КГБ = Клуб на Готините Баби - 244 (февруари 2026 г.)

• 14 984
  • 662
  •   4
Отговори
# 630
  • София
Добро утро!
Хубави са чашите!
Аз пазарувам само онлайн. Обувки, дрехи, всичко. Обаче първия път от Трендиол поръчах моя си номер, роклите ми бяха малки и ги върнах. Поръчах 2 размера по-големи и повечето бяха ок. Даже и тогава от 5 рокли едната беше малка. Но за тези цени си заслужава усилието да се върнат тези, които са малки. Поръчвам много дрехи от LC Wikiki. За мен и внуците. Детските са 100 процента памук, много съм доволна! При тях в повечето случаи размера отговаря или дори сами големи.
Ходих да давам кръв. Прибрах се и звъни телефона. От лабораторията ме молят да се върна за още една епруветка, нямало да стигне. Отказах, аз имам само една вена и вече бяха я пробили тази сутрин. При мен даже нещо съвсем обикновено се обърква.
Ранела, и на мен искат това изследване да ми го правят. Ти къде го прави?
На вас ви желая хубав ден!

# 631

И най-малкото добро, което направиш, то е за твоя сметка, ще ти дойде на помощ и ще те избави от голямо нещастие. Може да ти се струва нищо, но една твоя светла мисъл, изпратена към някого, като Ангел ще дойде при теб, когато си в най-голяма нужда и ще ти помогне. ❤
Петър Дънов

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Явно вчера глътнах някакъв вирус - мислех си, че защото хапнах последния хайвер и парченце торта от РД, но се оказа, че май не е от това. Нощес бях ку-ку, но сега се уталожиха нещата. Ще полежа още малко - като че ли е еднодневен. Така преди 2-3 дни беше ММ.

Спокоен ден баболинки, кой каквото си е намислил - да стане и се пазете от студ, вируси и други подобни Heart и

# 632
  • София
Привет, момичета!
И при мен нищо кой знае какво. Пих кафе, готвя, днес не съм на тръстиката. Затова пък утре от сутринта, та докъм 10.30. после за малко у дома, после лекция при "танцуващите" ми студентки и за десерт пак на тръстиката. Не исках да ми е такава програмата, но така се случи. Все пак в събота на обяд ще се съберем дузина и нещо народ на маса, трябва да се приготвя.
Може би БОРЯНА да  предложи още едно февруарско стихотворение. Нали сме много пъргави, та изписваме темата за малко дни. Дали за Трифон зарезан, дали за виното или за любовта...Каквото измислят с музата.
Изчезвам, че да не стане като миналата година в Сан Франциско. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 633
  • в сърцата на любимите ми хора
Набързо само да ви кажа "Здравейте!", че днес се успах, а ме чакат чушки за пълнене. Няма вррреме 🙂! По-късно пак. Хубав и спокоен да е денят ви 🤗.

# 634
Нищо няма да стане и със старо стихотворение,  ще бутна за избор на главната  създателка. Няма да питам какво е ставало в Сан Франсиско,
 Съвет - не се целувайте с хремави, вирусоносителни мъже, ама - ха. То вече никакви целувки не си струват.                                                                           

# 635
  • Вила Великула
Привет момичета-кокичета.
Да се отчета и днес.
Питах и модератор ми каза, че може да продължим темата до края на месеца. Междувременно Борянка ми изпрати много хубави стихове за предстоящите празници и ако продължим да пишем в тази тема до края на месеца, ще оставя тя да ви ги публикува, защото ноистина си заслужават. Другия вариант е в събота сутринта да пусна нова тема и да пишем в нея до края на месеца и от 1 март  - пак нова.
Какво ви е мнението?

# 636
О, Ян, след работа пак да пишеш! Чашите, които показа са много нежни!

Пипи, предлагам да си останем в тази тема до края на месеца. Така от 2026 ще сме месечни вече.

# 637
Пипи, мисля че наистина е по-добре да си пишем тук до края на месеца - ако може да допълниш името на тази тема  с февруари '26 ще е чудесно. И от март да си продължим с месечни теми.
Мамси, чудесен цвят на косата ти се е получил - и дължината също е добра.
Фло, днес си като като многоръкия Шива - то с домакинската работа си е точно така.
Борянка, не се скъпи - дай ни малко "храна" за душата.
Хапнах малко сухар със сиренце, а така ми се иска супичка и шоколадов бонбон ...

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 14:55 от makaweli

# 638
Щом ти се иска супичка - хапни си! 😇

# 639
  • София
Да ви разкажа от къде идва това "Като миналата година в Сан Франциско"
Пътували в едно купе Зайо, Вълчо, Лиска и Мецана. Отишло зайчето до тоалетната. Когато се върнало видяло, че куфара му го няма. И започнало да повтаря: Върнете ми куфара. Върнете ми куфара, че да не стане като миналата година в Сан Франциско. Никаква реакция. Зайо пак започнал да повтаря, докато накрая Вълчо казал. Е какво стана миналата година в Сан Франциско? Ами какво? казало зайчето. Взеха ми куфара и не ми го върнаха. Joy
Та и аз така - да не стане като преди време - тенджерата на печката, Фло-то при бабите и накрая яденето загоря. И да съм по-точна този ден две тенджери загорих. Не ми присъдихте първата награда, защото ТАНУ-то беше загорила навремето вода! Поне ми присъдихте награда за количество загорели тенджери! Все е нещо!
Правенето на тема мисля, че не е лесна работа и отнема време. ПИПИ самоотвержено се зае със строителството, БОРЯНА удря рамо. Може би да минем на месечни теми. Не виждам някаква разлика. Само на нашите строителки ще им бъде по-леко. Щом модераторите разрешават...
Замесих едни питки с царевично брашно. Да видим какво ще се получи. Ако си мълча, значи са плякатини. Ако ли са хубави, ще бия барабана. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 640
  • София
Аз съм за месечни теми.
Отивам да си занеса болничния в общината у после на ЯМР за коляното. Нямало да ми вкарат главата в тунела, това ме успокоява.

# 641
Мериан, гуш Heart

# 642
  • в сърцата на любимите ми хора
Мериан, къде ще правиш ЯМР?

# 643
  • София
В Спектър.

# 644
Мина ли вече, или още чакаш? Там са добри. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт