КГБ = Клуб на Готините Баби - 244 (февруари 2026 г.)

• 15 940
  • 700
  •   4
Отговори
# 690
Привет момичета!
Бог да прости и светла памет на близките ни!
Подадох сутринта, баница, жито, плодове, халва и бисквитена торта, после ходихме с ММ до църква и там запалих свещички. По нататъка като си отидем на село ще отидем и до гробища. Не знам защо на задушница не ми се ходи на гробище.
Довечера ще се съберем всички да пием по чаша вино и да отбележим празниците.
КАГ, голяма прегръдка за теб ❤️
Пипи, вече ги сънувам твоите баници 😊
Клечице, приятна разходка с твоите сладури! 🙂
Тони и на теб да ти е весело и чакам снимков материал! Simple Smile
Мериан, радвам се, че имаш облекчение от болките! Дано се намери правилното решение и мъките ти да свършат! 😘
Фрау Дана, какъв сладкиш си намислила, сподели, ако не е тайна 🙂
Боряна, много ми хареса това за броните. Ама така си е, ще се бронираме 😊
Хайде, изчезвам до после. На всички споменати и не споменати, лек и спокоен да е остатъка от днешния ден! 😘

# 691
Кльощавите харесват това за броните, другите - не.
 Мърдах малко, седнах ,зяпам и се сещам за едни думи - хора много, човеци няма, на една  дрЪжка тук са. Верно  е,  това интернет колкото полезно  ,по три не   е. А беше много интересно нещо едно време.
 Сега не ми се гледа даже, но ми е единствената връзка със света.
 Нищо не празнувам, то да пуснеш  картинка и две думи не е празнуване.Подозирам че Фло действа, нещо трепери лампиона, няма я никаква и ни картинки ,ни слово. Работи по темата.

# 692
Моят сладкиш е лесен, най- обикновено кексово тесто, в което слагам настъргани ябълки.

# 693
  • някъде другаде
Ей , Фло , никаква те няма. Кой празник празнуваш , та се губиш?

# 694
Вече сме си у дома. Сутринта подадох тук на съседите, после - на село при свеки. ММ заряза лозите и си направи венец от лозови клонки - да са плодородни и да дадат много грозде наесен!
КАГ,
Вие май забравихте - Фло днес има гости, нали се готви няколко дни. Съучениците си събира - май каза повече от дузина Simple Smile
Ние вече изпихме по чаша вино в тематичните чаши, които са Коледен подарък от една наша дружка - познайте коя! С благодарност за красотата, която е сътворила Heart Наздраве Wine Glass

# 695
  • някъде другаде
Макавели, подсети ме. Да Фло посреща гости. Чашите са много хубави.

# 696
Аууу, Макавели, разкошни чаши! Наздраве 🥂
Ян, златни ти ръце, браво, големи красоти! 😘
Тони, готова ли си за купона?
Аз съм готова, масата е нагласена и след малко сядаме Simple Smile

# 697
Здравейте баболинки!
На празнуващите и непразнуващите - наздраве с един виртуален тост. Simple Smile Здраве, любов и берекет!

# 698

За задушница направих еднин мързелив тутманик, занесох на съседите. ММ ходи на село и там е запалил свещи за всички.
Ако знаете какъв силен дъжд заваля при нас преди десетина минути! Улукът тропа яко. А аз имам работа по двора.  Днес фризирах едни храсти и прочистих димитровчетата, но не събрах боклука. Ще чака.Има време до пролетта.
Мартеничките ще снимам в понеделник. За ларингита си купих някакви хомеопатични хапченца и май има ефект.
Хубава вечер, боровинки! И наздраве за Трифон Зарезан!

# 699
  • София
Наздраве и от мене - кой каквото празнува!
Сутринта Пл. посети една част от пренеслото се в уж по-добрия свят племе. Утре - другата. Аз, нали вчера отметнах Задушницата и днес малко съгреших. Пуснах пералня с работните му дрехи, но някой отгоре ме запази и спряха водата. Съответно Пена не проработи до към 17.30 ч. А пък тогава е почти тъмно и от небето не виждат, надявам се.
За гостито на Фло знаех, но ме мързеше да пиша от тел.
Тану, дъжда ще дойде и до нас - нали така предсказват.
Кас, ти сигурно си знаеш, че докато имаш бременна снаха/дъщеря/ и докато Нероден Петко стане на 1 г. не трябва да ходиш на гробища. Влизане в църква и палене на свещи се разрешава. Не е нещо библейско, а полу-езическо вярване. Аз си го спазвах и двата пъти.
Преди час сдадохме децата на баща и леля/!/, докато мамка им работи. Мрънчока беше весел, не е кашлял, хапна прилично.
От утре - 3 работни дни да си почина и да си изгледам сериалите на спокойствие.

# 700
  • София
Привет, дружки!
Много благодаря на тези които ме заподозряха в какво ли не. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАКАВЕЛИ, и на теб благодаря, че охлади страстите, за да не прегреят дружките Grinning
От снощи се приготвях за срещата. Сутринта продължих. Помагаха ми Ромео и щерката. Половин час преди да пристигне дузината, бях готова с всичко. Ромео ми пожела приятно изкарване и отиде при съседите. Изкарахме заедно почти един работен ден. Гледахме снимки, споменахме тези съученици, които вече не сред нас, правихме снимки, хапнахме, пийнахме. И повечето истории започваха с " помните ли..." Така в ресторант не можем да изкараме.
Сега вече всичко е измито и прибрано. Нали се сещате, че има храна поне за два дни. Толкова им хареса, че вече здраве и живот, има планирана следваща среща.
Заредена съм с емоции, още малко ще се помотая и после - лека нощ.
Живи, здрави, утре пак в дядовата ръкавичка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт