Отговори
# 315
Еми, явно сме писали заедно.😘😀
Обаче да ти кажа, повод за подобни спекулации са действията на асистента на Чаатай.
Следва, отследва, лайква и после си маха лайка... А Аслъхан наистина спря да го следва.
Аз ако съм на нея и аз ще го отследвам.
Той знае,че ще привлече вниманието всяко негово действие в интернет пространството. Какви са тези действия, още повече че си асистент на човека, който изобщо не си пада по подобни глупости...

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 00:20 от bebè ∞

# 316
Много са хубави Чаатай и Демет, както винаги!🫶 Едно скромно колажче от мен.🙃

Много е хубав колажа, Лори! Слагай ни още такива красиви неща.
Съгласна съм с теб, че "повод за спекулации са действията на асистента на Чаатай". Но не мога да се начудя на акъла на тези, които се връзват на подобни неща и цял ден умуват какво точно ще им каже някакъв си асистент.
Първо развихриха въображението си за сватба и деца, а после насочиха цялата си злоба срещу Демет.
Аз не мога да разбера защо забъркват Демет в тази ситуация.
Значи ако Чачо и Аслъхан се скарат - Демет ще е виновна.
Охх, неее, не мога да си представя, че има толкова болни мозъци.

# 317
Лори Kissing Heart колажа е Страхотеееен.Hands ClapHands Ok HandHeart DecorationHeart

Ох с глас се смея на тия неща Joy иначе щеше да е трагично.
Добре сте ги уловили и донесли тук да се позабавляваме.
Такова заглавие написали и то нарочно за може да им повярват и да трупат трафик и посещаемост.

Асистента на Чаатай търси внимание , популярност и прави някакви интриги и се държи непрофесионално. Може да не харесва Аслъхан.  Ами като искат да се разделят или  други стъпки да предприемат, то си е тяхна работа и личен живот , колкото и да негодуваме и ревнуваме и завиждаме неблагородно. Никой няма да ни пита нас ама все пак имаме право на глас и мнение. Добри или лоши всеки има право на избори в живота и взема решения и трябва да уважим това. Важното е след това да не допускаме същите грешки но в любовта е много сложно и както и човешките взаимоотношения и характери затова се изисква доверие , търпение , компромиси, подкрепа и да вървите по общ път. Да срещнеш сродната си душа не е лесно и е въпрос на късмет и усещане и си е и от горе спуснато от Господ.    

Мога да си представя как някои от общите им фенове  почват да си фантазират за  сватби ,  годежи деца и прочие. Никой не го кара насила щом не иска и така му е добре няма нужда да е в кюпа, като всички останали. Щото и това променя човек и си личи и по работа и всичко. Да си поживее още. Още е млад и не е остарял и в прекрасна възраст.  Мисля, че след  40 ще създаде семейство. Не е първият, нито последният ако ще е така или пък да си е Ергенче. Той си е свикнал на това. Ще поживеем и ще видим. Това са непредвидими неща.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 01:28 от femmi2

# 318
Цитат
ОХХ 🤭😉👌🎉👏🏻
Тази снимка е достойна за корица на списание #DemetÖzdemir #ÇağatayUlusoy #Çagdem #EşrefRüya #Eşsan📸👌🔥✨😍 

# 319
Еми, Феми , много се радвам,че ви хареса.😘
По този повод ви направих още два.🥰
Много харесвам колажи с рисунки, защото както знаете, със снимките им има всякакви колажи.

По повод спекулациите и клюките - тях ще ги има и без такива гимнастики.
Обаче когато се допринася от някой близък до актьорите, е тогава вече не го разбирам...Този човек би трябвало да познава вече Чаатай и да се въздържа от подобни изпълнения.
В крайна сметка кого харесва и кого не - това са си негови лични емоции.
Щом работиш с този човек, значи ще спазваш някаква норма на поведение, за да не намесваш името му, това на приятелката и колегите му в глупави клюки.Въпреки професионализма и успехите си, тези хора ежедневно са спрягани как ли не, най-малко, адекватно поведение се очаква от близките до тях.
Не знам как е станал асистент на Чаатай, но ако продължава в този дух, не се знае колко ще продължи да бъде такъв...

# 320

Скрит текст:
По повод спекулациите и клюките - тях ще ги има и без такива гимнастики.
Обаче когато се допринася от някой близък до актьорите, е тогава вече не го разбирам...Този човек би трябвало да познава вече Чаатай и да се въздържа от подобни изпълнения.
В крайна сметка кого харесва и кого не - това са си негови лични емоции.
Щом работиш с този човек, значи ще спазваш някаква норма на поведение, за да не намесваш името му, това на приятелката и колегите му в глупави клюки.Въпреки професионализма и успехите си, тези хора ежедневно са спрягани как ли не, най-малко, адекватно поведение се очаква от близките до тях.
Не знам как е станал асистент на Чаатай, но ако продължава в този дух, не се знае колко ще продължи да бъде такъв...
Лори, ама аз дори не съм сигурна, че този е асистент на Чачо. Може и някой самозванец да е.
Чачо не би се обградил с такива посредствени и елементарни личности.

# 321
Мерси за споделеното много милинки застанали едни уморенки все едно с фен се снимат и го дължат някак ще си поиграя с тази снимка за закуска. Heart

# 322
Еми, асистент му е.
Именно за това смятам,че трябва да внимава за действията си.
Уж отговаря за PR комуникацията на Чаатай в инстаграм, а върши нелепости.🙄
Като да - той преди следваше Демет, лайкваше й публикациите и качваше сторита с нея.
После изведнъж я отследва и си махна лайковете от публикациите й, изтри всичко свързано с нея в профила си.
А сега отново я последва, хареса й публикации, сподели нейна снимка.
Аслъхан защо е спряла да го следва, не знам, но пак казвам и аз да съм на нейно място и аз щях да го направя.
Той този не осъзнава ли,че те достатъчно много са обсъждани...
Чаатай колкото повече се старае да се пази от излишни клюки и шум, то пък точно асистента му прави някакви неща, с които хората започнаха да спекулират.

Генчай Кая (Gencay Kaya) е личният асистент на Чаатай Улусой.
Той заема позицията на личен асистент (Personal Assistant), като същевременно изпълнява функциите на проектен мениджър и отговаря за PR комуникацията на актьора Instagram. Генчай често присъства на снимачните площадки на проектите на Улусой, включително и на текущия хит „Мечтата на Ешреф“ (Eşref Rüya), където е забелязван от фенове и медии Instagram Post.
Докато Енгин Айканат остава негов официален мениджър и представител на високо ниво Engin Aykanat Management, Генчай Кая е човекът, който се грижи за ежедневните му ангажименти и оперативната координация.

Общи условия

Активация на акаунт