Отговори
# 105
  • София
Стана ми жал за Джокера.
Дано поне ракията да е хубава, а не някой първак.

# 106
  • София
Преди доста години в един друг форум подобен на този, но с не толкова интелигентна и профилирана общност, чрез „проба-грешка“ проумях, че цитирането на текст и тълкуването му в контекст, различен от намерението на писалия го, е обичайна практика, но не само е нежелателно, но и проява, на недобро възпитание, а и натрапване на лош вкус. Така, че ще отговоря на коментара на една дама която е коментирала тук с въпрос. (А и защо не въпросът да не е и към всички останали дами).
Мислите ли че мъж зодия „Близнаци“ може да доминира и да проявява „мачовизъм“ когато в близкото си обкръжение има: тъща зодия Овен, съпруга  зодия Овен, и дъщеря зодия Овен?
Мислите ли, че един мъж Близнаци изобщо има време за „мачовизъм“, или по-скоро е зает да оцелява в тази, ама наистина огнена стихия подклаждана от три дами зодия Овен. Дами които със сигурност имат точно и аргументирано мнение по всеки въпрос, от глобалното затопляне , през политиката до това, кога точно трябва да се изхвърля боклука и дори и за това как трябва да се държат ножа и и вилицата?

Ние откъде да знаем какво ти е било намерението, авторе? Но да приемем, че си бил напълно добронамерен и наистина си вярвал, че написаното от теб е много мило ( всъщност аз вярвам, че вероятно е така), може би трябва да се замислиш как звучи и защо толкова жени го прочетоха по съвсем друг начин. И дали твоята дефиниция не носи съвсем друг смисъл, когато си от другата страна на "олтара".

Колкото до зодиите, мъж (понеже мъжете често се бият в гърдите, че са логични и рационални създания) да ги използва като доказателствена част, с извинение, но ми стана доста смешно.

# 107
  • София
Плюс това, доколкото видях, господинът е на такава възраст, че не би трябвало да живее с дъщерята и тъщата си...

# 108
Ясно. Полюции на мъж под чехъл.
Че и Близнак.
Никога не са наясно кое е красиво/грозно кое лошо/добро.

# 109
  • София
Не искам да бъда адвокат на дявола, ама описанието  много свободно се интерпретира като робство, покорство и т.н (още като отворих темата си знаех че че е така в коментарите )
Хайде сега, като има човек една хубава здрава връзка
"Достойнство и такт – тя има вродено чувство за мярка и уважение в отношенията."
Ами да, какво лошо има.Както мъжа уважава жената и тя го уважава, не е казано "Да мълчи, когато мъжа й говори."

•   Търпение и разбиране – приема те такъв, какъвто си, и намира начин да балансира домашния мир.

Ами това е ключово във всяка връзка и от двете страни, никой да не се стреми все да променя другия
Защо пак хейт Grinning

•   Споделеност – тя е онази, която ще приготви най-добрата салата и ще си сипе няколко капки ракийка, за да ти направи компания в края на деня и да сподели товара ти.
И пак, двустранно ако е така -идеално, нищо лошо не виждам

•   Силата на богиня – като многоръката Шива, тя успява едновременно да държи децата, да носи чантите с покупки и да поддържа свещения огън в дома.

Е това вече не ми харесва много, мъжа къде е, моя пазарува сега като сме с бебето и не ми дава да мъкна торби.
За огъня не знам, нямаме камина.

Иначе чак толкова изсмукани от пръстите негативи, не скачайте чак толкова Grinning

Не всички мъже са паши от турски сериали и заслужават и уважение, и салата и утеха

Сикнес, проблемът е че описаното от автора звучи изключително едностранно, а именно:

Достойнство и такт - мярката идва от жената, а не е взаимна. Тоест:
Търпение и разбиране - жената балансира мира, звучи като да преглъща своето и да си мълчи, за да има мир вкъщи
Споделеност - споделеността е жената да обслужи мъжа след тежкия ден, все едно тя самата не е имала такъв (както от долната точка става ясно, далеч не е така)
Многоръката шива - явно отстрани е много готино да се гледа как жената носи няколко дини под мишница, за което вместо едно рамо, получава похвала

Та както вече писах, не знам какво е искал да каже авторът, на ако е било нещо разллично, значи изразяването не му е силна черта.

# 110
  • София
Един истински мъж ще я вземе от работа, ще поръча храна и ще купи вино. Така жена му ще има време да си вземе една баня и да си направи маска, за да се почувства красива.
И накрая - джиджи биджи.

# 111
А може и той да сготви, все пак. На някои мъже им се получава много добре и е доста предразполагащо.

# 112
  • Обран бостан ;)
А може и той да сготви, все пак. На някои мъже им се получава много добре и е доста предразполагащо.

Защо когато  мъжът готви за жена е романтично, а когато жената готви за мъж е ангария ?

# 113
  • София
Когато аз готвя, по желание, 2 пъти месечно, ми е много романтично.

# 114
  • София
Когато някой каже, че търси истинска жена, много се притеснявам, защото всъщност съм осем катерици, прикрити с шлифер.

# 115

Защо когато  мъжът готви за жена е романтично, а когато жената готви за мъж е ангария ?

Най-вероятно защото е прието от обществото, че жените за задължени да готвят, а мъжете го правят от добро сърце.

Иначе и от двете страни трябва да е израз на романтичен жест.

# 116
  • Далечният изток
Последното, което мога да кажа за готвенето, независимо дали мъж или жена готви, е че е романтично. Все едно миенето на прозорци да е романтично или миене на чинии примерно. Работа, като всяко друго домакинско задължение.

# 117
  • София /Абсурдистан
Ейййй човека си търси сгодна женица, вие го изядохте с парцалите!!!

# 118
Романтично, е когато се готви понякога, по повод, храната е малко по-интересна и така нататък.
А, когато някой готви всеки ден и все той,  в еднин момент минава в графата, меко казано, досада. Не знам, защо някои се правят, че не разбират.

# 119
Той жена си има и явно е точно с този профил.
Човекът е ретро сексуален – жени труженички с торбите за пазар.

Много я обичах тази актриса Надя Тодорова – легендарните образи направи.

Общи условия

Активация на акаунт