Отговори
# 90
  • Далечният изток
А то след цялото слугуване и сервиране ще ѝ се прави и секс, да бе...

# 91
Авторът изглежда да е като на 68-72, не знам какво очаквате от представителите на това поколение.
Освен това от 30 години се занимава с  карти Таро (явно и печели от това) - какъв друг тип жена да му е в таргета и полезрението?
Всеки според интересите си Smiley
Дано поне е намерил тук няколко клиентки, та да си заслужава целия хейт, който отнася Smiley
Макар че за реклама се плаща, та не знам доколко изобщо писанието му, подписано с реалните му имена, не е в разрез с политиката на форума.

# 92
  • София
За нищо. Поредния форумен мъдрец се изказа каква трябва да е жената на която се кланяме, ама нещо некой не иска да й се кланя ти да видиш! 😆🤣

То и мъжете не им се кланят на такива жени, даже още повече ги натискат, да не вземат да се усетят какви са балами.

# 93
Не искам да бъда адвокат на дявола, ама описанието  много свободно се интерпретира като робство, покорство и т.н (още като отворих темата си знаех че че е така в коментарите )
Хайде сега, като има човек една хубава здрава връзка
"Достойнство и такт – тя има вродено чувство за мярка и уважение в отношенията."
Ами да, какво лошо има.Както мъжа уважава жената и тя го уважава, не е казано "Да мълчи, когато мъжа й говори."

•   Търпение и разбиране – приема те такъв, какъвто си, и намира начин да балансира домашния мир.

Ами това е ключово във всяка връзка и от двете страни, никой да не се стреми все да променя другия
Защо пак хейт Grinning

•   Споделеност – тя е онази, която ще приготви най-добрата салата и ще си сипе няколко капки ракийка, за да ти направи компания в края на деня и да сподели товара ти.
И пак, двустранно ако е така -идеално, нищо лошо не виждам

•   Силата на богиня – като многоръката Шива, тя успява едновременно да държи децата, да носи чантите с покупки и да поддържа свещения огън в дома.

Е това вече не ми харесва много, мъжа къде е, моя пазарува сега като сме с бебето и не ми дава да мъкна торби.
За огъня не знам, нямаме камина.

Иначе чак толкова изсмукани от пръстите негативи, не скачайте чак толкова Grinning

Не всички мъже са паши от турски сериали и заслужават и уважение, и салата и утеха

# 94
TheSickn3ss,
ти видя ли в първия пост да пише нещо за споделеност или реципрочност? Аз не. Та затова така коментирам.

# 95

Ама аз домашна помощница си имам. Икономисвам много време ползвайки нейните услуги. Значи съм превъртял играта. Найс.
Превъртял си я друг път, то с пари всеки може. Номера е мултифункционално устройство за нула евро на месец, i.e. героинята на първия пост.

Ма тя тая героиня май е асексуална. За кво ми е жена дето не прави секс? То тва е най-важното всъщност. Нищо чудно, че е нула евро на месец.
Ау, каква клевета! За припомняне:
Скрит текст:
Събудила се Пена сутринта, станала,
издоила кравата, извела я на паша,
събудила децата, измила ги, нахранила ги,
наточила косата, оседлала магарето, отишла на нивата, накосила купа сено, пожънала, отишла в гората, насякла дърва, натоварила магарето, пренесла ги, подредила ги, приготвила обяд, нахранила децата, прибрала кравата, отишла в градината и копала до вечерта, върнала се, приготвила вечеря, нахранила децата, изкъпала ги, почистила къщата.
Най-накрая седнала, изяла комат хляб и легнала да спи с чувство за изпълнен дълг.
След две минути обаче се сепнала:
- Божке-е-е, Вуте остана неоправен.

# 96
Паметник на жената и майка мъченица трябва да се издигне в България. Който има нужда да се поклони, да ходи да му се кланя. Като на Шива. Както се вижда- истинската жена има нужда от помощ и да е здраво подкрепена.

# 97
  • София
Паметник на жената и майка мъченица трябва да се издигне в България. Който има нужда да се поклони, да ходи да му се кланя. Като на Шива. Както се вижда- истинската жена има нужда от помощ и да е здраво подкрепена.

Това без контекст и дефиниция звучи истински зле.

# 98
  • Варна
Преди доста години в един друг форум подобен на този, но с не толкова интелигентна и профилирана общност, чрез „проба-грешка“ проумях, че цитирането на текст и тълкуването му в контекст, различен от намерението на писалия го, е обичайна практика, но не само е нежелателно, но и проява, на недобро възпитание, а и натрапване на лош вкус. Така, че ще отговоря на коментара на една дама която е коментирала тук с въпрос. (А и защо не въпросът да не е и към всички останали дами).
Мислите ли че мъж зодия „Близнаци“ може да доминира и да проявява „мачовизъм“ когато в близкото си обкръжение има: тъща зодия Овен, съпруга  зодия Овен, и дъщеря зодия Овен?
Мислите ли, че един мъж Близнаци изобщо има време за „мачовизъм“, или по-скоро е зает да оцелява в тази, ама наистина огнена стихия подклаждана от три дами зодия Овен. Дами които със сигурност имат точно и аргументирано мнение по всеки въпрос, от глобалното затопляне , през политиката до това, кога точно трябва да се изхвърля боклука и дори и за това как трябва да се държат ножа и и вилицата?

# 99
DMS Джокер.

# 100
  • Далечният изток
Защо минахме на зодии? Няма какво друго да кажем ли?!
Thinking

# 101
ДжокерО е на години, объркА темите, тази не е за мъжките зодии (близнаци).

# 102
  • София
Аз съм зодия Чинчила. Измислена е. Като всички други зодии.

# 103
  • София /Абсурдистан
Малее защо ли надникнах тук!

Общи условия

Активация на акаунт