Спане, ама спане! Снощи към 12 съм угасила лампата, та до 10, 15 ! Не, че се оплаквам.
Току що внукът ми съобщи, че печели пълна стипендия за обучение в Америка за 1 година, след като завърши 11 клас. Сега е в 10 -ти. Много съм раздвоена в чувствата си. Радвам се , че момчето се доказва и си гони мечтите, но..... иде ли, не знам дали няма да реши да остане там.
Тук е по-скоро дъждовно с малко мокър сняг. Стоя си у дома, чета ви и съпреживявам вашите радости и тревоги. Хубавото е, че тревогите са за преодолими проблеми, а това е най-важното.
Пожелавам Борко да не се разболява, за да кара ски на Банско, Тони да се успокои, Боряна да не се напраяга да рине сняг, той сам ще се стопи, Касс днес да е по-свободна от бабини ангажименти, Макавлли да се занимава с хобито си, Пипи да осъществи идеите си за банята, ето и на Ранелла желанието за сладкиш и кафе може да се осъществи с покана от Фло, а тя днес малко да се поукроти и всички да се насладим на спокоен съботен ден.
Клечи, моята нова зъболекарка ми обещава такава усмивка. Така, че тичай при Фло и след 2 месеца си готова.
Диди, браво на твоите студенти за успешната сесия!
Толкова за сега . Лягам да чета . До скоро!

Присъединявам се към поста на КАГ. Всичко, което исках да кажа го е написала тя. Ще прибавя само поздрави към нейния внук. Браво на момчето! И, бабо, не се притеснявай, че може да остане. Може да си избере подходящ университет там. Възможностите ще са по - големи.