кондиция - беше уморен, прилага профилактика на носа си, че искаше да тече. Аз пък на спокойствие си лепих диамантчета ... и така.

Спокоен ден от мен - стойте на топличко и се забавлявайте с любими неща Heart и

# 516
  • някъде другаде
Добро утро!
И аз с кафето. Днес по обяд ще мине зетко да ме вземе , че ще идва да си прибере кучето. Следобед ще видя , каква ще я върша.
Хубав ден!

# 517
  • Вила Великула
Днес май наистина всички сме мързеланки. Дори и аз спах до 10,00 часа, но с моето заспиване след 2,00 през нощта имах нужда от повече сън. Не ми се мисли какво ще правя тази вечер. Странното е, че към 20,00 часа неудържимо ми се доспива и после ми преминава и ставам бодра.
Днес ще е обичаен ден за работа.
А и очаквам останалите момичета да се появят. Освен обичайните заподозрени, изчезващи често, губи ми се и Клечи.

# 518
Добро утро, баболинки!
Пия второ кафе, че нощес нещо ми стана и имах стомашно неразположение. Мама разбра и после в чудо се видях докато я накарам пак да си легне. Heart
Очакваме да ни доведат дребосъчковците, а големите да се захващат със задачите. Ще се мобилизираме.
Тони, много харесвам Николина Чакардъкова! Сигурно е бил страхотен концерта!

# 519
  • София
Привет, спящи красавици!
Добре сте направили, че сте поспали повечко от обичайното. Нали знаете съвета на София Лорен - поне 12 часа сън. Е, тя и друго препоръчва, но това ще го премълча. Може би, когато ви "преподам" една лекция на тази тема.
ТЕТКЕ, спри неразположението с лъжица кисело мляко и 5 прахчета ванилия. Тази "рецепта" работи.
ПИПИ, добре е да пренастроиш биологичния си часовник, да заспиваш около 22.00 - 22.30, но едва ли ще можеш, като те знам, че и ти си от работягите. Понякога и ти работиш по нощите. Объркваш си часовника. Grinning
ТОНИ, и аз много харесвам Чакърдъкова. Та има ли българин, дето да не я харесва? Добре си заредила батериите.
МАКАВЕЛИ, ти да не би да отиваш да разцелуваш бабето, от благодарност за момчето, което ти е дала? Stuck Out Tongue Winking Eye
За начало на деня изпържих палачинки. Сега да ви нагледам и ще се приготвяме с Ромео - отиваме на обяд при приятели. Среща довечера. Grinning
Усмихвайте се - на себе си или на другите дето са около вас. Grinning
При нас е ведро и слънчево. Ето ми повод за усмивка!

Общи условия

Активация на акаунт