КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 10 738
  • 476
  •   5
Отговори
# 465
Още е сутрин, затова ще ви кажа добро утро и аз 😊
Кафета, закуски, че и тортичка, хубав ден се очертава!

Макавели, здраве и много щастливи дни с любими хора на либето ти! 🥂🍀🥰. Какво меню си измислила за рожденика?

Айша, поздравления за Ани! Личи си, че с мерак работи и влага не само труд!
Тони, хубаво ти е гостенчето и този поглед.... Не мога да разбера, малко тъжен ли е или поглед излъчващ спокойствие.
Ениса, то кога има, има, кога няма пак е драма. Ти си печена, знам, че ще избереш точния човек!
Днес имам да обяд доматена супа и спанак с ориз. За довечера ще го мисля по късно. Сега се отдавам на Малчо. Реди букви по картинки на една магнитна дъска и държи да го гледам. После искал на "не се сърди човече" и приказка от нова книжка, но и малко да поиграем с колите, та натоварена програма 😂
Хайде, хубав ден от мен и до скоро 🤗

# 466
Кассс, нагушкай Малчо!
Приятни игри! Толкова са сладки!

# 467
  • в сърцата на любимите ми хора
Аз, също като Тетка, вече подкарвам второто кафе.
Макавели, да ти е жив и здрав половинчо. Много да е щастлив с деца и внуци покрай него. Да дочака и правнуци. Наздраве за негово здраве 🍾.
Кассс, няма да ти е лесен работният ден с малчо. Но пък това е сладка умора. Нагушкай го от мен🤗
Ениса, труден ще е изборът, но ти ще се справиш, сигурна съм.
Ние стегнахме багажа и по обяд потегляме към Пловдив. Там изчакваме да пристигне и мама и след това - хей, басейн, здравей, здравей😜. Времето също омекна, та ще може и да се разхождаме повече навън. Хубав ден, баболинки🙂

# 468
Макавелли, за твоя рожденик:

Весел ден!

Флаш, моят е по-голям от твоя, но е в пълен застой. Преди няколко години ги водеше тук една след друга, а сега е пас. Имам усещането, че се находи и сега не му се занимава.  Направо загубих надежда.
Затова се радвай! Снимката е първата крачка към запознанство.
Успех на представянето на внучката на Фло!
Касс, това е най-хубавото ти време! Наслаждавай му се! Същото и на Тетка, Мамси, Айша, Тони, Нами, Енисса и  всички баби с малки внучета. Времето лети и в един момент те пораснали и все по-рядко идват при баба и дядо. Сякаш до вчера играех с моите, учехме заедно,  а сега  се виждаме за по 5-10 минути.
Моят ден започна с късно ставане, забъркване на постен ориз + буркан зеленчуков гювеч, който вероятно ще ям само аз. За този, който не иска да се жени, нещо друго, което още не съм измислила. Снощи беше спагети и доматен сос с кайма.
Хубав ден, приятелки!

# 469
  • някъде другаде
Макавели , здрав и щастлив да е рожденика. В сговор и разбирателство дълги години да се радвате на деца и внуци.
Пипи , лабрадор е.

# 470
Мамси, да си изкарате чудесно на басейна! Това ме подсети, че все още не съм си търсила банския. Къде ли го скрих? А уж съм подреден човек.
Днес следобед или утре ще подхващам пак едни документи да ровя. За вторник записах час в геодезическа фирма. Дано да помогнат и леко да оправя бакиите с 50 годишна давност. Не знам и колко ще ме изръсят. И данъците са излезли. И колата ми е пак за ремонт без да съм я карала от последния. Ама едно по едно. Живи и здрави да сме само.

# 471

Честит рожден ден на Макавелов, жив и здрав, корав мъж да  е още толкова години.
 Пълноценен живот в радост, достойнство и   семейно  щастие.
Извън семейно не се полага.

# 472
  • София
Макавелов и от мен получава поздрави за рождения ден с пожелание за здраве и щастие!
Мамси, поглези се, завиждам благородно!
Ениса, успех с избора!
Имам проблеми е Йетел от 1 декември и вече много им набрах. Може да се наложи да се разправяме с жалби.
На ММ му излезе дискова херния, затова му е била болката явно. Иначе още много диагнози да изписани, но тази е най- сериозната.
Показвам ви кучето и котето на дъщеря ми, борят се за надмощие за кучешката постелка:

Котето като по-отдавна в къщата опитва да завладее чуждото легло. Кучето се свива в ъгъла.

# 473
  • София
Привет, привет!
Лелееее, каква торта ни очаква. БОРЯНЧИЦЕ, да давам малко материал и на мен да направиш такава, а? То тия думи съм плагиатствала от един виц, но тук не му е мястото. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАКАВЕЛИ, честит и благословен да е рожденика! Целуни свеки, че ти е дала такова момче! Stuck Out Tongue Winking Eye А на него му пожелавам - където КГБ -то, там и той. Нооо...винаги с теб!!!
ЯН, метни няколко гофретки. И аз ги обичам. Hug
Тавата с кекса и тенджерата със сармите са под контрол. Все още на са загорели. Grinning Праза и наденичката са готови - за довечера, романтична вечеря с Ромео. На свещи. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЕНИСА хвърляй боб,  брой на ала бала или на онче бонче. Сигурен ти е избора!
КАГ, щях да дрънна едно питие за здравето на рожденика, но нали съм кочияш - не може. То и пешеходец да бях, пак същото.
РАНЕЛА, сигурно ти е добре така. от дома. Пей си и си работи!
ФЛАШ, разсмя ме, че не ти се броят годините на синчето. Колко са 36. а в € - 18. Време му е. И ние чакаме. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТЕТКЕ, търси банския. Спрах да ви ръчкам за дефилето и вие се о'лабихте.
МЕРИАН, на гаджето не му се размина операцията. Инвестирах в него 3300. Сега затова го щадя, че да не се наложи пак да правя инвестиции. Grinning
МАМСИ, супер да си изкарате! Hug В този състав, няма начин да е друго!
КАССС, с това темпо, скоро ще бъдеш шампион по Не се сърди, човече. Тренирай, че като се включи и следващия състезател, още по-интересно ще бъде. Подготвяте ли го Малчо за срещата с брат'чеда?
ТОНИ, не разбирам от кучета, но за тази порода съм чувала, че са добрички.
ПИПИ, за теб какво остана? Чувала с прегръдките. HugДай на някоя закъсняла боровинка, ако се присъедини към компанията.
Време ми е да тръгвам. До после! Heart

# 474
Да надникна аз по никое време кой какво прави Simple Smile
Виждам хубави домашни любимци Simple Smile

Фло, да. Днес ми е много добре. Вчера си подготвих работа за хоум и сега се справям успешно.

"Романтична вечеря на свещи с Ромео"...Защо така? Не сте си платили тока или ще правите икономии?

Мериан, ти защо вече не се включваш сутрин от метрото?

На Мамси пожелавам приятно изкарване.
На Tetka успех в битката с документи!
Кассс ще се радва на детски прегръдки Simple Smile

И за всички да има спокоен следобед. С книжка, одеало...кой каквото има Simple Smile

# 475

Баболинки мили, предала съм всички поздрави на "виновника" - имате неговата благодарност (както и моята), по една детелинка за всяка от вас и пожелания за здраве и много топли мигове Heart
Почти съм готова с подготовката - остана само да се изпекат заготовките. Менюто е: туршийка с мед, руска салата, домашен хайвер (дело на рожденника - цар е в приготвянето му), пържолки и мини рулца Стефани с картофена салата, торта Гараш и ядки.
Мамси, да си изкарате добре в топлите басейни!
Ранелла, не може ли по-честичко да работиш хоум офис - далеч по-спокойно е така, а и по-продуктивно. По Ковидно време работих така половин година с перманентно ходене на живо - супер беше.
Фло, с романтичната вечеря на свещи тъкмо ще спестиш и малко ток - я колко хора се оплакват от високи сметки Smirk
Сега малко почивка преди финалната права - нощес броих овце ...

# 476
Макавели,
Скрит текст:
При нас е... Има хора, на които се даде възможност да са само хоум офис. И на други будали като мен, на които се каза, че няма такова нещо. Вчера си изпросих днес да се остана в къщи. След като стоях до 7 и нещо на работа. И да кажа, че съм свършила повече работа.

Общи условия

Активация на акаунт