КГБ = Клуб на Готините Баби - 244

• 10 630
  • 471
  •   5
Отговори
# 450
  • в сърцата на любимите ми хора
Да, оказа се, че една от любимите какички е нашето Ани, на Аиша. Златни ръце има, а и прекрасно и мило отношение към "клиентката" 🤗. Много, ама, МНОГО, сме доволни. Вече само нея ще си търсим. Добре, че Аиша предположи, че може да е била тя.

# 451
обро утро!
Фло, наспа ли си?
 Трябва да ходя за хляб, така не ми се излиза...няма сега де, рано е...по пладне ще  е.
Сега може да поспя , като е рано.

# 452
Добро утро изпод шипковия храст, баболинки - боевинки-боровинки Heart
Борянка, благодаря за кафето, имам нужда! В момента допивам безкофеиновото от снощи, но ще си пусна едно нормално, пие ми се. Защо се ококорих толкова рано и аз не знам. За днес нямам аларми. Тетин ще е дежурен по разходката на Дребосъчко и кучето.
Да ни е хубаво настроението днес!

# 453
  • някъде другаде
Добро утро!
Този път се наспах добре , гостенката разходена и нахранена , днес ще ви я покажа. Сега съм с кафето.
Моите екскурзианти са добре. Явор е на food туризъм , а Далия опитва само хляб , но хапва сладолед. Вчера са я качили на страшна люлка. Вали , скача на батут , мокра , но там е топло.
Айша , браво на Ани. Талантлива е.
Флаш , много е хубав котарака. А това с приятелката и аз мисля , че е сериозно щом си получила снимка.
Фло , къде си? Да те не замота касата , та не си се явила на вечерната проверка?
Клечи , Нами , Яжка , и вие се загубихте.
Хубав ден , баболинки - боровинки.

# 454
  • София
Привет, красавици!
ТОНИ, снощи рано заспах. С Касата приключих за този месец. Отпочинала се събудих, БОРЯНЧИЦЕ, точно по времето, когато си ме споменала тази сутрин. Чух те, че питаш за мен и ей ме на. Тенк ю за кафето. Simple Smile
Закарах голямата внучка до училището, че днес има презентация и то пред два класа, на немски. Ще им показва и разказва за Австрия. Взе си и австрийската носия. Бива го това момиче - когато има изява всичко изпипва до последния детайл. Миналата година имаше презентация за нашия роден край - цял ден изкара в училище с литак и цървули. Голяма атракция е била.
ФЛАШ, това ще е МОМИЧЕТО. Така мисля. Надписвам чаши за сватба - пип, пип, минути за реклама. Нищо лично, ама като ви се наложи, знаеш къде да ме намериш. Grinning  Очаквай скоро среща и на живо. А котарачето ти е много симпатично. Като плюшена играчка е.
За днес програмата е разнообразна. Първо кафето, после ще правя лозови сарми и кекс по заявка на изгладнялото ми внуче, а за Ромео праз с наденица ( романтика. Stuck Out Tongue Winking Eye), после на лекция при танцьорките, след това на тръстиката.
Хайде, служба не остана. Последен работен ден от седмицата. Все ще го избутате някак си. После почивка.

# 455
  • на чист въздух

Добро утроооо, хайде на закуска.

# 456
  • някъде другаде
Да ви покажа гостенката

Крачето е обръснато зарад операцията.

# 457
О, гофретки със сладко! Леле как ми се доядоха! Много обичам, но вкъщи не си правя. Това ме подсети да благодаря пак на Фло за дюлите - станаха на компот и чудесно сладко. Това ще закусим с мама.
Тетин е на пост пред блока. Чака пътна помощ за колата на дъщерята. Отново проблем.
Тони, много ви е хубаво гостенчето!

# 458

Утро пълно с надежда... Чаша пълна с кафе...На лицето усмивка...И в сърцето мечта..
Има един неписан закон във Вселената: не се ли откажеш от това, което искаш, неминуемо ще го получиш някой ден!

Добро утро прекрасни дами CoffeeCoffeeCoffee

Вие вече сте ошетали, изпили първото кафе, някои са поработили вече, поднесли сте вместо мен кафето, че и закуска ... Аз идвам със сладката тортичка Birthday
Днес празникът е у нас Heart
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (ДЕН-ДЕН - както казва най-малкото ни внуче) - да е жив и здрав дедко, да ни е пример и опора много години още напред, да е толкова добричък и всеотдаен и щастлив с всички около него Flowers Four Leaf Clover
Ще се почерпим за празника с приятели - започвам приготовленията

На всички вас - усмихнат ден баболинки и бъдете здрави Heart и

# 459
Честит рожден ден на дедко, цяла година да му е сладък живота като хубавата торта! Весел празник!

# 460
Добър ден, боровинки!

Ставам днес и какво да видя Simple Smile Кафето готово, закуска вкусна ...
И понеже днес ще се трудя в условията на домашен уют, мога да се насладя на това.

Вчера и аз заподозрях Ани... Като прочетох, че в салона в Надежда е правена прическата.

Сега се залавям да свърша нещо и ще ви наглеждам Simple Smile

Хубав ден!

Ооо, имаме торта днес!
Да е жив и здрав рожденника! Да има желание и възможност да се радва на живота и хората, които го обичат!

# 461
  • Вила Великула
Какъв хубав старт на деня в нашата къщичка - ароматно кафе рано сутринта от Борянка, изкушаваща закуска от Ян и накрая и торта за рождения ден на момчета но Макавели. Да е здрав, да е опора на семейството и много да се обичате.
Тони, гостенката ти е красавица. Породата Лабрадор ретривър или Голдън ретривър е? Козината му е като на първото.

# 462
Добро утро,  започваме с празник, освен това е петък,  чудесно!
Макавели, да е здрав и щастлив с всички вас деди,  да празнувате дълги години все така задружни! Наздраве от мен!
В окопите съм, облагаме общините, мъчим мъката и чакаме края на работната седмица.
ПИятелят днес завършва ски училището, извади късмет с времето тази година. Сигурно ще се постарае повече пред публика,  защото ще присъстват и родителите,  деди също.
За прическите на принцесите нямам думи.
Хубав ден на всички!

# 463
Ениска, как върви с кандидатите за работа? Онзи колега всъщност подаде ли си заявлението за напускане?
Мама, за сметка на нощес, все още спи... Ще си направя още едно кафе.

# 464
Имам вече 2-ма фаворити, до края на месеца трябва да реша кого да взема. През март ще издвижа документите и от 1-ви април ще съм с нов колега. В чуденка съм.

Общи условия

Активация на акаунт