Успала съм се. Чак сега ставам. Това много отдавна не ми се е случвало. Явно е от будуването по нощите.
Тони, прекрасни пътешественици! Малките са много сладки бонбони!
Тану, компреса успя ли да успокои гърлото?
Ян, радвам се като се появиш! Скоро не си казвала как е малкия, някой Бисер от него? Нали са почти наборчета с нашия. Толкова са интересни и забавни сега! Миналия ден нашия се опитва да си вземе нещо от един рафт и аз му казвам - внимавай, ще падне нещо отгоре ти и ще ревеш после, а той се обръща, поглежда ме с един такъв поглед и казва - бабо, знам какво правя 😁
Ставам, че трябва да готвя. Днес ще бъде хек на фурна с кожух от майонеза. В чуденка съм каква супа да приготвя. Миналия ден правих от спанак, вчера доматена.....
Тъкмо да ви казвам чаф и Айша се появи.
Айша привет! Милия Мрънч, душица малка! ❤️ Ами мама си е мама! Не знам, сигурно е изморена и натоварена Ани, но как устоява на такива молби..... Нашия се чества много добре с мен, но мама и тати са си на първо място и като се пресети иска да им се обаждаме да ги чуе. Не реве, просто звъним, той доволен каже какво прави и айде чао, но явно има нужда да им чуе гласовете.
Ставам, че времето напредва.
Спокойна събота баболинки 🥰

Дъщеря ми, като дете, като излезе от къщата и се скрие за ъгъла, махала шапката. Приятен ден ви пожелавам!

Хитро, а?