КГБ = Клуб на Готините Баби - 244 (февруари 2026 г.)

• 28 835
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 990
Ениса, честит и благословен да е синът ти - здраве, късмет, успех и много щастливи моменти. Весел празник!
               Пипи, преди години на малката щерка точно така счупиха чистачките, а след седмица откраднаха и колата и.
               Тетка, и аз съм като дребосъчката ти - Т, отпадналост, гърлото и то дере.... а бе на целия ми хал само  това ми липсваше.  Цял ден се търкалям в спалнята или на диваната в хола. Сега седнах, че ми омръзна лежането.
               Утре ще направя опит да отида до ЛЛ. Първо ще звънна и дано ми пусне рецепта за АБ.
                Лека вечер.

# 991
  • София
Дидия, пожелавам бързо възстановяване от вируса!
Различните хора сме с различен режим. Аз ставам в 6, а КАГ в 11. Много ясни, че и през целия ден режима ни ще бъде различен.
Относно здравето-от утре ММ започва физиотерапия. Дано помогне. Аз в петък имам преглед при ортопед, за да каже дали и кога ще оперира коляното ми. И за рамото трябва да решавам, но едно по едно. Не става едновременно.
Кръвното го овладяхме чрез обезводняващ препарат 2 пъти седмично.
В работата съм се развихрила, пиша документи с ентусиазъм. Обичам, когато има работа, бездействието ме мъчи.
Хубава вечер, баболинки!

# 992
Тану, опитай това - готвила съм го и става много вкусно. Не изисква усилия - фурната си го пече без да е нужно да се връткаш около него Simple Smile
Дидиа, намокри чорапки с ракия, обуй ги влажни на краката за да свалиш Т, вземи и лимон със сода за гърлото - пък и да тушираш ако е вирус.
Мериан, добре е че си овладяла кръвното. Успех на ТМ и на теб със следващото предизвикателство за лечение!
Спокойна нощ баболинки - довършвам Коледен филм с романтични нотки Heart

# 993
  • София
Ениса, рожденика ти да е жив и здрав, да сбъдва желанията си!
А всички да си изкарате весело почивката край баЙсейна и в снега.
Ранела, печеля - след тебе се прибрах бавно се поразходих до нас след 20.00 ч.
Фло, попрочетох за въпросния Мейсинг - той е предсказвал само обичайни неща на обикновенни хора. Всички апокалипсиси са му преписвани след като са са случили..... Нещо като виденията на баба Ванга, приписвани и вече към 30 г. след като е на по-добро място.
Но то пак не пречи нещо да се бъгне по света на някоя си дата и да се събудим изненадани. Ако изобщо се събудим. Историята гъмжи от такива случки.
За готвенето - в неделя вечер Пл. направи предпоследното зеле с месо, дояждаме го. А последната зелка заварихме в 2 буркана. Сасихме го, че нали като п----дне Марта в зелето и ще се развали.
Пипи, нямаш ли Каско, че ще ти ще плащаш за чистачките? Явно някой си е заплюл местенцето и се е ядосал, че трябва да мине поне 100 м. до входа си. Много се оплакват и в Дианабад за счупени чистачки, надраскани коли. Обаче моите коли никой не ги е пипал вече 20 г. Не са нещо уникални или строго застраховани,  а трошляци за малко пари. Пл. ги паркира където има място, не ги мисли - нали са до към 600 Е като цена. И сегашния Опел не са го бутали, а сме 2 блока с по 120 апартамента + 3 панелки в борба за паркинга.
Мариянка, артроскопска операция ли ще правии на коляното? Някак много бързо се реши, но ти си знаеш. Успех и на ТМ с физиотерапията. И Ани ще прави физио на ръката си - проф. заболяване. Инструктирах я днес за бройките, от къде да вземе повече направления, как да не прекъсва физиото. Уж чу, ама какво запомни и ще направи ....

# 994
Коледен филм? Леле, ти си герой! Аз и по Коледа едва ги изтрайвам. А като чуя Сам вкъщи се изприщвам. Факт е обаче, че от известно време не мога да си намеря нещо за гледане, което да ме грабне. До толкова, че да не заспя Simple Smile
Ще препоръчате ли нещо?

Айша, каква е пътечката за повече дни рехабилитация? Аз правих физиотерапия 20 процедури за 7 дни, за да отида на санаториум. Без никакъв осезаем ефект беше, но ми се ще да помисля за още такива. Имам си болежките.

# 995
  • София
А сега време ли е да ви пожелая лека нощ? Stuck Out Tongue Winking Eye рано ли е, късно ли е??? Кой да ти каже? Как кой - РАНЕЛА. Grinning Хей, момиче, постопли ли се, след като цял ден са ти тракали зъбите от студ? Не можа ли да си хванеш чантичката под мищница и да си тръгнеш?  Hug
ДИДИА, изпревари ме МАКАВЕЛИ със съветите. Аз бих казала да намажеш гърлото с Нишадър, но този съвет е валиден, ако се започне веднага след първите драскания в гърлото. Че ще мине, ще мине, но защо да те тормози? От мен прегръдки! Hug
МЕРИАН, да стискаме ли палчетата в петък? Ти само свирни, по - нататък ние си знаем какво да правим. Hands Pray
ТОНИ, колко крачки навъртя днес?
КЛЕЧИЦЕ, успокои ли се след провалените екскурзии?
ТЕТКЕ и аз миналата седмица правих винен кебап, но с гарнитура пюре ( по желание на съседките )
ТАНУ, яйца по панагюрски - бързо и вкусно.
КАССС, до къде стигна със заплануваните задачки? Не отлагай удоволствията, защо се отказа от поканата за кафе? Или пък отиде???
АЙША, поживем -  увидим, доживем -  узнаем. Айде, нЕма нужда от катаклизми и апокалиптични картини. Да си го караме по живо, по здраво тоя живот.
Стигнах до ФЛО-то, нея няма да я коментирам. Знаете си я каква е! Sunglasses
Май вече е време за Лека нощ. Спете спокойно

# 996
Ей, Фло Simple Smile
Прибрах се. Топла баня. Чаша вино.
И след малко ще се пъхна в топлите завивки.

За утре поне знам, че пак няма да има парно.

Не мога да си тръгна ей така... Чакам... Не съм от привилегированите да идват когато искат, да си тръгват когато искат...

Спокойна нощ на всички!

Утре кой ще приготви първото кафе Wink

# 997
Настроила съм алармата за 6.45. Дано да я чуя, ще разберете Wink
Лека нощ и от мен!

# 998
  • Вила Великула
Дидия, пу-пу  дано не ми се случва подобно нещо като на дъщеря ти.
Айша, имам каско, но нито едно каско не покрива огледала и чистачки.
Изпратихме си гостенката (приятелката). Вики е щастлива. Оправих масата, миялната мие, а след като дядо и внуче си легнаха, аз се опънах на диванаТа и ви наглеждам.

# 999
  • някъде другаде
Добро утро!
Аз съм първа , но кафето по-късно го сервира Макавели.
Фло - вчера 19000 , в понеделник имах 24000. Старая се всеки ден да са над 12000.
Дидия , бързо да ти минава.
Ранела , съчувствам ти за студа. При нас един следобед спря тока и измръзнахме.
Хубав ден , баболинки - боровинки!

# 1 000
Тони, изпревари ме! Добро утро, баболинки!
Пия второто кафе при Тетин. За сервиране и аз ще чакам Макавели. Хич ме няма по картинките, мога само виртуално да ви поднеса ☕.
Тази седмица дъщерята работи от къщи. По някое време ще дойдат с Дребосъчка и ще работи от нас. Налага се, няма друг начин. Нямам търпение да нагушкам внучката. Heart
Изпратих Тетин да заведе Дребосъчко на градина и после го чакам да се отбие с кучето. Така ми стартира деня. Дано бъде хубав! Пожелавам го за всички!

# 1 001
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Допивам кафето и ще действам със задачките. Майстора ме отложи за два часа, че раменете не били дошли още и докато дойде време ще свърша куп другии неща.
Ранела, ако няма отопление заради авария би трябвало да ви осигурят алтернативно, а ако и това не може да ви пуснат хоум офис. Ако някой се оплаче в ИТ ще имат проблеми с това.
Усмихнат ден на всички.

# 1 002

Не ни е дадено да избираме времената, в които да живеем. Можем само да избираме как да живеем във времето, което ни е избрало...

Добро утро баболинки CoffeeCoffeeCoffee

Невъзможно е да започна сутринта без тази ароматна напитка - добре че има опцията безкофеиново кафе. При нас кафето е 50:50, затова и следобедното кафе можем да го пием и по-късничко. А сега обикновено са 2 броя - така че "дозата" си я вземаме Simple Smile
Хубаво е когато денят започва със слънчева усмивка - след дългата, студена, мъглива и снежна зима всеки слънчев лъч е удоволствие.
Преди няколко дни купихме мартениците, днес мисля да се разходим и да купим нещо сладичко, което да сложим в пакетчетата и да ги изпратим по направление. Като не можем да се видим на живо, ще действаме така.
Да е свеж и усмихнат денят ви мили момичета Heart и

# 1 003
Добър ден от мен!
Бях приятно изненадана от топъл радиатор Simple Smile
Да приема,че това е добро начало за добър ден Simple Smile

След като имам и виртуални кафе Simple Smile

Пипи,
Simple Smile

Пожелавам хубав ден на всички!
Слънцето грее Nature Sunny

Последна редакция: ср, 25 фев 2026, 12:10 от Ranella

# 1 004
  • София
Добро утро,боровинки!
Вероятно се досещате,че пак съм затрупана с работа.Но,този път бързам да я приключа предсрочно,защото в края на седмицата ще имам гости от ГД /пълен състав/.Едновременно с това продължава ремонтът на банята и смяната на прозорци на коридора и сутерена. Подозирам,че ще ми дойде и още доста работа преди изборите.Та,не се чудете къде съм!
На всички -хубав ,слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт