КГБ = Клуб на Готините Баби - 244 (февруари 2026 г.)

• 15 591
  • 689
  •   8
Отговори
# 645
  • София
Чакам

# 646
И аз чакам. Дребосъчковците. Simple Smile Мама пак легна да спи. Нощес дано не се таласъмим.

# 647
  • някъде другаде
Цял ден ви наглеждам.
При мен нищо интересно.
Как да бъде темата ми е все едно , нека е така , както е най-удобно на Пипи.
Мериан , чакам да кажеш , какво видяха на ЯМР.
Лека вечер и спокойна нощ!

# 648
  • София
Добър вечер!
Има много написано, поне 3 диагнози виждам, но не им разбирам.
Миловидна дегенерация е двата органа катедрален менискус.
Хоризонтална лезия в заден рог на медиален менискус.
Висок строеж и хондропатия на пателата.
 Още много неща пише, не им разбирам. Утре ще ходя при ортопеда, надявам се да се размина с физиотерапия.

# 649
  • Вила Великула
Минавам набързо за да ви кажа, че вече темата официално ни е месечна.
Може да го видите и в заглавието - сега има февруари 2026г. Тук ще пишем до края на февруари.

# 650
  • София
Пипи, радвам се на месечните теми - ще те облегчат/така ли се пише?/
Мариянка, аз нали писах, че няма да си цялата в тръбата, само до около кръста. Като чета находките предполагам, че ще те натиснат за артроскопска операция. То сега нали това е модерно да се предлага.... Не е рентабилна физиотерапията. Може и за второ мнение да провериш. Аз отказах и избягах от предложението. Все нещо, някъде ще ме боли - от ЕГНто е. Но аз търпя на болка, а има хора за най-малкия дискомфорт ходят по прегледи.
По проблема на Мрънч няма развитие. Но и родителите не се трогват...

# 651
Пипи, благодаря!
Дребосъчковците нахранени, наиграни и изпратени да спят. Мъника имаше да учи стихче за тържеството за 8 март. Той го запомни, аз не Simple Smile Всички доволни. Ако и утре му е в главата ще е супер.
Изпратих и Тетин да си ляга, а аз се скрих под храста докато чакам да стане време за антибиотика на мама. Наглеждам ви и вас. Simple Smile
Айша, дали детето не се е уплашило от думите на учителката? Много време стана да не се храни добре... Дано намерите решение Heart

# 652
  • някъде другаде
Добро утро!
Такава тишина вечер в къщичката ни не е имало. Аз съм стегнала багажа и следобед отивам на Етрополе.
Айша , ще ме извиниш за изказаното мнение. При Мрънч основния проблем е безхаберието на родителите. Ако учителката е проблема , те трябва да отидат и да разговарят с нея , а вече повечето училища имат и психолози , ако трябва и той да поговори с детето.
Пипи , както ти е удобно , така.
Марианка , това което пишеш звучи сложно , дано не е така и за лечение.
Хубав ден , баболинки!

# 653
Добро утро.
Закъсняхме с разходката, та сега ще е всичко с бързане.
Нищо интересно при мен.
Подготвям терена за мрънчовци.
Чета ви или разпокъсано, или на куп и не мога да се включва с коментар.

# 654
Добро петъчно-13 утро от мен! Вече си изпих кафето и нагушках кучето. Голяма глезла ни е, тича към мен и си муши муцунката в ръцете ми.
Днес на Тетин се очертава натоварен ден, ще го пращаме до Метро да пазарува за двете къщи, а после със зетко пак ще карат колата на щерката за ремонт. Аз ще съм с мама. Ако всичко е наред следобед ще си сложа червило и ще изляза с колата до Горна баня, за да налея минерална вода и да си проветря главата.

# 655

Всяка сутрин е като празен лист – чист, свеж и пълен с обещания. Започни го с усмивка и благодарност, и ще откриеш, че дори малките моменти носят голяма радост.“

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Започвам деня в мъглата, но пък с чаша горещо ароматно кафе. Каквото и да беше, премина за един ден - явно някакъв бърз стомашен вирус, който или не е устойчив или аз бързо туширах. Във всеки случай е много неприятен.
Тони, приятно забавление - дано времето да е с вас, че тук не е много читаво.
Мериан, сподели мнението на ортопеда и какво ти предлага за лечение. При мен е смяна на стави, но и аз съм на мнението на Айша - да търпя колкото мога, поне засега...
Фло, днешния ти ден е пълен, както сподели - ще те очакваме по вечерно време.
Клечи, да ошеташ бързо и после - забавление с децата!
Тетка, да си направиш хубава разходка следобед и ... удължи я колкото можеш Smirk
Ениса, пак се покри някъде - явно пак се е "затегнала" хватката ...
Тану, май влезе отново в "старите" обувки - грабна те работата и те завъртя в шеметен танц.
Ранелла, кога ти е ЖП приключението? Вчера четох, че ще пускат частни влакове - дано е за по-добро пътуване, кой да знае ...
При нас нищо интересно - имаме си занимания по интереси. Всъщност имам нужда от пазар за утрешната Задушница, да видим как ще се случи.

Хубав и спокоен петъчен ден баболинки Heart и

# 656
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро от мъгливо Карлово. Пия кафе и ви чета.
Мериан, дано всичко да може да се оправи само с рехабилитация. Но така, както чета многото диагнози, май ще трябва нещо по-сериозно.
Тетка, и аз вчера си "проветрявах" главата из местните магазини. Купих си една похвалена ми от дружка корейска маска за коса, но ще видя кога ще я приложа. Нещо не ми се занимава.
Тони, да си изкараш весело с групата.
Клечи, и теб те чакат натоварени почивници. Но пък с най-любимите човечета🤗.
Довечера сме на театър. Малко да се окОлтурим с мама 🙂.
Макавели, привет! Аз вчера свърших тази работа с пазаруването за Задушница.
Хубав ден, баболинки-бърборинки.

# 657
Привет на всички боровини ( по пИятеля). Вчера ми беше натоварен ден, сменях дограмата на фоайето. Нали си спомняте онзи ремонт, дето го ,,свърших,, декември. Та си ми беше на премисъл, доста е като количество и се забави изпълнението. Другата седмица чакам и фирмата, която ще ремонтира фронт офиса. С което циркът ще приключи. Остава най - сложното,  да се разберем с другите собственици за окачен таван и гипс картон в общата част на фоайето. Вечно нямат пари. Но всеки ден да минават през кочина, която не е ремонтирана никога, няма лошо. Ще им скачам по главите до последно.
Мериан, няма да ти давам акъл, защото ти си вече  професор по медицина. Стискам ти палци да се случи най-доброто за теб.
Пипи, харесва ми идеята за месечна тема. Хем ще хванем Боряна на къс пас да пише всеки месец само за нас ПОНЕ по едно стихо  Joy
Клечи,  хубаво да ти е с внуци и кучо, предстоят ти веселби. Нека!
Тони, нашата пътешественица, със здраве да отидеш и да се върнеш,  после да разкажеш.
Макавели, благодаря! Създаваш ми настроение с постовете си всяка сутрин.
Касс, как си?
Тетка, Мамси,  Фло, КАГ,  Тану, Ранела, прегръдка за всички, за неспоменатите -  също.
Липсва ми Бела ,скоро не съм я ,,виждала,,.
Хубав ден, момичета!

# 658
  • някъде другаде
Аз не бях разбрала , че утре е задушница и записах екскурзията. Днес ще отида до гробищата и ще раздам нещо сладко за Бог да прости.

# 659
  • Вила Великула
Добър ден и от мен.
Мериан, след като имаш мнението на поне двама различни лекари, направи каквото ти казват. Дано да е за добро.
Ениса, ти си бойна мацка и ще оправиш проблемите на вашата сграда и ако трябва и глобалните. Сигурна съм, че ще се справиш.
Мамси, при теб е удоволствие да се грижиш за баба Мими, защото все още е жизнена и "не се дава". Приятни занимания. Лошо ще е като реши да скача с бънджи, да не те накара и ти да скачаш с нея.
Тетка, точно така - слагай червилото и отивай където ти видят очите.
Тони, приятна разходка.
Макавели, много ми хареса мисълта на днешния ти пост. Ама те по принцип винаги ми харесват.
Клечи, представям си те с грейнала усмивка и във вихъра си. Ще измислиш най-хубавите приключения за твоите внуци. Чак ми се иска да съм на тяхно място.
Моят ден е планиран и днес половината е само за мен. Имам час за козметик и ще пазарувам без цел.
После като се прибера ще направя житото за утре, а утре като стана ще направя отново една дърпана баница, че миналата седмица се изяде за отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт